Snak

Mere indhold efter annoncen
Det gør det ikke.
Ikke hvis du gør dig lidt umage i bestræbelse på at forstå pointen; Måske skulle man udskifte Hitler, som var mere nazist med en vaske ægte nationalist. Det ville vel give bedre mening, ja.


Jeg forstår det stadig ikke helt.

Vil du ikke uddybe, hvorfor en "ægte nationalist" ville blive en favoritkommentator i DK?

Dit Hitler scenarie er helt sort, men alligevel ganske underholdende. Kunne godt tænke mig at se ham kommenterer Grækenland - Tyskland i Monty Pytons verden.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Allegri roser holdet efter deres præstation med 10 mand i 70-75 minutter, og det er da også forståeligt at en så presset mand som Allegri er tilfreds med det resultat. I løbet af kampen i går mod Ajax, sad jeg og funderede over holdets spil. I går var sand for dyden ikke skønt på nogen måde, udover den resultatmæssige effekt, der sendte os videre til KO-kampene til februar næste år. Men vi har egentlig aldrig spillet særlig spektakulær fodbold under Allegri. Jeg synes han i den grad, har vist sig mangelfuld til at skabe et spillemæssigt koncept, der viser sig bæredygtigt og tilmed er underholdende at se på.

Allegri blev hyldet, berettiget, for sin tid i Cagliari, men der kunne han også udelukkende spille på kontra-fodbold, fordi ingen forventer at Cagliari skulle dominere særligt mange kampe i løbet af en sæson. Det er vel og mærke, noget andet når man er træner i Milan. Man skal vinde på en pæn måde, lidt utraditionelt italiensk. Men Galliani har jo på den anden side, aldrig lagt skjul på sin forkærlighed for vennen, Floretino Perez’, projekt i Real Madrid.

Pirlo kunne Allegri ikke bruge, og trods Pirlos manglende motivation og 03-07 niveau, var han stadigvæk en klassespiller. Og motivationsundskyldningen virker letkøbt, fordi det er sand for dyden Allegris opgave at kunne motivere spillerne. Det var en let undskyldning, for at skippe ham videre. Seedorf har også i kølvandet på sin afgang, snakket om han havde flere diskussioner med Allegri om den måde, der blev spillet fodbold på. En måde, som ikke faldt i Seedorfs smag og ikke kom hans kompetencer til gode. Og der kan være noget om snakken omkring Allegris begrænsninger.

Rent ud sagt, blev Allegris røv reddet grundet Zlatans suverænitet. Lange bolde til Zlatan, som så fandt på et eller andet genialt, qua oplæg eller mål. Balotelli er samme type spiller som Zlatan, men har ikke samme færdighed samt den ukuelige vindermentalitet som svenskeren, der forlanger det ypperste af sine medspillere, og det ældre, og deraf mere rutineret til ikke at lade sig slå ud af forskellige omstændigheder, som Balotelli er. Milan har ikke et rendyrket koncept eller et stærkt kollektiv. Allegri formår i min verden ikke at forene truppen som en samlet enhed – et samlet organ, som kan sammensmelte de forskellige spilleres kompetencer så individualisterne har endnu større grobund for at udfolde sig yderligere. Jeg krummer lidt tæer, hver gang Allegri snakker om at vi skal vinde vores kampe via teknik.

Hvorfor er spillere som Pirlo og Seedorf fx, så blev erstattet af fysiske spillere som Mark van Bommel og Sulley Muntari? Vist kan de spille fodbold, men deres evner er mere udspecificeret i det fysiske.

Vores taktik består også i lange bolde til Balotelli, som en anden Zlatan-klon skal gøre det samme som svenskeren. Balotelli har et helt fantastisk højt topniveau, men han er ikke ligeså afgørende en spiller, som Zlatan var. Deraf er svenskeren kvaliteter mere klare, mere stabile og samtidig har han med alderen også fået hovedet med sig. Balotelli falder for ofte ud, men er trods alt også kun 23 endnu. Vores spil bliver ganske vist mere kønt med Kaká på banen, og Honda vil også pynte på det rent tekniske niveau.

Jeg kan egentlig godt lide den måde Allegri agerer på, men jeg er efterhånden kommet til den konklusion at han ikke magter at skabe et offensivt Milan-hold, og slet ikke med de spillere, der bliver stillet ham til rådighed eller selv vælger. Han ligger ganske enkelt for mange begrænsninger, for mange taktiske bånd på spillerne, til at de kan udfolde sig. Det er samme problematik med en træner som Roberto Mancini, hvorfor han aldrig nogensinde skal komme i betragtning til en trænerpost i Milan.

