Snak

Mere indhold efter annoncen
Nu skal du jo også huske at der er et væld af agenter som kort efter Balos afgang, henvendte sig til Milan på deres klients vegne.

Det gælder sig for Eto´o, Mitroglou, Fred, Jo, Leandro Damiao etc. De henvendelser kigger man naturligvis på for at se om der skulle ligge noget godt gemt. Desuden var Balotellis afgang ikke så sikker igen efter VM. Der blev snarere mere stille omkring ham, og det var først da Raiola involverede sig at der skete noget.
Det er der noget om, men jeg følte mig ret overbevist om et salg. Særligt fordi Milan ikke er i Champions League, og fordi Balo og Milan ikke er et godt match.

Jeg er glad for, at han er sendt videre. Som tingene er i øjeblikket i klubben, vil Balo have det bedre andetsteds.
Mojn do!
Mitroglou, Fred, Jo, Leandro Damiao


Puha, ikke ligefrem 20 mål pr. sæson de spillere der. Damiao har potentialet, men hvordan har han været efter sin lange skadespause?
Daje!
Hent Matri hjem. Så sparer vi da de penge.
Mojn do!
Jeg synes, det er underligt, at der bliver snakket om angribere, der skal score 20 mål.
Det er fuldstændigt urealistisk, når resten af holdet er pivringe.

Messi eller Ronaldo ville ikke kunne score 20 ligamål for Milan. Jeg vil faktisk godt kunne se ideen i at hente Matri hjem og spare de penge, for vi får alligevel ikke en angriber, der kan gøre en forskel.

Matri og Pazzini er tilstrække, der hvor vi er sportsligt og økonomisk.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Puha, ikke ligefrem 20 mål pr. sæson de spillere der. Damiao har potentialet, men hvordan har han været efter sin lange skadespause?


20 mål er også at sætte overliggeren højt.

Damiao har ikke været imponerende i to år. Han vil næppe være god nogen løsning for Milan, så jeg synes i skal smide det hele efter ham.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Tja, vi er jo alligevel ikke en af jeres konkurrenter. Damiao er utilgivelig ringe, så ham køber vi nok sammen med Torres.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Garanteret du ikke har set Damiao spille det sidste stykke tid, Sherif. Der går lidt inflation i dine tilsvininger. Men uagtet det så har han været langt fra sit gamle niveau og haft endnu sværere ved at ramme målet end Torres - det siger en del alligevel.

Roberto Carlos er tilsyneladende manager nu i Sivasspor og vil gerne have Gabriel. Galliani er igang med et større overtalelsesarbejde på den front. Ligeledes forventes Albertazzi udlejet til Spezia. To gode nyheder trods alt fordi de to er virkelig utilgivelig ringe.

Tilbage til Milan-Chelsea handlerne så er der stor optimisme omkring forsøget på at erhverve sig Marco Van Ginkel på lån med klausul. Ligeledes skulle Milan og Chelsea være enige omkring betingelserne for et skifte af vores alles favorit, Fernando Torres. Han skulle dog forlange en 3-årig aftale, hvilket Galliani hidtil ikke har villet honorere. På den anden front afsøger man igen muligheden ved Soldado, hvor Spurs åbenbart skulle have skåret lidt af prisen end tidligere. Godt nok ikke så profileret og brændte som en vanvittig hos Spurs sidste sæson, men forinden høvlede han dem dog i kassen for Valencia. Ham så jeg hellere end Torres, selvom fansene i Milan lidt overraskende ikke er så afvisende overfor Torres. Det er nok fordi de frygter Borini eller klodsmajor, Mitroglou.
I kan få Borriello gratis. Jeg er sikker på, Romerne gerne betaler togturen til Milano.
Daje!
Borriello er færdig. Jeg tror kun det er Cesena, der har vist lidt interesse i ham.

On another note, så har Zaccardo (selvfølgelig) sagt nej til et Genoa-skifte.

Her har Galliani lidt arbejde at gøre. Der skal en væk fra forsvaret og umiddelbart peger pilen på Albertazzi, da Zaccardo ikke vil skifte, og jeg har ikke fantasi til at tro at der kommer sene bud på hverken Zapata eller Mexes.

Skulle Van Ginkel støde til som man håber meget på har vi 8 mand inklusiv Montolivo til den centrale midtbane. Det er en for meget, måske bliver Saponara sendt videre. Pippo synes dog at have en vis begejstring for ham. Dzemaili tror jeg kun bliver aktuel skulle man komme af med Essien, hvilket ser svært ud pt. I min optik er endnu en midtbane god et krav.

Kommer Torres, eller bare en anden angriber så er vi færdige på det punkt, da vi er dækket ind. Lestienne er, trods min begejstring, ren fråds.

Skal ud: Gabriel, Albertazzi.
Muligvis: Saponara.
Forhåbentlig - dog spinkelt håb: Mexes og Essien.
annonce