Snak

Mere indhold efter annoncen
I er begge fætre til den hedengangne Farsopoli. Mon ikk han dukker op en dag igen - særligt hvis han skal bevare sin status som legende hos dig, saglighed.

Edit: Lorte programstart. To hjemmeopgør mod Lazio og Juve med Parma mast ind imellem på Tardini hvor vi de senere år har smidt flere åndssvage point.
Jeg er enig med dig i at Juve viser mere kampmod, men det er vel også nemmere når man har noget stort at spille om, Inter i sine succesår kæmpede jo også utroligt meget og også mere end vi gør i dag, men igen der var vel også mere på spil.

Grunden til jeg ikke nævnte Juve er fordi det slet ikke er sammenlignelig med den situation som Milan står i, Milan skal finde en ekstra gejst selvom der ikke er mesterskaber på spil, noget jeg indtil vider mangler at se.

Jeg er dog stadig sikker på at Milan nok skal nå en 4-5 plads i år, det har de stadig holdet til. De er altså ikke så ringe som de til tider har spillet og som visse Milan fans i letter sarkastisk toneleje gør dem til.

Ikke at jeg syntes det er fedt at se om Milan og Inter kæmpe om Uefa League pladser, men det er bare sådan det er i øjeblikket, det nytter bare ikke rigtigt at mugge over det, selvom man hellere så de to hold kæmpe om CL i stedet. Men i det mindste har de to hold da muligheden for at gå langt i den mindre turnering. For i øvrigt er Fiorentinas og Inters deltagelse i Europa vel et eller andet sted er til Milans fordel.

CL er nok ret urealistik for de tre klubber, dertil skal Juve, Roma og Napoli godtnok fucke det meget op, skal det blive en mulighed.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Farso var helt blæst. Magen til idiotiske konspirationsteorier skulle man lede længe efter.
Det var decideret pinligt at høre på den uendelige strøm af tuderier.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Jeg er dog stadig sikker på at Milan nok skal nå en 4-5 plads i år, det har de stadig holdet til.


Nej og nej.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Haha, Farso var sgu vanvittig. Snak om at snakke om døve øre! Saglig argumentation var fuldstændig unødvendig i hans verden. Jeg mindes også alenlange indlæg, som kunne forkortes ned til max to linjer. Han var som en gammel bedstefar, der forsøgte at tysse på de umulige børnebørn som igen var blevet tvangsindlagt til en historie, man havde hørt 1000 gange før.

Jeg er enig med Sheriffen. Milans hold er pt. en 6.-7.plads værdig i konkurrence med Lazio der ser lidt bedre ud med Stefan de Vrijs ankomst.

Får Inter den ulidelige Osvaldo, der med sin menneskelige natur passer som fod i hose i Inter, har man også sikret lidt bredde helt på toppen hvor man pt. kun indeholder Icardi som decideret spidsangriber.

Selvom Viola har været noget passive hidtil, er de ikke langt fra at kunne lave ballade. En højre back, en defensiv midtbanespiller og eventuelt en spidsangriber såfremt man sender Babacar og Bernardeschi videre, så er man godt kørende i det toscanske.

Milan har en sindssyg ringe midtbane. De Jong og Montolivo er eneste der holder niveau, og Monty er som bekendt ude hvorpå meget (for) stort ansvar ligger på Cristante. Selvom han er talentfuld har han stadig sine mangler, særlig i ret positionering rent defensivt. Muligvis kan de Jong hjælpe lidt på det. Den resterende del er jo ikke noget værd at skrive hjem om.
Nu er Osvaldo kun en nødløsning, og en løsning der næppe bliver en særlig permanent en af slagsen. For i øvrigt så Jeg ham også helst hen hvor pebret gror, det sidste vi har brug for er en ballademager som ham! Vi har rigeligt hyr med Icardi og hans tåbeligheder udenfor banen.

Men det er fanme ironisk at jeg som Inter fan, har højere tanker om Milans formåen end i selv har.

Noget siger mig bare at Fiorentina går hen og skuffer i den kommende sæson, omend jeg ikke skulle kunne sige eksakt hvorfor.

men skal de drille Napoli i den kommende så skal der uanset hvad nogle helt andre boller på suppen end det vi så sidste sæson og det kræver også at de kan holde på deres bedste spillere, noget der slet ikke er givet på forhånd, jeg er dog ikke et sekundt i tvivl om at de på magisk vis nok skal få sig selv smidt ud af Europa League inden vi når til knock out kampene.

Hvorimod vi nok skal få os fedtet igennem til en kvart eller semifinale, hvilket kan komme til at koste os i den hjemmelig liga, ikke mindst pga. Den totale mangel på bredde på holdet.

Så at afskrive Milan kan jeg ikke se nogen god grund til, i har fordelen af at være fri for Europa, det er vi ikke, og ligesom det hjalp os sidste sæson, så kan det hjælpe jer i den kommende.
Andre holds deltagelse i europæiske turneringer vil på ingen måde sende os i nærheden af CL - der vel og mærke er den eneste interessante turnering. EL er på ingen måde interessant sportsligt og særligt økonomisk. Vi skal lave en start a la det Roma og Verona lavede sidste år for bare at have en lille mulighed for CL.

Galliani skulle have lovet Pippo forstærkning til den centrale midtbane samt den venstrebenet højre wing - Dzemaili og Cerci. Vi har fået det indledende bud på Dzemaili afvist og det forlyder han er tæt på HSV. Idag skal Galliani forhåbentlig rede trådene ud omkring Robinho. Han har ihvertfald adskillige tilbud på hånden at tage af. Men mon ikke han skaber sig lidt mere som sædvanligt. Han står ihvertfald i vejen for Cerci. Cairo og Galliani skulle dog have talt sammen igår. Cairo synes også at have lagt ansvaret over på Cerci i medierne, hvilket kunne indikere han gerne vil væk. Milan skulle overvåge Banega ret kraftigt fordi han ikke indgår i planerne for det fremtidige Valencia. Han er formentlig et alternativ til Dzemaili.

Genoa har afgivet bud på Zaccardo mens Cesena gerne vil leje Niang. Tilmed står Empoli på spring for Saponara, der ikke har imponeret i USA. Der er stadig forhandlinger omkring Constant og Tranzonspor. Vores ønskede pris for Zapata har også sat Juve i en overvejelsesproces. Betyder det at vi får en velkvalificeret venstre back er det fint med mig. Så er både målmand, forsvar og angreb fint mens de røde lamper lyser heftigt ud for midtbanen der er drænet for al mulig kreativ kraft og flair.
Sportsdirektøren fra Olympiakos er ankommet til Milano for at forhandle med Galliani omkring Robinho. Det passer jo ind nu når den ulidelige agent, Marisa Ramos, er på Casa Milan for at mødes med Galliani hvor de skulle se på de tilbud der er fra Olympiakos, Cruzeiro, Santos, Flamengo, Orlando og et par arabiske klubber.

Olympiakos vil låne med en købsklausul inkluderet.

Bare vi snart kommer af med den lille tykke fnatmide, vil det være perfekt. Så kan man forhåbentlig komme videre.
Meget kommer til afhænge af om vores nye forsvar kan få det til at fungere sammen, det er stærkt tiltrængt med en stabil og ikke mindst permanent konstellation nede bagved. Og ja vores midtbane ser meget sårbar ud, det ville fandme være lækkert med en rigtig stjernespiller der kunne være med til at hive de sidste 10 % ud af spillere som Balo og SES...
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce