Snak

Mere indhold efter annoncen
Dagen derpå er nederlaget ikke så tungt. Der var klasseforskel.

Nu er det videre til næste kamp, hvor taktikken forhåbentlig er en anden.
Mojn do!
Hvad i alverden ser både Seedorf og nu Inzaghi i Bonera? I følge Twitter, starter Bonera inde igen ved siden af Zapata. Desuden ser det ud til, at Van Ginkel får lov til at starte inde, sammen med Bonaventura og Torres.
Har har afprøvet forskellige konstellationer i dagene her efter Juve-kampen.

Den opstilling som du har skrevet op, er den MN(Milannews) tror vil blive sat på banen. GDS tror kun at ændringerne er at Van Ginkel og Torres afløser Muntari og El Shaarawy.

Men jeg syns det er en falliterklæring at tage Bonera med fra start under alle omstændigheder. Gør Pippo det er det et klart signal til Rami om han er 4.valg i centerforsvaret. Men det vil igen være helt håbløst at anvende Bonera - man kan så sige at Pippo er tvunget til det valg fordi han har prædiket høj professionalisme og vælger han Rami(som via rygterne ikke har opfyldt de krav) går han stik imod de principper han så hårdt har holdt ved og insisteret på. Som fan vil man bare se den bedste, og jeg vil 100 gange hellere se selv pensionsmodne Tasotti i det centrale forsvar fremfor amøben, Bonera, som er skabt til irritationsmoment. Han er om noget et bevis på middelmådigheden i Milan.

Kigger man væk fra Pippos regler og principper - og udelukkende på præstationerne så har Alex, Zapata og Rami allesammen præsterer MEGET bedre en fænakken. Selv Mexes har præsteret bedre fra bænken og i opvarmningsøvelserne. Som jeg sagde inden Parma-kampen så er det et kæmpe gamble af Pippo at benytte Bonera. Selv mod svagere modstandere.

Her er den forventede startopstilling ifølge milan channel. Håber den holder stik Bonera skal gud hjælpe mig ikke starte.
https://pbs.twimg.com/me…QAAryTE.jpg

Jeg har ikke fulgt så meget med siden Juve kampen, Sønnike har været syg, men hvorfor er SES og Menez ikke med, skadet er bliver de bare sparet?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Og her er sidste nye forventede opstilling, stadigvæk uden Bonera!
https://pbs.twimg.com/me…cAAe6C8.png
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
De vil sandsynligvis blive sparet, men jeg håber, Shaarawy på toppen med Torres og Honda.
Mojn do!
Jeg er bare spændt på at se Wulfert i aktion!! Er der nogen der ved om vi har en købsoption på ham, hvis han nu skulle vise sig at præstere vildt og voldsomt?

Bortset fra det, så bør det være tre sikre point imod Empoli - uanset hvem vi stiller med i centerforsvaret. Empoli bør velsagtens nærmest ikke komme i nærheden af vores felt, hvis vi spiller op til det niveau vi gerne vil se fra Milan, så det er på den offensive tredjedel af banen at kampen skal afgøres. Og dér ser vi giftige ud!
AC Milan siden 1987.
Wulfert?

Vi har ingen købsoption på Van Ginkel, hvis det er ham, du tænker på.
Mojn do!
Hvis Wulfert er van Ginkel så nej, ingen købsoption, i denne handel er vi blot nedgraderet til rugeklub for stormagten.

Ja kampen i aften skal vindes og helst komfortabelt, desuden ville det pynte gevaldigt hvis vi kunne holde nullet denne gang.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Mit håb er sgu at Van Ginkel brænder igennem i aften - så meget at han nærmest er selvskrevent ved siden af de Jong. Så kan tonser 1 og 2 kæmpe om den sidste plads.

Både Farao og Menez har haft lidt problemer post Juve-kampen. Et eller andet sted kunne det faktisk være interessant at se Menez på en kant, for at se om man kan få ligeså meget ud af ham der som helt fremme.

Og ja, så hele Milan vel ikke at se Bonera inde. Ligesom til Parma kampen er der slet ingen grund til at sætte ham ind. Og heller ikke efter de solide præstationer fra både Rami og Zapata mod Juve.
annonce