Allegri har også tit sagt at han ønskede en spiller til den centrale midtbane med mere tekniske færdigheder. Det har han fået i Andrea Poli, men ynder altid at stille med Sulley Muntari i de mere vanskelige opgør.

Allegri skal for Milans skyld og fremtidige udvikling være færdig når vi når sommeren.
Iflg. Di Marzio begynder Milan at snakke med Sean Sogliano indenfor de nærmeste par dage. Det betyder formentlig at det må være Galliani, som skal have disse snakke med Sogliano. Andet vil ikke give mening, da det er Sogliano skal referere til – og samarbejde med Galliani, skulle han blive Milans nye sportsdirektør. Galliani skulle iflg. kilder omkring Milanello ikke være imod erhvervelsen af Sogliano, som han finder kompetent trods hans forkærlighed for Pradé i Fiorentina, og trods at Sogliano er Barbara-fløjens opfindelse. I samme instans måtte Braida ud og afvise at han skulle til Genoa, som det ellers forlød. Men Genoa, giver faktisk rigtig god mening, hvis man lige lader det synke og rotere i hovedet. De senere år har Galliani og Preziosi lavet diverse studehandler klubberne imellem, og det vil være ideelt for Galliani at placere Braida i en funktion i Genoa, hvorfor Braida stadigvæk ville kunne komme Milan til nytte.

Preziosi kender i øvrigt også Braida, efter disse mange handler, som sagt, mellem Genoa og Milan. Og jeg tror heller ikke det er forrykt at tro, at Galliani vil se særligt med milde øjne på en eventuel Braida-tilgang i Genoa. Der er et indgående kendskab mellem de tre. Preziosi, virker dog på mig, som en alt for egenrådig præsident, som vil ordne alle transferhandler egenhændigt, hvorfor det også blev til et brud mellem ham og Lo Monaco tidligere, da Lo Monaco havde fået den obskure opfattelse, at han rent faktisk skulle tage sig af transferhandler som sportsdirektør…

TRANSFERSNAK:
Galliani er godt i gang med at forberede forbedringer i Milan-truppen for de næste par transfervinduer. Di Marzio beretter at Galliani har meddelt at man spiller sæsonen færdig med Christian Abbiati som førstevalg på målmandsposten. Man har fået øjnene op for den unge italiener, Mattia Perin, endnu engang, efter han for alvor er ved at finde takten i Genoa denne sæson. Sidste sæson var jo rædderlig for den unge målmand, der indkasserede et hav af mål i Pescara, indtil han blev sat fra posten, og ud på bænken til fordel for den tidligere Roma-katastrofe, Ivan Pelizzoli. Det må siges at være en kraftig indikation af, at man ikke finder Gabriels nuværende niveau godt nok til at være Milans førstevalg, og at Perin vurderes et trin foran Gabriel, i sin udvikling. Jeg forstår stadigvæk en mere macho langhåret frisure til Perin.

Flere mere optimistiske eksperter peger på, at Milan vil gå efter Lazios Federico Marchetti og at Lotito ikke skulle være afvisende overfor et salg af den italienske landsholdsmålmand. Jeg anser det dog, for en anelse urealistisk. Og det til trods, at Lotito i sin desperation efter angribere, i dag blev kædet sammen med Fabio Quagliarella og Alessandro Matri fra Milan. I Matris tilfælde, skulle man sågar være enige om at skilles, skulle både klub og spiller få et ordentligt tilbud, og det kun et halvt år efter han blev købt ind af Allegri.

Mbaye Niang er en anden mand, som nu bliver kædet sammen med Lazio, og han har også bejlere i både Cagliari, Genoa og Parma. Parma er en interessant klub i dette tilfælde. Juraj Kucka, fra Genoa, var så godt som sikker på at være Milan-spiller til januar iflg. meldingerne, mens hans nuværende langvarige skade har forhindret handlen. Derfor ser Milan nu mod Marco Parolo fra Parma. Heri skal spillere som Niang og Saponara formodentlig bruges som byttevarer, for at få fingre i den centrale midtbanespiller. Der tegner sig et billede af, at Milan denne gang, ville have en spiller ind som også ville kunne benyttes i europæisk regi, og derfor er Dzemaili taget af listen. Der meldes intet om Parolos interesse i at komme til Milan. Skal Milan udvikle sig mere i en art af teknisk fodbold, ville jeg trods alt også vælge Parolo frem for Kucka, derfor kan Kuckas skadessituation komme belejligt for klubben.

