Snak

Mere indhold efter annoncen
Ter Stegen har en frikøbsklausul på 180 mil Euro. Så kan Donnarumma vel sagtens koste 150 mil Euro, ikke sandt´

http://www.thenational.ae/sport/football/football-latest-keepers-on-the-move-at-barcelona-manchester-city-and-ac-milan-reus-out-for-dortmund-real-madrid-v-juventus
Grande Milan!
Jeg tror ikke man skal udelukke Juventus som mulig destination. Slet ikke med Raiola som bagmand.

Buffon går efter alt at dømme på pension efter næste sæson, ergo står Juventus og mangler en ny nr. 1. Der er vel ikke noget der ligger ret meget mere lige for end at hente den såkaldte "nye Buffon" til klubben.

Juventus kan derudover tilbyde det samme som de øvrige storklubber du nævner både hvad angår løn og trofæer, og sidst men ikke mindst, en fortsat tilværelse i Italien. Specielt det sidste punkt kunne jeg forestille mig en ung italiener vil prioritere højt.

Jeg tror personligt han forlænger sin kontrakt, men at Juventus ikke skulle være en option i tilfælde af et skifte bunder nok mere i et håb fra din side, end noget andet.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
"Ter Stegen har en frikøbsklausul på 180 mil Euro. Så kan Donnarumma vel sagtens koste 150 mil Euro, ikke sandt´"

Nej.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Frikøbsklausuler er hovedsageligt til for at skræmme bejlere væk. Ter Stegen er ikke halvdelen værd af sin frikøbsklausul, og derfor er Barcelona sikre på at holde på ham, med mindre de selv ønsker at sælge ham.
Mojn do!
Er det ikke noget med at de skal skrive dem i? Eller noget i den dur.
@gusten
Ellers bunde dét at han skulle være en option i et ønske fra din side ;)

Du kan naturligvis have ret og Juve er naturligvis fuldt ud på omgangshøjde med de andre nævnte klubber.

MEN - jeg er så godt som sikker på at klubben ikke vil sælge til Juve.
Det ville ikke bare være en fiasko for ledelsen. Det ville være selvmord.
Så hellere spendere de ekstra penge på markedet der overbeviser Donnarumma om projektet.

Ønsker Donnarumma ikke st forlænge, skal han sælges i dette vindue. Det er der fuld enighed om. Og jeg er sikker på at Raiola, i så fald, bliver udstyret med en besked om at destinationen IKKE hedder Torino.

Kessie til lægetjek i morgen.
Grande Milan!
Di Marzio skriver at det sandsynligvis blir en 2årig låneaftale med obligatorisk købsklausul. 28mio EUR ialt. Lånet har jeg set nævnt til at være 5-6mio EUR og derefter den resterende sum.
Mirabelli has informed Bertolacci´s agent that the player is on the market. The player in not in Milan´s plans for next season [Calciomercato.com].

Fantastisk hvis det passer.
Mojn do!
Den er god nok Foggy, man vil udleje ham. Bologna, Sampdoria og Torino er bejlere til Bertolacci. Det vil være ganske fint at komme af med ham. Så er vi næsten sikre på at komme af med to midtbanespillere, Poli og Bertolacci. Honda og De Sciglio er også væk. Så fire ligegyldige spillere er vi mere eller mindre kommet af med.
Grande Milan!
annonce