Snak

Mere indhold efter annoncen
Donnarumma er et unikt talent. På mange måder minder han utroligt meget om Zlatan.

Man skal nok bare indstille sig på at den slags spillere kun er til låns.
Det er hvad end man hedder Milan, Juventus, PSG, Real Madrid osv.

Jeg nægter at være bitter på Donnarumma. Han har valgt det han mener er bedst for hans karriere.
Personligt håber jeg at klubben omvendt meget klart viser ham at der er konsekvenser ved hans handlinger. I dette tilfælde kunne det passende være ét år uden kamptræning.
Personligt vil jeg bare have ham ud så hurtigt som muligt. Der må gerne laves en aftale mens han er til U21, så han ikke sætter sin str. 60 på Milanello igen. Han er et forstyrrende element som skal fjernes.

Skal også love for at alle pundits i Italien får givet deres mening til kende. Pedulla er helt skudt af med sit "Viva la libertá". Christ!

Havde faktisk glemt at Raiola havde haft Hamsik i stalden også. Det samarbejde smadredes da Raiola pønsede på, i fællesskab med Galliani, at sende ham til Milan som den hedengangne mr.X. Det ville Hamsik ikke finde sig i.
@ Rosso

Jeg vidste s´gu ikke, at Dollar var kultiveret af Inter i fire år. Der tegner sig godt nok et mønster.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Havde det været ethvert andet transfervindue, havde jeg tænkt at der, med tanke du aktiviteten hidtil, "kun" ville komme et par enkelte tilføjelser mere.

Men når det kommer til Montella, har han tidligere vist at han er kar til at lave markante ændringer i sin trup for at sikre at den er tilpasset hans måde at spille fodbold. Eksempelvis hentede han min. 15 spillere der var en fast del af førsteholdet.

På den ene side er det naturligvis positivt at stå med et hold der er designet til trænerens filosofi. Omvendt kan det skabe en række problemer ift manglende stabilitet.

Jeg er overrasket over alle de navne der nævnes på vej væk. Faktisk ville jeg ikke blive overrasket hvis følgende spillere er væk når vinduet lukker; Donnarumma, Gomez, Paletta,Vangioni, Zapata, Poli, Kucka, Sosa, Bertolacci, Suso, Niang, Bacca og Lapadula. Dertil kommer en række spillere der har været ude på lån i løbet af sæsonen og ikke anses som havende en fremtid.

Det stiller jo omvendt nogle store krav til Fassone i jagten på erstatninger. Navnlig forsvaret kræver nogle tilføjelser.

EDIT: tilføjet Vangioni og Kucka til potentielle afgange.
@FD
Jeg havde godt læst historien på et tidspunkt, men ikke detaljerne om at han faktisk sprang fra på dagen for underskrivelsen.

Som skrevet ovenfor, så leder det mine tanker hen på Zlatan, der også sørgede for at trumfe sine ønsker om at skifte klub igennem. Eksempelvis da han lagde sig ud med Van der Vaart i Ajax tiden. Han skriver selv i sin bog omkring episoden og at det var helt planlagt og gennemtænkt.

Jeg husker ikke detaljerne omkring hans skifte fra Inter, men i Juventus og Barcelona var historien jo mere eller mindre indentisk.
Kun i Milan (og efter han var blevet mere voksen) havde han faktisk lyst til at "slå sig ned".

Loyalitet i fodbold er lige så sjældent som enhjørninge - og vi fans må nok erkende at vi til tider lever lidt i en drømmerverden. Om ikke andet for at skåne os selv for skuffelser som denne.

Jeg kan godt lide Donnarumma - isoleret set. Eller måske snarere historien om Donnarumma. En knægt der får debut som 16-årig - helt uimponeret og med et talent der er uomtvisteligt.
Det er jo også noget af det fodbold handler om.

Min forudsigelse er også at han vil få en karriere der vil ligne Zlatans. En tur rundt blandt verdens største klubber og ligaer.
Så må vi se om hans karriere slutter ligesom Zlatans - uden dét han drømte allermest om.
Real har mange penge. 40-50 millioner tak.
Men, det kan os være et røgslør for et skifte til Juve næste år. Så han ikke bliver mere forhadt i Milano, end han er nu.
Daje!
Jeg håber, at han får en elendig karriere, og at hans klub går ned.
Real har mange penge. 40-50 millioner tak.

Når han kun har et år tilbage af sin kontrakt skal Milan nok være glade hvis de kan få det halve.
annonce