Snak

Mere indhold efter annoncen
Han kan kun være bedre end den sidste tyske keeper, Milan havde (Jens Lehmann) :)

Men er vi sat i forbindelse med ham?
Mojn do!
Med al ære og respekt for Milan så har flere - herunder Raiola - længe luftet tanken om at der var noget uldent ved denne overtagelse. Hedgefonde, gentagne forsinkelser mv. har ikke just vakt tilliden til de nye ejere.

Hvad værre er har de fået afvist et FFP udspil af UEFA og satser i dén grad hele butikken på komme i Champions League.

Med de spillere de er købt ind, er de i bedste fald på omdrejningshøjde med Roma, Napoli og Inter - dvs. der er fortsat en chance for at de ikke kommer med i CL, uanset at de har købt bredt og godt ind. På nær Mussachio er der vel ingen af indkøbene der reelt er i deres bedste alder?

Hvis Donnarumma havde forlænget, haft en miserabel sæson og klubben var kommet i alvorlige økonomiske problemer så var han blevet shippet afsted til højestbydende alligevel (til vel under markedspris).

Krydser fingre for at mit indlæg vil vække latterbrøl om et år - men lige nu forstår jeg desværre godt, at Donnarumma er i tvivl om projektet.
Hvis rygtet melder sandt om, at han vil blive kontrakten ud så tror jeg det er fordi han vil til Juventus.

Omvendt. Milan er Milan. De skal nok sikre sig en fin målmand.
Og så faldt kommentaren med Lehmann.

Som Arsenalfan er jeg kun taknemmelig over hans tid hos "os".
Måske Donnarumma sår tvivl om projektet i Milan, men skulle de nye spillere så ikke gøre det samme?

Han ville være fast mand i den femårige kontrakt, han blev tilbudt. Bliver de fem år en fuser, er han stadig kun 23 år og kan skifte til en klub i en mere moden alder.

Milans fans kommer aldrig til at tilgive ham for dette stunt.

Vedr. Lehmann, så forstår jeg dig godt. I Milan spillede han næsten ikke modsat i Arsenal.
Mojn do!
Gunner1

Jeg tror ikke, at det skyldes det nye projekt. Donnarumma blev overbevist om, at Real er en mere attraktiv klub, og at han allerede fra nu af kan tjene store penge og vinde titler. Jeg kan simpelthen ikke tro andet end, at man allerede har noget i ærmet, når man afviser en klub som Milan med en løn på knap 5 mil Euro om året. Noget siger mig, at der ligger en Real Madrid aftale lige rundt om hjørnet.
Grande Milan!
Foggy

Sorry overså dit indlæg.

"Men er vi sat i forbindelse med ham?"

Ikke mig bekendt.
Grande Milan!
Milan har Neto, Perin og Szczesny i kikkerten i følge Football-italia.

Perin er stadig en spændende målmand, som uden tvivl har et enormt potentiale, selvom han har været uheldig med skader på det seneste.

Under alle omstændigheder er det da tre gode målmænd, så uanset hvem af de tre, de vil få, hvis det lykkedes, så ser det da fornuftigt ud på den post nogle år frem.
Som jeg nævnte i den anden tråd virker det som en mærkelig sag. Donnarumma er for mig stadigt alt for ung til at være klar i en udenlandsk storklub. Måske tager jeg fejl, men forhold som alder, tryghed, kulturbarrierer, sprog bliver store forhindringer, hvis han lander i en klub som Real Madrid. Men nok nemmere end hvis han drog til England.

Foggy.

Donnarumma var i klubben, og var derfor vidne til det langstrakte cirkus der udspillede sig i kulissen. Et cirkus som Raiola udnyttede til fulde i langt tid.

Jeg tror at Kessie og Co. har betragtet det som et skridt op ad karrieretrappen og derfor har været villige til at tage chancen. De har stensikkert ikke haft samme indblik i processen og så grådige agenter. Silva er Mendes klient. Han skal nok finde en ny klub der er villig til at betale 100 mio. eur om et par år for hans klient.

Joeh - 23 er ingen alder. Hvad nu hvis han i stedet kan vinde 1-2 CL, 4-5 scudettoer. Hvad tror du han vælger?

Lehmann er en legende. I modsætning til "jer" der har vundet CL utallige gange, var han drivkraften bag "vores" eneste finale. Prøv lige at undersøge hvor lidt der blev scoret mod ham.
Lige nu kan man da kun ærge sig over at vi lod Diego Lopez gå!
Vil ikke have vi bruger mange penge på en ny målmand. Vi har mere brug for en ny midt og kant.

Håber der kommer en hurtig afklaring Dollarrumma og de sciglios fremtid, begge ønsker at smutte. Begge skal sælge nu. Super sørgeligt iøvrigt!

Men nok om det.
Vi skal videre, ingen over klubben.

annonce