Snak

Mere indhold efter annoncen
I Milan har man et farligt syndrom. Når man i en ung alder scorer 1 (bemærk 1) mål for Milan, så får man en snor, der kan måles fra Milano og helt frem til den kinesiske mur.

Eksempel:

Niang scorer 1 mål for Milan, da han er 17 år. Det bliver det eneste mål han scorer i en meget lang periode - 1 mål i hans første 38 kampe for Milan.

"The 22 year old made his name at Caen with this future potential leading to Milan signing Niang in 2012 with him making his Rossoneri mark as a 17 year old goalscorer. However, that goal was his only in the Frenchman´s opening 38 games for the club with his spell at the San Siro hasn´t lived up to expectations in many ways."

Nu har vi så en Pasalic, der har scoret 1 mål mod mægtige Crotone. Det har givet ham en startplads på holdet. Han har sågar spillet de seneste 6 liga kampe fra start og høstet 5 point sammenlagt - det er jo ganske imponerende.

Locatelli scorede 1 mål mod mestrene Juventus, og det har givet ham en stamplads på holdet i en alder af kun 17-18 år.

Skal vi ikke lige trække vejret og lade være med at flyve så højt udelukkende på grund af 1 mål?! Højt at flyve dybt at falde.

Man kan sige hvad man vil, men der er noget, der peger i retning af "hvis man i en ung alder scorer 1 mål for Milan, så bliver man forgyldt. Man får en stamplads (eller i værste fald en lang snor, der måler fra Milano til Kina).

Jeg siger ikke, at Locatelli ikke er god. Naturligvis er han god, og han er tydeligvis en kommende spiller på Milan holdet, men hey knægten er kun 17. Han skal stadig lære, problemet er bare, at der ikke er nogen på midtbanen, der kan lære ham en skid udover Bonaventura, som tit bruges som kant. Med andre ord mener jeg, at Locatelli har brug for en erfaren og dygtig mand lige ved sin side. Når Bonaventura eksempelvis ikke spiller ved siden af ham, laver han dumme fejl. Han mangler en mentor. Dog er der ikke en mand på holdet, der er bedre end ham på 6´eren, hvis vi ser bort fra hans mange kort og til tider vigtige boldtab. Skræmmende men sandt.

I fodbold er 6´eren den vigtigste plads, men i manges øjne er det den mest ligegyldige plads, hvilket er at skyde sig selv i foden. Man skal have en skraldemand til at rydde op efter de andre på holdet. En der bryder modstanderens spil. Presser modstanderen (boldholderen). Lidt a la Gattuso. Det er motoren på holdet. Man vinder ikke titler uden en verdensklasse 6´er og en verdensklasse målmand. Det bør alle fodbold tosser vide. Men i Milan har man ikke lært det endnu.
Grande Milan!
Ocampos kun til låns frem til juni måned. Ingen købsoption.

http://www.football-italia.net/97638/ocampos-happy-be-milan
Grande Milan!
Der er ingen som advokere for at smide Locatelli permanent på bænken.

Jo - Fossa snakker kontinuerligt om at vi skal købe Badelj. Det ville jo de facto smide Locatelli på bænken.

Pt. har han det svært – han laver meget store positionelle fejl, krydre det med et tåbeligt rødt og en enorm pasningsfejl i går mod Udinese, som var total unødvendig i et moment af kampen, hvor vi er i total kontrol. Det skulle undre mig meget om det ikke påvirker ham mentalt. Der skal man være varsom med bare at blive ved med at spille manden – det kan blive for meget. Det kræver en vis form for mandskabsbehandling af Montella.

Ja - derfor jeg også skrev at jeg mente det var tid til at Locatelli fik et par kampe på bænken.

Vi står med et unikt talent og i min bog bør det være en prioritet at satse på hans udvikling. Det mener jeg bestemt ikke man gør ved at hente en spiller ind til at spille hans plads resten af sæsonen.

Spørgsmålet er om Locatelli er klar til at være førstevalg? Jeg tror ikke nødvendigvis det ville dårligt for Locatelli´s karriere at han i stedet var en hyppigt brugt indskifter. Ærgerligt med Montolivos skade da, det ellers havde været en perfekt indkøring på holdet.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Spørgsmålet er om Locatelli er klar til at være førstevalg? Jeg tror ikke nødvendigvis det ville dårligt for Locatelli´s karriere at han i stedet var en hyppigt brugt indskifter. Ærgerligt med Montolivos skade da, det ellers havde været en perfekt indkøring på holdet.


