Snak

Mere indhold efter annoncen
Kanon og tak, det er selvfølgelig kun hvis det er noget officielt, og ingen penisbilleder tak :D
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Haha, jeg skal forsøge at kontrollere mig selv.

Iflg Sky så er Milan og Chelsea enige omkring Van Ginkel, og spilleren skulle have vraget Benfica fremfor os. Det kan vi vel takke Nigel for. Så et eller andet sted forventer jeg det er en formsag fra nu.

Milan og Chelsea afventer i øvrigt stadig feedback fra Torres. Han tænker over situationen fordi Milan ikke synes villig til at give ham den 3-årig aftale han ønsker.
Van Ginkel, ser i iøvrigt ud til at være i hus, en aftale skulle være opnået med Chelsea, Milan venter på Ginkel selv bekræfter at han vil til Milano. Desværre forlyder det at det bliver uden forkøbsret, der ellers havde været ideelt.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Hvis han er ligesom Kemosabe siger, en felt-til-felt spiller kan jeg ikke lige se hvad vi kan bruge ham til. Er det ikke netop den type vi har alt for mange af? Vi mangler en kreatør på midtbanen, ikke en til Poli,
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Potentialet er nu noget større end Poli. Han er grundet sin alder stadig usleben, men han er nu en ganske god spiller der rent faktisk kan slå en præcis aflevering frem i banen modsat Poli, Muntari etc.

Ham skal vi nu nok blive glade for.

Edit: Torres er gået med til lejeaftalen men nu er det så lønnen der er et issue. Torres vil gerne gå ned i løn, men ikke i den grad som Galliani ønsker.
Altså, jeg ser ham ihvertfald ikke som en traditionel playmaker-type, ej heller som en spiller, der virkelig excellerer i små områder, selvom han da er teknisk velfunderet. Han er en stærk allrounder med en stor arbejdsradius, der kan lidt af det hele.

At der ikke er en købsoption, tror jeg er sigende for at Jose trods alt har et godt øje til ham. Derfor kan I jo sagtens ende med at købe ham alligevel, hvis han ikke kan komme til fadet i Chelsea. Det har vi jo set før.
Stærke rygter om at Milan vil ofre Rami for at få råd til Torres, håber det er en and.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Ja det er vist et passende tegn til at jeg skal hive stikket ud og tage ud i ødemarken, nu bliver det sgu for fjollet...

Adios Amigos
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Fedt at være rugeklub for Chelsea. Bvadr.
Mojn do!
Monaco har åbenbart lagt et bud på ham. Det er total virkelighedsfjernt hvis man ofrer sidste sæsons bedste forsvarsspiller for en afdanket angriber. Pippos tro på Borini forekommer mig dog ligeså tåbelig. For at bruge Sheriffens mest benyttede frase: Han er pivringe!
annonce