Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvilke resultater vil i med Milan briller ønske for de to direkte opgør vi har her i weekenden? Her tænkes der selvfølgelig på Napoli - Inter og Atalanta - Juventus.

Personligt hælder jeg mest til X i den første kamp, så begge klubber mister point. I den anden har jeg et større dilemma. Fornuften vil have Juventus til at vinde, så fjerdepladsen ser mere sikker ud, mens hjertet håber på Atalanta, så Juventus på den måde får sværere ved en fjerdeplads. Jeg tror dog at Juventus napper en top fire placering uanset resultatet i morgen, så det ville nok være bedst at håbe på dem.

Hvad tænker i?
To x uafgjort vil være at foretrække. Næstbedst vil være Napoli- og Juve-sejr.

Kan vi sikre top4 så hurtigt som muligt, vil presset være mindre, og så kan vi drømme om mere.
Mojn do!
@martinovic
Hmm kan ikke følge dig, knægten er allerede omkring det italienske landshold og er bare vokset på sine nu 2 sæsoner på udlån. Kunne sagtens se pobega sammen med tonali på banen eller bennacer.
Bremer har intet iøvrigt med pobega at gøre, endvidere virker det til at ledelsen går efter botman.
@sempremilan
Så længe vi slår Sampdoria så er jeg tilfreds, så ved jeg vi tager point fra vores konkurrenter!
Altså kunne sagtens se ham som kessies afløser

En "afløser" kan komme i mange skikkelser.

Modsat sidste sæson, spiller vi ikke med en decideret bolderobrer/balancespiller, hvor Kessíe, efter min mening, var ligaens bedste. Endda blandt de bedste i verden.

De to 6ere skal både kunne forsvare og spille med bolden på fødderne. Her har Kessíe sine åbenlyse begrænsninger, mens Pobega passer langt bedre på den beskrivelse.

Han er klart en "jack of all trades" - omend han, indtil videre, også er "master of none". Det kan dog ændre sig og jeg ser personligt et stort lys i vores (relativt) unge italiener.

Med en roster bestående af Tonali, Bennacer, Bakayoko, Krunic og Pobega, mener jeg vi er rigtig fint dækket ind. Og ikke mindst med spillere som typemæssigt alle passer rigtig godt ind i Piolis filosofi.

Man kunne også se efter et alternativ til Bakayoko (som jeg dog stadig tror på kan vise sig brugbar). Navne som Renato Sanches, Mattias Svanberg og Tyler Adams nævnes flittigt og det kunne da bestemt være spændende, at hive én af dem ind, såfremt muligheden bød sig.

Jeg mener samtidig at Donnarumma-affæren har vist, at det (i den nuværende økonomiske situation) er det rigtige valg, at melde hus forbi på krav om monsterlønninger.

Man må forholde sig til "opportunity cost" og en forlængelse med Kessíe (og Romagnoli for den sags skyld), ville givetvis betyde ingen Botman.
Personligt synes jeg en pakke med hollænderen og og Pobega, fint opvejer et tab af Kessíe og Romagnoli - også selvom det er på en fri transfer.

Skulle man forlænge med de to, ville det koste klubben op mod €28m pr. sæson. Det ville give fint rum til at styrke truppen yderligere indenfor samme økonomiske ramme. Eksempelvis med Belotti på en fri transfer.

Jeg er i øvrigt dybt forundret over de vedvarende rygter om Barcelona som Kessíes næste arbejdsgiver. Hvis de tror de får en ny Yaya Toure, bør de fyre deres scouting team på gråt papir. Det ville være regulært amatørarbejde.

Og det ville, efter min bedste overbevisning, også være et elendigt karrierevalg af Kessíe. Nuvel, det er selvsagt hans sag.
Kessie skal bare til PL - vil være til tosset med Barca.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Seriøst, bare ik kessie tager til Juve eller Inter - så har jeg intet problem med det.
Ærgerligt at han ik bliver, men bare han ik laver en hakan. Så kan jeg leve med det!

Generelt meget enig i dine betragtninger @rossoneri
Endvidere er jeg glad for at se at klubben allerede nu kigger fremad - med en rød tråd i mente.
Seriøst, bare ik kessie tager til Juve eller Inter...

Har meget svært ved at se ham blive en succes i en af de to klubber - selvfølgelig med mindre de tilpasser taktikken.

Men hvor skulle Kessíe fx passe ind i Inzaghis koncept? Han spiller med en dyb playmaker og to 8ere der skal kunne bringe bolden frem. Kessíe har af flere omgange vist, at han ikke leverer i nogen af de nævnte roller.

Som jeg ser det, ville han være mest oplagt hos United (har dog ikke set rygter der sender ham den vej).
Men de kunne vel netop bruge en spiller der kunne frigive en mere kreativ spiller på den centrale midt.

Jeg har på fornemmelsen, at hans næste eventyr bliver et kæmpe flop og at han kommer til at stå tilbage som en spiller der havde havde halvanden sæson på absolut højeste niveau, før han sank ned som en middelmådig spiller.
Og apropos Pobega, så kan man se Torinos kamp mod Venezia lige nu, hvor Pobega lige netop udfylder den rolle han, givetvis, også ville skulle hos os.

Erobrer bolde og bryder kæder både med og uden bold, ved siden af en anden 6er (Linetty) med det primære kreative ansvar.

Kan nemt se ham blive en væsentlig figur for os næste sæson.
Maignan; Calabria, Tomori, Romagnoli, Florenzi; Tonali, Bennacer; Messias, Brahim, Leao; Giroud

Fornuftig opstilling, syntes bennacer bør være foran kessie nu i hierakiet. Og så må vi håbe bennacer kan spille som han gjorde seneste imod Inter i 2 halvleg.
Vigtig vigtig kamp, Sampdoria har et godt hold og drillet os før - endvidere fik de en flot sejr over sassuolo sidste weekend og kommer derfor med selvtillid.
Spændende bliver det, håber på et fyldt stadium.
Forza Milan

annonce