Snak

Mere indhold efter annoncen
Er enig med dig Rossoneri, udover at Abate har en god kamp. Han er så rundtosset og alt for langsom i tankegangen i den offensive del af spillet. Savner Cafu!
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Ja, flot spil af Milan! Taarabt spillede sin "dårligste" kamp - af det jeg har set med jer -, men han spillede alligevel en god kamp. Forsvaret gjorde det også fint, men jeg synes virkelig ikke, Montolivo gjorde noget væsen af sig. Abate var meget bevægelig, så jeg kan godt forstå, du skriver, han spillede godt, Rosso. Kaka var okay, men han mangler fart. Abbiati diskede op med en fænomenal redning på Lichtsteiners forsøg. Målet af Carlitos.... mamma mia, bella donna.

Jeg ved godt, I gerne vil skifte stadion, men er du vimmersvej San Siro er smukt, når man er på stadion, når det er mørkt. Jeg gik tilfældigvis forbi Milans ultras, og jeg kan love jer for, at der var skumle typer iblandt. Var bange for at blive stukket ned af de typer, så derfor var det nok smart, at jeg lige valgte at tage Juve-trøjen ind under min normale trøje, inden jeg kom ind på gæsteafsnittet. Jeg tror, selv Foggy ville skide i bukserne, hvis han gik med en Juve eller Inter-trøje forbi de typer der. ;-)

Vi må håbe, at jeres ineffektivitet i går og mod Atletico betyder, at I er kyniske som bare pokker på Vicente Calderon. Jeg nægter at tro, I kan være så uheldige i flere kampe kort efter hinanden. Jeg var sikker på, vi ville tabe, efter I havde alle de chancer. Der blev næsten jublet højere, da Bonu reddede den på stregen, end da Juve scorede. Ej, mon dog, men der blev sgu jublet højt, for I havde vundet kampen, hvis den var gået i mål der. Ser godt ud spillemæssigt, men Juve har et mesterholds kynisme.
En god keeper havde taget det skud. Det var bare hårdt, og så ramte den overliggeren.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Kolossal fart og svært udsyn. Det er ikke sikkert, det du skriver....
Vil bakke MM op, en god keeper havde pillet den.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
101 kilometer i timen fra 25 meter med dårligt udsyn. Held og lykke, Manuel Neuer.
Og nej, det er ikke tal, jeg finder på. Fundet i dagens Gazzetta.
Det er egentlig sjovt, at mange til stadighed bliver ved med at snakke om, at vi er uheldige.

Hvis man ikke ved gentagne muligheder kan score på 100% chancer, så er det ikke uheld men uduelighed, hvor Binho nok tager kransekagen i den disciplin.

Det er dog positivt, at vi har spillet fodbold et par kampe, men inden vi hylder Seedorf, så vil jeg afvente og se, hvordan vi performer mod de små hold, og hvorvidt han kan sætte spillerne op til de kedelige ligakampe på udebane.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
"Det er egentlig sjovt, at mange til stadighed bliver ved med at snakke om, at vi er uheldige."

Hvem gør dog også det? Det er helt sikkert for dårligt at man ikke formår bare at score på en af den mange chancer. Jeg er også spændt på hvordan Milan klarer de små udekampe, det er svært at være uforbeholdent optimist, det er jeg helt enig i.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Målet må også være at kvalificere sig til EL, nu hvor CL-pladserne for længst er væk.
EL er bedre end ingen europæisk fodbold.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
annonce