Ja, hvis ambitionen ikke er Champions League-kvalifikation.

Til næste sæson kommer top4 i Champions League. Hvis kineserne ellers vil, bør holdet forstærkes kraftigt, så vi kan komme tilbage, hvor vi hører hjemme.
Mojn do!
Top 4 er muligt selv uden de store investeringer. Der har været så mange positive aspekter i indeværende sæson, at man ikke behøver være speciel kreativ for at se at grundlaget for et fremtidigt tophold er i støbeskeen. Det skal man ikke ødelægge ved at købe 5 nye spillere i startformationen.

Jeg er relativ stor fan Kucka og synes ikke altid han får den ros han kar fortjent, men med det sagt så ville en opgradering til den plads være velkommen.

Om vi også har brug for en forstærkning på kanterne må den næste tid vise, Deulofeu viste i mine øjne nogle ganske gode takter igår, men det selvfølgelig alt for tidligt at bedømme ham.

Hvis når Bacca bliver solgt, så håber jeg at man går efter en erstatning i samme klasse, dog med nogle andre kvaliteter, hovedsageligt en angriber der er vant til at spille alene på toppen, og kan lidt mere på egen hånd.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Jeg er ikke enig. Holdet har til dels overpræsteret i efteråret, og trupmæssigt er Milan et stykke efter Juventus, Roma, Napoli og Inter. Læg dertil Fiorentina og Lazio, som også vil blande sig.

Milan skal med det nuværende hold præstere endnu bedre til næste sæson end i denne sæson, hvis det skal blive til top4.

Holdet skriger efter nogle profiler, som kan gå forrest. Får vi det, så kan det sagtens lade sig gøre.
Mojn do!
"Milan skal med det nuværende hold præstere endnu bedre til næste sæson end i denne sæson, hvis det skal blive til top4."

Ud af de sidste 10 sæsoner (længere gad jeg ikke gå tilbage) Ville Milan kun i En sæson ikke ende i top 4 med nuværende pointsnit.

Mht til Milans trup, så er der bare så meget der taler for at den vil præstere bedre og ikke dårligere de næste par år.

Jeg siger ikke at man helt kan ignorere transfervinduerne, men jeg ser ikke umidddelbart et behov for at gå amok. 2 profiler, plus erstatning for de faste startere der måske bliver solgt, (Bacca og De Sciglio) så tror jeg man er godt på vej.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
@GM
Du overgår nærmest dig selv i ignorance og uvidenhed med denne din seneste ytring.

Mener du virkelig alvorligt at målestokken for Pasalic´ og Locatelli´s talent, er hvor mange mål de har scoret (??!!). Det er jo himmelråbende dumt.
Deres primære opgaver er jo ikke at score mål.

Locatelli kan fuldt ud måle sig med både Badelj og Veloso på væsentlige punkter for hans rolle, såsom succesrate i tacklinger, driblinger samt både korte og lange pasninger.

Locatelli scorede 1 mål mod mestrene Juventus, og det har givet ham en stamplads på holdet i en alder af kun 17-18 år.

Så skal vi lige give ham til han er 21-22 år og håbe på at hans udvikling ikke er gået i stå når nu han primært sidder på bænken?
Det der kendetegner de bedste spillere, er jo ofte at deres talent har været åbentlyst i en tidlig alder og at de har fået lov at udfolde det.

Lidt a la Gattuso.

Du burde simpelthen forbydes at sige eller skrive noget som helst! Gattuso har sgu da ikke spillet 6er ??!!

Man skal have en skraldemand til at rydde op efter de andre på holdet.

Man vinder ikke titler uden en verdensklasse 6´er og en verdensklasse målmand. Det bør alle fodbold tosser vide.

Ja, vi kan takke Pirlos evner som "skraldemand" og bolderobrer for bl.a. de to scuddetti og to Chanmpions League titler (samt en række andre) vi hentede i de 10 år han var i klubben.
Uden dét, var det aldrig gået!!

Hvis Monty kommer tilbage i omdrejninger, er vi fint besat på 6´eren med ham og Locatelli. Jeg savner en profil sammen med Kucka. Sosa, Pasalic, Bertolacci og Poli sender os den forkerte vej i tabellen.

I forsvaret skal vi have en ny mand centralt. Gomez som førstereserve holder ikke.

Jeg håber, Bacca bliver solgt, og der kommer en stor profil ind, og vi kan holde på Deulofeu.

Alt i alt synes jeg, der er behov for 3-4 profiler, som kan gå i startopstillingen.
Mojn do!
annonce