Skulle Parolo lande i Milan, skal det ses som erstatning for det lejemål Bryan Cristante ryger ud på her til januar. Det kan betyde at Antonio Nocerino bliver i Milan frem til sommeren, hvorefter han skal finde sig en anden klub. Her skal der så yderligere evalueres på Cristante, om han skal på yderligere lejemål eller skal indtages i truppen igen. Mit gæt er at han ryger af sted igen på udleje. Det passer også i fin tråd med at Hellas Verona har meldt ud, at man ikke sælger deres brasilianske stjerneskud, Jorginho, før til sommeren. En spiller som Milan er meget interesseret i, og en som Sogliano formentlig vil gå stærkt efter. Milan kan vælge at gardere sig ind, ved at erhverve sig en halvpart i ham nu, og lade ham blive i Verona sæsonen ud. Men det er et økonomisk spørgsmål.

Til sidst men ikke mindst, er der rygter om matchfixing-drengen, og dermed naturligvis tidligere Juve-spiller(hø hø), Domenico Criscito, som gerne vil hjem til Italien til sommer. Både han selv og hans agent, Pasqualin, snakker i det tilfælde meget varmt omkring Milan. I mit hoved vil han være en klar forstærkning, men samtidig også en risikofyldt erhvervelse i takt med hans navn er dukket op flere gange ifbm. den seneste matchfixing-skandale. Det ville sand for dyden være et rap over nallerne for Milan, hvis en forstærkning skulle blive udelukket fra spillet, kort tid efter et eventuelt køb.

Allegri nævnte i øvrigt i kølvandet på Ajax-kampen, at der var spillere som skulle forlade klubben. Det passer i øvrigt også fint, da truppen, inkluderet med Rami og Honda, er på 31-32 spillere.

Ift. rygter om afgang af spillere er disse truet på eksistensen i dette transfervindue: Amelia, Zaccardo, Zapata, Vergara Nocerino, Cristante, Saponara, Niang, Matri. Ikke alle vil dog blive erstattet skulle de forlade den synkende skude. Amelia, Zapata(Rami), Saponara og Niang vil ikke blive erstattet.

Det er ingen hemmelighed at jeg gerne ser Allegri ude allerede i vinterpausen. En træner som medierne ikke rigtig har svælget i er Frank Rijkaard, han kunne ellers være et rigtig godt bud, han står uden job, og har tidligere vist at han er mand for at indfri uforløst potentiale. Og så praktiserer han jo ligepræcis den slags fodbold præsidenten ønsker at se.

Edit:

Og nå ja. SES ude igen, 2-3 uger og så opfølgning igen, udskiftningen var tilsyneladende allerede planlagt inden Monty dummede sig. Han kom tydeligvis for tidligt i spil. Endnu en enerverende ting ved Allegri, når lortet brænder på, så griber han til "hail mary" løsninger der desværre ofte har vist sig gøre mere skade end gavn.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Her er der iøvrigt et skema der viser hvilke hold vi har vi størst sandsynlighed for at trække i morgen.

https://pbs.twimg.com/me…Y.jpg:large

De tyske og engelske hold er der størst chance for at trække, lad os håbe på et engelsk.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Her er der iøvrigt et skema der viser hvilke hold vi har vi størst sandsynlighed for at trække i morgen.


Imorgen, som så i virkeligheden er mandag den 16.

Nå hmm ok, Mandag så.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Det er ingen hemmelighed at jeg gerne ser Allegri ude allerede i vinterpausen. En træner som medierne ikke rigtig har svælget i er Frank Rijkaard, han kunne ellers være et rigtig godt bud, han står uden job, og har tidligere vist at han er mand for at indfri uforløst potentiale. Og så praktiserer han jo ligepræcis den slags fodbold præsidenten ønsker at se.

Ja, det kan også undre mig. Han har fine resultater med både det hollandske landshold og Barcelona. Efter Barcelona, har det dog været så som så med successen. Men er enig i, at det er en smule underligt, at hans navn slet ikke nævnes pga. hans fortid i klubben, tidligere resultater, samt den måde han gerne vil spille fodbold på.

Rijkaard kunne være interessant.

Hvis Juventus ikke har patent på Nianggolan, ville han også være interessant. Her skal vi nok lægge kroner og øre, selv om det vil være ideelt at leje Niang og Saponara ud. Vi har i det store og hele mange spillere, der må være interessante for mindre klubber.
Mojn do!
annonce