Snak

Mere indhold efter annoncen
Er El Shaarawy autist eller hvad går den hjørnesparks kombination ud på? Det er efterhånden komisk.
Balo har allerede vist mere end Pazzo. Niangs hjørnespark er godt nok ringe!
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Rami, Essien og Faraoen erstatter af Mexes, Cristante og Honda.

Når Pippo lige har de spillere på banen kunne en 4-3-1-2 altså være lidt interessant med Honda bagved Niang og Balo.
Det skulle have været Mexes...
Great! Så klaskede Gabriel igen en ned af sine egne. Hven var det han flænsede i sidste sæson på samme vis? Han er simpelthen en elendig kommunikatør. Det for vildt! Synes vores backs har gjort det godt i nattens kamp.
Fremragende spinning af Honda og fint løb af Niang. Igen mangler han dog kølighed foran mål.
Var det ikke også De Sciglio sidst? Gabriel er bare helt væk, det viser han konstant. Én god kamp er hvad han har præsteret, resten har været elendigt fra hans side.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Saponara i Gattuso´s gamle trøje. Sikke en modsætning.
Igen en meget stor personlig fejl i opspillet. Returløbet var dog okay - nu mangler man så at orientere sig og tage ansvar.
Nå, 3 nederlag, 1-10 i målscorer og 0 point. Ikke ligefrem skræmmende god form man fik vist i USA.

Medierne begynder at køre historier omkring andre målmænd, fordi Agazzi har fejlet. Det er naturligvis en omgang forbandet vrøvl at Milan er på markedet efter en målmand. Gabriel gør dog stadig sit til at han ikke kommer i betragtning - nedslagtningen af De Sciglio viser bare endnu en gang at han ikke tager yderligere skridt i sin udvikling. Senest næste sommer tror jeg det er slut med Gabriel i Milan.

Jeg var egentlig tilfreds med den defensive indsats af Abate og De Sciglio igår - det så lovende ud, men jeg undres over passiviteten omkring den kontraktmæssige situation Abate står i mens vi forlænger Muntari ud af den blå luft. Alex og Rami er stadigt lidt tunge i røven, men de har endnu fire uger til at komme i ordentlig form. Bonera virker sært nok til at være den i bedst forfatning forfulgt af den franske flødebolle.

Albertazzi, Zaccardo og Constant har dog givet mareridt med deres præstationer. Vil Genoa have Albertazzi, så tag ham endelig!

Lidt sjovt at læse fangrupperingen tilsvining af Galliani i ´´lettera di tifosi´. Selvom noget er rigtigt bliver det til tider en anelse klynkende. Men det kan da undre at Sassuolo kan købe Vrsaljko for 3.5mio€ og Romulo bliver i første instans lejet til Juve for 1mio€. Hvor fanden var du henne, Galliani? Blev han ikke i Italien for at håndtere markedet? Ik en skid er der sket udover han har holdt 70års fødselsdag.

Det virker også mærkværdige at vi kunne lægge 18mio€ her og nu for Iturbe, men sidenhen intet har foretaget os. Umiddelbart ville 18mio€ kunne bruges på Grenier og en af Ayew, Taarabt eller Ben Arfa. Hvorfor det lurpasseri?

Det forlyder også vi vil beholde Essien efter Pippo har lavet en rekonstruktion af midtbanen. Hvorfor dog det? Ham vil stadig stå efter Cristante og de Jong til DM, og efter Poli og Cristante på HCM.

Saponara har hidtil vist sig utilstrækkelig som offensivt led på midtbanen. Honda virker i god form, men er stadig hæmmet via den position han spiller. Niang har derimod været dejlig opgående selvom han stadig mangler et slutsprodukt i anstrengelser. To af de her tre vil formentlig være fortid D. 1. September - mit gæt er Saponara og Niang selvom jeg godt gad beholde Niang.

Sheriffers favorit, Pazzini, har været guddommelig ringe. Han ar vel ikke haft en afslutning eller vundet en duel i hele turneringen.

Jeg tror Galliani rykker i de sidste fjorten dage af markedet. Alt for sent naturligvis, hvorfor vi nok ender op med obskure personligheder. Midtbanen og Galianis uformåen bliver et fedt aftryk på en ny sæsons mareridt.
annonce