Snak

Mere indhold efter annoncen
Nu er det jo ikke Fassone & Mirabellis arbejde der er under beskydning her. Ej heller er det en generel vurdering af Bobans evner som "pundit".

Isoleret set er det dog svært at modsige manden på netop dette punkt.
Der er ingen tvivl om at André Silva er en super spændende spiller. Og jeg tror fuldt og fast på at han bliver en topangriber i fremtiden.

Men der er nu engang stor forskel på om angrebskonstellationen hedder Aubameyang / Silva eller Kalinic / Silva.
Den kære gaboneser har ved mange lejligheder vist at han er en spiller der kan afgøre kampe.
Sådan ser jeg ikke Kalinic.

Milan har jo alle dage været kendt for at hente nogle af de største offensive navne i verden. Navne som Van Basten, Weah, Inzaghi og Shevchenko blev alle hentet da de var veletablerede spillere.

Personligt så jeg i hvert fald gerne at vi hentede en spiller til forreste geled, som man er forholdsvis sikker på ville kunne levere varen og højne niveauet fra dag ét.
Ja, det er svært at modsige Boban. Problemet er bare at hans pointe savner realisme. Der er jo en grund til at Milan havner med André Silva istedet for Morata.

Nu skriver Sky Sports i Tyskland at paniske Chelsea kaster sig over Aubameyang. Jeg tror godt jeg kan pege på hvor sandsynligheden peger hen, hvis han skal vælge mellem Milan kontra Chelsea. Så kan Boban igen himle med øjnene og kritisere at Milan ikke strækker sig langt nok, fordi hans forventningsgrad er at Milan har samme styrke som 90´erne og 00erne. Det er derfor han er trættende læsning fordi han ganske enkelt ikke magter at skele til den virkelige verden.

Fordi det er jo no-brainer logik at vælge Auba fremfor Kalinic.
Vil i ikke nok smide boksen for Auba så vi kan hente Belotti. Tak! ;-)
Hellere omvendt, Brætmand :)
Mojn do!
Kan jeg sgu godt forstå. Jeg ser heller ikke nogen fremtidsperspektiver i Auba. Men når man kender vores klubber så undre det mig ikke vi er efter ham og ikke Belotti/Morata. I kan så tilgengæld få lukket jeres handler modsat os. Flot transfervindue.
@Lentini
Så er vi reelt også enige.
Mit argument (i snakken med @Foggy) var at det gav god mening at hente en "champion" som Aubameyang - hvis muligt - fremfor en spillet som Kalinic.
Jeg kan bare ikke se fidusen i at betale 300 mio. kr. for Andre Silva, hvis han ikke skal være stamspiller.
Mojn do!
http://www.football-italia.net/105480/manolas-agent-lists-possibilities

Jeg vil eksempelvis langt hellere betale 30-35 mio. euro for ham end 70-80 mio. euro for Aubameyang.

Mojn do!
For det første: superflot transfermarked indtil videre.

For det andet: er der slet ikke nogle bekymringer om, hvorvidt udskiftningen i (især) startopstillingen kan blive for stor en mundfuld? Især når man stadig her i tråden snakker om flere markante tilgange.
La prende Vecino.
Det sker nok ikke fra den ene dag til den anden, at tingene spiller, men når man ser på, hvilke spillere vi havde sidste år og alligevel endte nummer seks, så er jeg optimistisk.

Jeg er glad for, at vi skal spille EL-kvalkampe, så spillerne tidligt kommer i gang med vigtige kampe og ikke blot træningskampe.
Mojn do!
annonce