Snak

Mere indhold efter annoncen
Vi har dog været bedst i dag, hvilket er ok for en gangs skyld. Langt bedre end hvad man turde håbe på, og det giver da et spinket håb i forhold til fremtiden.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Jeg synes nu, Milan spillemæssigt har været det bedste hold i den her kamp. Det har bare ikke været effektivt nok, og derfor er det svært at sige nogen til resultatet. Det er bare ikke vores sæson.
Mojn do!
Det er meget muligt, at vi var bedst, men det er alligevel deprimerende, at de 4 første opgør mere eller mindre er afgjorte.

Ok, vi har da en lille chance for avancement, men City, Gunners og Leverkusen er ude.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skidt pyt med de andre kampe, det er ærgerligt, Milan ikke kunne vinde dagens opgør. Det blev desværre, som jeg skrev. Jeg håbede på et jinx, men ak.
Bayern og Barca er bare i særklasse. Forhåbentlig kan PSG drille dem. Kan godt unde Silva og Zlatan et CL-trofæ.
Mojn do!
Omvendt bliver det 4 vilde kvartfinaler, hvis favoritterne fortsætter med at vinde.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
bittert at tabe på så tilfældigt et mål.
courtois vandt kampen for atletico i første halvleg. til gengæld noget af det bedste milanspil vi har set i sæsonen, i store dele af kampen ihvertfald. det er på tide det bliver overført til serie a.
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Overvejede at ændre trådens overskrift til noget ala spirit/mandsmod. Og så alligevel ikke.

Holdet spillede en super første halvleg, men det er desværre ´same same´ for Milan ikke at gøre det færdigt.

Gid holdet viste den vilje i Serie A, så ville man uden tvivl ligge højere i tabellen. Desværre var opbakningen i dag også kun at finde i Champions League.
Mojn do!
Abates clearing er naturligvis langt fra god nok - jeg ser dog Rami og Bonera som de store syndere i den situation. Deres markeringer af hhv Costa og Miranda er ikke-eksisterende. Havde Rami været opmærksom var den bold med al sandsynlighed vekslet med et nyt hjørne.

Nu er kampen dog ikke tabt endnu - omend det ser yderst svært ud. Jeg hæfter mig ved at vi spiller os til en del store chancer.

Balo virkede oplagt og mistede ikke hovedet trods masser af frispark på ham.

Poli imponerede med et fantastisk løbearbejde og god løb i begge retninger.

De Jong var rigtigt god, mens Essien (til trods for manglende speed) viser at han stadig har god boldomgang, ro på bolden og fint overblik.

Emanuelson var dog håbløs.

En disciplineret indsats på Vicente Calderon og lidt mere kynisme på vores chancer, så ser jeg stadig en mulighed.

Til trods for et dårligt resultat, så har jeg også de positive briller på. Det ligner at Seedorf er ved at komme igennem med sit system.

@Lentini
Ja - tænk sig hvis vi kunne levere sådan en indsats i Serie A!!
Til trods for et dårligt resultat, så har jeg også de positive briller på. Det ligner at Seedorf er ved at komme igennem med sit system.Jeg tror ikke på det. Normalt plejer vi altid at yde en ekstra indsats i CL, hvor spillerne faktisk arbejder for sagen.

Det er med garanti det samme gamle lort igen i weekenden.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
annonce