Snak

Mere indhold efter annoncen
Synes Niang bør tage tilbage til fransk fodbold. Måske kan han udløse sit potentiale der. Monaco sælger Mbappe og køber Niang, hehe.
Et lån af Berto hvor Genoa dækker hans løn, vil være ok. Måske genfinder han sig selv på lån et år.
Bacca skal vi selvfølgelig have penge for, da vi skal ud og finde en afløser. Ellers skal det være et lån med tvunget købsoption.
Paletta ser ud til at smutte til Valencia.
Ely lån med option til Alaves.
De Sciglio, hvis Juve ikke byder det vi ønsker - må vi sætte ham på auktion. Han ved han misser VM hvis han bliver sin kontrakt ud.
Niang, igen en spiller vi skal ud og finde en afløser for - så han skal gerne give et afkast!
Lapadula, der burde være købere. Både Genoa og Sampdoria virker til at være interesseret.
Vangioni, hvis han gerne vil til River så må han acceptere et økonomisk tab. Ellers må vi finde en anden køber.
Monchi er virkelig en god sportsdirektør.

Inter vil have Nastasic - pris: €20m
Roma vil have Nastasic - pris: €12m

I øvrigt tænker jeg netop at det ville være bedre at hente Nastasic end Simon Kjær..
Valencia byder €2,5m for Paletta, men Milan ønsker €5m.

Kilde; Milannews
Lidt nyhedsupdates:

Flere aviser (GdS, TS og CdS) insisterer på at vi mener forretning omkring Aubameyang. Førstnævnte går dog endda så langt som til at vi kunne gå for både Kalinic og Aubameyang. Det har jeg dog ikke rigtigt fantasi til at forestille mig.
Det meldes at vi under alle omstændigheder skal mødes med Dortmunds ledelse i Kina ifm ICC.

Samme medier, samt Il Giornale hævder også at der skulle være nået en aftale omkring Biglia. Der nævnes priser i lejet €16-18m. Ingen spillere skulle være involveret i handelen (altså lige udover Biglia), hvilket tyder på at vi kan sende Lapadula til Genoa. Den handel skulle efter sigende kunne indbringe os €15m.

Som jeg tidligere har skrevet, åbner det potentielt også op for en angriber-kabale i ligaen. Tilgangen af Lapadula skulle gøre at Genoa er parat til at lade Simeone gå. Han har bejlere i Firenze, som så igen skulle åbne for en afgang af Kalinic.

GdS melder at Valencia har budt €2,5m for Paletta. Klubben har dog i første omgang bedt om det dobbelte. Det giver også lidt bedre mening end de €500k der har været på tale i en handel med Torino.

Lidt nyt fra bysbørnene:
Jeg skal love for at de gør alt for at nå helt til tops i Primavera turneringen. I hvert fald køber de lystigt ind af fremtidens talenter. Seneste navn skulle være Bastoni fra Atalanta, som betegnes som den næste Caldara.
Der er i øvrigt gået ret voldsom inflation i de der "den næste..." betegnelser, når de henviser til talenter der knap er trådt ind på senior-scenen endnu (Som det fx også var tilfældet ret tidligt med Donnarumma vs. Plizzari).

Haha den næste Caldara? Jeg kender ikke engang den første.

Jeg tror ikke på Auba før han er officiel, Morata var jo praktisk talt og Milan spiller ifølge pressen. Jeg skal stadigvæk lige overbevises om at vi kan hente spillere i på øverste niveau hvor vi konkurrere mod topklubber
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
@bisp
Ja, så er den pointe jo i hvert fald understreget :)
Til info så er Caldara en ganske lovende CB. Han spiller i Atalanta, men Juve hentede ham i vinter for et anseeligt beløb og lod ham blive på lån denne sæson med.

Omkring Aubameyang, så synes jeg bestemt også det er mere sandsynligt at vi ikke ser ham i Milan-trøjen. Men føj hvor ville det være stort hvis vi rent faktisk havde held med at hente ham.

Man må samtidig give Mirabelli og Fassone at de nok har overrasket en del ved at lykkes med at hente spillere som Kessie, Andre Silva og Calhanoglu, som umiddelbart kunne have valgt mange andre destinationer.

Der var heller mange der havde set komme at PSG ville hente navne som Zlatan, Thiago Silva, Lavezzi og Lucas Moura da de startede et nyt projekt.

Med en tiltro til at det allerede fra næste sæson foregår det hvor der er sjovt (læs: CL og kamp om mesterskab), er det ikke umuligt at lokke prominente navne til.
Ifølge TMW har Sosas agent været årsagen til at vi ikke kunne afsætte Sosa til Tyrkiet for €5-6m. Sosa har efter sigende krævet en løn på €5m for at skræmme bejlere væk.

Skørt..
TMW melder at Sosas agent er godt i gang med at fucke en transfer til Antalyaspor op, idet han har krævet €5m netto i årsløn på sin klients vegne!
En pris på €6m skulle ellers være forhandlet på plads med den tyrkiske klub og Sosa har fået besked på at han ikke indgår i Montellas planer.

Det er top frustrerende, da det nu handler om at skille sig af med al dødvægten. Det ville desuden være fint at hente næsten hele transfersummen tilbage.
He he @Milanisti, du kom mig i forkøbet.
annonce