Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
@Bishop

Se nu på markedet og den udvikling der foregår. Især TV-pengene er voldsomme, og det er ikke kun i PL de stiger så meget. De tales også om en voldsom forøgning i Tyskland. Og skal der ikke også snart forhandles om Serie A? Der må vel også forventes at blive pumpet en del mere ind i klubberne. Allerede nu er der en del klubber der har råd til at smide €50 mio. Og over de næste par ud vil der komme flere til. For de klubber der kan tænkes at være hans næste destination er det altså en bemærkelsesværdigt stor transfer.

"men for Realmadrid så vil der jo ikke være specielt meget at hente (hvis noget overhovedet) ved at skifte Nevas ud med Donna. "

Nej ikke på den korte bane, men man betaler for potentiale. Og her får man mulighed for at sikre sig en keeper, der indenfor få år kan udvikle sig til at blive verdens bedste på posten.

"Jeg er dog overbevist om at et rigtig godt forsvar giver et bedre udbytte. "

Men så kan du jo også sammenholde med hvad der sker for priserne der. Indtil videre er der betalt €35m for Lindelöf, €23m for Ake og €28,5m for Keane. Der snakkes om at spillere som Koulibaly og Van Dijk kan gå for over en halv milliard. Også der er prisudviklingen voldsom, grundet de mange midler der er i markedet.

https://kortlink.dk/sudv
@geddar
Sorry - jeg misforstod det du skrev.

Da Raiola i sin tid fik Pogba til Juve, fik han indskrevet en klausul om at han skulle have en del af transfersummen. Der er lidt forskellige meldinger om hvor stor en andel, men der har været nævnt 20-30%.
Vel at mærke penge der gik fra Juventus´ andel.
moderator
Ah godt så. Ja, hvis Milan har undgået sådan en er det godt klaret. Men det ville vel også være overraskende.
https://kortlink.dk/sudv
"Nej ikke på den korte bane, men man betaler for potentiale. Og her får man mulighed for at sikre sig en keeper, der indenfor få år kan udvikle sig til at blive verdens bedste på posten."

Ja det er jeg med på, men jeg vil stadigvæk sætte spørgsmålstegn ved hvor stor værdi det rent faktisk har. Dels er målmandspositionen vel en af de steder på banen hvor det er nemmest at integrere en ny spiller, og hvor meget flytter verdens bedste målmand kontra verden 5 bedste målmand?

Forstå mig ret RM eller en af pengestærke klubber i England skal nok være villig til at smide 50mio, hvis behovet opstår, men med 50mio så vil Milan kunne hente både en målmand samt styrke sig på andre pladser der vil give et bedre pointudbytte end at beholde Donna, hvorfor at jeg ikke græder snot over en klausul på 50 Mio. Og heller ikke ser klausulen som et decideret nederlag. Havde klausulen været 10-15 mio større så havde det i mine øjne været en klar sejr til Milan

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
moderator
Udover den rent sportslige værdi, så har det en symbolsk værdi for Real Madrid at stå med verdens bedste målmand, hvilket de får en god mulighed for, hvis de tilknytter Donnarumma.

"men med 50mio så vil Milan kunne hente både en målmand samt styrke sig på andre pladser der vil give et bedre pointudbytte end at beholde Donna"

Jamen den del forstår jeg som tidligere nævnt godt. Min pointe var sådan set blot at Raiola ikke stod i en specielt skidt situation med den klausul, da prisen er attraktiv for de største klubber.
https://kortlink.dk/sudv
Lad os heller ikke glemme at en forlængelse med Donnarumma, giver lidt mere ro på ift at se hvor Plizzari udvikler sig. Står det til troende at han skulle have et potentiale i samme størrelsesorden, er det vel fint at skyde Donnarumma af til €100m om to sæsoner.
@geddar
Husk lige på at en pris på €50m er relevant hvis Milan IKKE spiller sig i CL.
Det er klubbens erklærede mål at dette skal ske og det synes ikke super utænkeligt med det brandudsalg de har gang i hos Roma.
"Udover den rent sportslige værdi, så har det en symbolsk værdi for Real Madrid at stå med verdens bedste målmand, hvilket de får en god mulighed for, hvis de tilknytter Donnarumma."

Jo det er da muligt, men værdien er trods alt ikke større end at de tydeligvis ikke har budt noget der minder om 50 mio i indeværende vindue. Og i det hele taget så er det vel begrænset hvor mange trøjer en målmand sælger. Jeg er dog enig i at Donna med sin meget unge alder selvfølgelig er speciel i den henseenede. Men igen, jeg tror ikke budet kommer førend at behovet opstår, altså der skal gang i nogle målmands transferkabaler. Hvilket jo også har været en af Raiolas store problemer i dette vindue, jeg tror at han havde regnet med at budene ville komme i lind strøm så snart at Donnas manglende signering blev offentliggjort.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
moderator
Det er jeg helt med på.
https://kortlink.dk/sudv
http://www.football-italia.net/105209/conti-milan-delayed

Når vi i forvejen har Calabria, Abate og endnu ikke solgte De Sciglio til højre back, hvorfor ikke leje Calabria ud til Atalanta? Den ligger sgu lige til højrebenet.
Mojn do!
annonce