Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg synes faktisk at vi har fået ret meget for pengene, umiddelbart ser jeg i hvert fald ikke nogen voldsomme overpriser.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Enig, Bishop

Vi har handlet godt og fornuftigt. Beløbene for de enkelte spillere er passende. Hvis vi så bare kunne blive lige så gode til at kræve penge ind for de gamle spillere, vi har. Synes de ryger afsted til små penge. Kvaliteten er selvfølgelig også derefter, men en mand som Bacca skal ikke kun koste 15 mil euro. Palletta skal ikke koste under 3,5 mil euro. Sosa skal ikke koste under 6,5 mil euro osv.
Grande Milan!
Rodrigo Ely: Amatøren er på vej til Alaves i en ren handel - altså ikke leje denne gang.

Kilde: MilanWorld


Endelig! Hvad han overhovedet lavede i Milan, har jeg aldrig forstået, og kommer heller aldrig til at forstå det. Farvel!
Grande Milan!
Næppe svært at forstå hvorfor vi hentede Ely i sin tid. Han var anset som et af de største defensive talenter i Brasilien.

At han så ikke har formået at udvikle det talent, kan man så søge en forklaring på.

Men at kritisere beslutningen om at hente ham udfra den viden man har idag, er selvfølgelig forfejlet.
Sosa: Nu har Boca Juniors også meldt sig som interesserede i Sosa.

Kilde: MilanWorld
Grande Milan!
Di Marzio bringer også historien omkring Ely. Så det ligner en snarligt salg. Fin klub for ham at videreudvikle sig i. Gjorde det faktisk ret pænt i foråret for selvsamme klub.
Nu mangler vi bare at sende Gomez, Mauri og Niang videre. Så er jeg virkelig tilfreds med afgangene. Og nej det skal ikke være låneaftaler.
Grande Milan!
Gomez ryger ingen steder. Montella skal have fem centerstoppere, og med afgang af Paletta og Ely er vi færdige på det punkt. Og Gomez kan fint figurere som 5.valg. Det vil være relativt begrænset hvor ofte vi får brug for ham.
Er det forbudt at købe en ny forsvarer, Lentini?
Grande Milan!
Nej, men det sker ikke fordi det er et unødvendigt move at lave.
annonce