Snak

Mere indhold efter annoncen
Raiola på besøg under anledning for at diskutere målmand Antonio Donnarummas fremtid.... Yeah right!!

Mon ikke en vis Balotelli også bliver diskuteret.
Hvis vi rent faktisk skal spille med wings, så forstår jeg vitkeligt ikke hvorfor Niang ikke indgår i planerne. Udover hans manglende målfarligehed (som vist er blevet forbedret) mener jeg han gjorde et rigtigt godt job på venstre wing. Han har god teknik og speed og er stærk i mand-mod-mand spillet.

Det ville i hvert fald for mig være en no-brainer ift at hente Iturbe som menes at have et prisskilt på omkring 30 mio. eur.
Jeg ville også hellere se hvad der sker med Berardi i Sassuolo / Juve. Jeg ser ham uden tvivl som en kommende superstar og det ville være en spædende tilføjelse til truppen.
Spillede han ikke på højre? med SES på venstre, men ellers enig i at Niang har et ganske stort potentiale..
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Ja, det ville det umiddelbart. Men iflg hans nye agent har de fået besked fra Galliani at der ikke vil være plads til Niang den kommende sæson. Og i samråd med hans nye agent vil Niang gerne spille fast for at udvikle sig yderligere, hvilket jo er forståeligt nok.

Jeg så da også langt hellere at man fiskede Alessio Cerci, hvis man virkelig insisterer på at ville hente en sådan type spiller.

Jeg synes at se Ashley Cole, Luca Cigarini og Ever Banega oftere og oftere i links til Milan, hvilket kunne antyde at vi leder efter en venstre back, en stand-in for Montolivo, en central midtbanemand med offensive egenskaber foruden Rami, Iturbe og den lange saga med Balotelli.

Der var desuden nogle mikrofoner som opfangede en samtale med præsidenten fra Sao Paolo, der sagde at Kakas returnering næsten er 100% på plads.
@Bishop
Jo - det var lige en skrivefejl fra min side. Højre wing naturligvis :)
Saponara købt for 1 mio. Synes sgu den gode Galliani stiger lidt i anseelse hos undertegnede i disse dage.
Dvs 4,5mio€ ialt for Saponara. Gad vide hvad planen bliver med ham.

Endnu bedre, så er Bakaye Traore sendt til tyrkiske Bursaspor. Hurra for det !
Lazio har efter sigende budt 5,5 mio. eur. på Astori. Hvis vi ikke springer med på den er der sgu noget galt.
Agenten har jo mere eller mindre tilbudt ham til Milan, og et par dage efter sagde han så at Milan meget sikkert ikke blev hans næste destination. Det indikerer ihvertfald for mig, at agenten (Contratto) har fået et svar fra Milan hvorpå de søger andetsteds. Det er jo en vurdering af Pippo og Galliani.

Pt har vi Alex, Mexes, Zapata, Bonera, Zaccardo til midterforsvaret. Her er kun Mexes rygtet væk mens Rami står på tærsklen til at komme ind. Det er 5 midterforsvarer til en sæson uden Europa - så kan man diskutere kvalitet - men antal mæssigt er vi hvor vi skal være.
annonce