Snak

Mere indhold efter annoncen
Alle spillere vi kan få i den kaliber skal tilføjes. Jeg siger go for it.

Det var Mediaset der rapporterede det, Lentini.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Jeg er på linje med dig, MM. Får man muligheden for at signe Fernando, er det en mulighed man absolut ikke skal lade gå forbi sig.

Mediaset plejede at have rimelig styr på Milan førhen, men synes at de senere år har svinget noget i kvaliteten med deres kilder. Så jeg forholder mig skeptisk, da det øjensynlige bevis af bidemærker i min sofa ovenpå Nainggolan-missæren stadigvæk ligger tungt i baghovedet.
Galliani har angiveligt udtalt til sky, at Milan ikke er igang med en dybergående forhandling vedrørende Fernando.

Desuden udtrykte han at i skal have tyndet ud i truppen før i køber ind, hvilket jo også giver fin mening.

Men nu er Sky selvf. ikke de mest troværdige i verden.
jeg er med på at han er transferfri til sommer, og at spilleren muligvis er blevet bedre siden jeg så ham. jeg så en del porto kampe omkring 10/11-11/12 sæsonerne, hvor fernando spillede defensiv midt, lige præcis den position hvor vi er godt dækket ind - de jong, montolivo. jeg var ikke synderligt imponeret dengang, men det er da muligt at han er blevet meget bedre siden.
men jeg synes det er en høj løn for en spiller som ikke var førsteprioritet (han var næppe blevet nævnt hvis man havde fået fat i nainggolan). men milans problem i de seneste transfermarkeder har været at man ikke har kunnet slippe af med de mange spillere som ikke længere er sin løn værd (robinho som det bedste eksempel), og milan står fra sommer i en position hvor der ikke er nogle CL-penge, og derfor mener jeg at man skal overveje det en ekstra gang før man smider om sig med kampe-lønninger.

red.: til gengæld har jeg lige læst at lazio vil bytte lulic for matri+constant. det lyder til gengæld for godt til at være sandt

red2.: derudover spiller det også ind at han kun har erfaring fra portugal (og en klub der er notorisk kendt for kun at møde ligamodstand mod benfica, og i år åbenbart også sporting). guarin og alvaro pereira fra inter har bestemt haft problemer med den overgang
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
"Det var Mediaset der rapporterede det, Lentini."

Mediaset er det nye Tuttosport.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
@ Aske

Når Milan ikke får CL-millioner ind, så giver det da netop god mening at hente spillere på en fri transfer, uanset om de så skal have lidt højere løn end hvad de normalt ville få. Man skal jo have nyt blod ind i truppen, det er der vel ingen der er i tvivl om, og det er vel bedre at slippe for at betale transfersum for spillerne. Hvis man gerne vil gøre sig i kampen om CL-pladserne, så hænger de spillere af den kvalitet som der skal til altså ikke på træerne for småpenge hvis man skal hente dem i andre klubber (og det skal man).
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Aske

Du skal se på de samlede udgifter i har til en spiller over en 4 årig periode. så derfor bør du ikke kun kigge på lønnen alene. For ofte vil beløbet man betaler for en spiller blive betalt over en kontrakt længde og pengene vil derfor yderst sjældent komme på en gang.

Så 3mio årligt for en spiller af Fernandos kaliber vil alt andet lige være billiger end en spiller af samme kaliber men som kun skulle have to millioner i lønningsposen, fordi at man for den sidst nævnte årligt skulle betale alt fra 2,5 til 4 millioner til den klub man har frikøbt ham fra årligt.
men det er jo stadig mange penge, selvom man slipper for transfersummen. mexes blevet hentet gratis, fik tilbudt en løn på 4mio i 4 år. efter et år hvor han (efter en lang skade) deltes med nesta om spilletiden ved siden af silva, fik han sig et år som fast mand. igen i denne sæson har han måttet deles om spilletiden med, og er efterhånden blevet udkonkurreret af, bonera. nu forsøger man så at komme af med ham fordi han har en vanvittig løn, og det eneste man kan gøre er at krydse fingre for at eksempelvis monaco vil overtage ham. to en halv sæson for 10 mio, hvor man måske kan få 1-2-3mio tilbage ved et salg. fernando er et par år yngre end mexes var i sin tid, men vil sansynligvis komme til at fungere som backup for de jong og montolivo - ihvertfald hvis min opfattelse af ham som spillertype er rigtig.
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Så 12mio -over 4år + sign on fee er da en ganske fornuftig pris, for en spiller af den kaliber.


Vi skal vel lige have beløbet doblet op?
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Det kan vi jo af gode grunde ikke vide, eftersom disse ofte holdes skjult.

mem formentlig en hel del billigere end at skulle betale i omegnen af 10-15 mil til en klub, plus løn og det løse.
annonce