Snak

Mere indhold efter annoncen
@Bisp
Det er naturligvis en mulighed.
Jeg hæfter mig dog ved at Montella endda brugte Locatelli som 6er og Montolivo som 8er når de to spillede sammen.
Galliani siger, at Milan vinduet er lukket. Dog har Milan netop forespurgt på et lån af Santon fra Inter. Der er tale om et lån frem til juni uden købsoption. Santon er umiddelbart ikke helt varm på tanken, men han har ikke givet sit endelige svar.
Grande Milan!
@Rosso

Hvilket jo så igen siger en del om hvor langt Montella vil gå for at give Locatelli spilletid, hvilket jo også siger en del, men det er blot spekulationer.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
@Bisp
Det er jeg egentlig ikke enig i. Hvis det var tilfældet, kunne Montella jo bare have spillet Locatelli som 8er og fortsat med Montolivo som 6er.

Jeg har aldrig hørt tale om Locatelli i en 8er-rolle andre steder end i dette forum. Det kan naturligvis skylde manglende indsigt fra min side.
Omvendt så kunne det synes at det er en tænkt situation, som reelt ikke har gang i virkeligheden - virkeligheden forstået som Montellas syn på tingene.
Spændende! Transferværdien skulle være 600.000 euro . Det er en dyr spiller til 1 divisionen.
@Rosso

Det handler jo også om at Montolivo også kan begå sig på 8´er pladsen. Min tanke var egentlig også bare at nu når Locatelli kunne forvise kaptajnen fra sin normale position, så er Montella udmærket klar over hvilken værdi Locatelli har, og derfor behøver man ikke frygte for hans videre udvikling selv ved ankomsten af f.eks. Badelj.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Giovanni Simeone som mange store klubber, her i blandt Inter er ude efter skulle efter sigende have en verbal aftale med Milan. Calciomercato.com skriver oven i købet, at Milan har en købsoption på ham. Rygterne siger, at Simeone bliver kinesernes og Milan´s første spiller til sommer. Det vil jo mildest talt være fantastisk, hvis rygterne taler sandt! Knægten er kun 21 år med blod i årerne fra fantastiske Diego Simeone, ser det ganske lovende ud.
Grande Milan!
Honda har netop afvist et bud fra Hull City, klaphat.
Grande Milan!
Ingen tvivl om at Locatelli nok skal få spilletid. Spørgsmålet er dog, hvor meget

Pjat - han bliver pr. de facto placeret permanent på bænken. Vendekåbe.
@Lentini

Pjat - han bliver pr. de facto placeret permanent på bænken. Vendekåbe.

Det kan du naturligvis mene.
Men hvis du et øjeblik kunne rives væk fra at stirre dig blind på det vrøvl, nonsens og løgn du selv skriver, ville du måske have opdaget at jeg allerede har korrigeret hvad jeg skrev her.
Det gjorde jeg igår da @Bishop skrev at han mente det var en "lidt" definitiv beskrivelse.
Det gav jeg ham ret i og præciserede min holdning.

@Bisp
Point taken. I mit univers, betyder det dog at hans udgangspunkt er bænken - altså at en anden er førstevalg


Det kunne jo klæde dig også at revidere dine egne ytringer og indrømme (eller i det mindst indse) at du tager fejl.
Men igen - det er der nok meget ringe chancer for, baseret på din historik. Det er naturligvis noget du selv må ligge og rode med. Fucking lille luder.

annonce