Snak

Mere indhold efter annoncen
@ Sagligheden

Det tror jeg at fans af alle andre klubber end Juventus ville.
Det er meget muligt at han har vundet nogle mesterskaber med Juventus, men det gør ham altså ikke til noget geni. Det er historien om Hans Bjergs bedstemor om igen.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Saglig: Det har nok noget at gøre med at Conte er inhabil rent taktisk, noget som Milan fans nok er trætte af at se på efterhånden.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
"Det tror jeg at fans af alle andre klubber end Juventus ville."

Der er nu også mange Juventus fans der ikke ønsker manden tilbage, skulle det blive en mulighed. Succesen steg ham til hovedet i Juventus, og hans exit har kostet ham dyrt på kreditten blandt mange fans.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
@ Saglighed

Fordi Conte er Conte. Først og fremmest synes jeg han er en kværulerende idiot, der straks sætter en tøsefornærmet attitude op, får han det ikke som han vil have det. Han hylede som en gal over afgangene af marginalspillerne Giaccherini, Matri, Quagliarella etc. Nu hyler han op over klubberne ikke vil frigive deres spiller til de ekstra samlinger, som Conte mener er en god idé. Straks truer han med bål og brand i en overdrevent ophidset stemning. Han er slet og ret en kæmpe nar.

For det andet så er jeg overhovedet ikke imponeret over hans træneregenskaber på nogen måde. Hans første Scudetto kom mere eller mindre via et ”Ghost-goal” og et milanesisk lazaret. Juventus har reelt set ikke haft en konkurrent til Scudettoen siden Milan igen måtte neddrosle grundet elendig forretningsføring af lefleren Galliani – groft sagt kunne en dement abe have lavet samme job. Det minder i virkeligheden lidt om Mancinis Inter-mesterskaber i kølvandet på Calciopoli.

Han kan råbe og skrige blod, sved og tårer ud af sine spillere. Men udmanøvrerer sin modstander på den anden trænerbænk magter han slet ikke – Juventus har fået en kæmpe opgradering på det punkt i form af Allegri. Han kan intet taktisk, at best er han middelmådig. Og den klynkende tabermentalitet han har haft hver gang Juve spillede Champions League var simpelthen rædselsfuldt at høre på. Allerede inden kampen var spillet havde han garderet sig med alverdens mere og mindre opfindsomme undskyldninger for et eventuelt nederlag.

Desuden hader jeg 3-5-2.

Offensiv fodbold, taktisk kompetent med en fleksibel tankegang(bortset fra 5-3-2) og en snert af arrogance. Og noget erfaring. Seedorf var faktisk dygtig, men var for diktatorisk – Pippo sejler rundt i en billig kopi af Simeone, uden et betonforsvar.
Der er rygter om at Berlusconi vil have Klopp som træner efter sommerferien...

Forget all about it!
Kilder fortæller til calciomercato, at Silvio Berlusconi har gjort alle i Milans organisation, fredsløse – alle pånær Barbara naturligvis. Det skulle han have gjort klart under seneste samling i hjemmet i Arcore.

Det betyder at Berlusconi har sat spotlampen på Galliani, fordi modsat den kommercielle sektor køres den sportslige sektor dårligere end i mange år.

Berlusconi er ikke videre imponeret af at man formentlig kommer til at køre med tre trænere på lønningslisten, når Pippo ryger til sommer. Eller det er i hvert fald den gængse holdning, at fyringen af Pippo bliver løsningen.
Det er måske også derfor at Galliani nu pludselig har holdt teammøde med hele trænerstaben og den medicinske afdeling de sidste to dage, for at bede dem om at tage sig sammen. Ganske givet fordi han også er presset på sin position – en position han i min optik ikke skulle have beholdt efter det store clash med Ladyen i efteråret 13’. Beslutningen vil i så fald komme halvandet år for sent. Men bedre sent end aldrig.

Barbara forholder sig passiv, men jeg synes ikke der kan herske nogen som helst tvivl om at hun glædes over Gallianis truet position i Milan. Hun er en Berlusconi – Berlusconier deler ikke. Det skulle ikke undre mig, hvis hun inderst inde sidder med et lille ønske om at de resterende Serie A-kampe går ad helveds til, og der skal rulle hoveder. Til den tid vil tre trænere være fyret indenfor halvandet år af den sportslige ansvarlige – derfor er det klart at man kigger på den sportslige ansvarlige som det næste: Galliani.
Er der nogen røster fremme om hvem der eventuelt skulle overtage Galliani´s rolle, eller regnes der bare med at Lady´en selv overtager denne del også?
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Er der nogen røster fremme om hvem der eventuelt skulle overtage Galliani´s rolle, eller regnes der bare med at Lady´en selv overtager denne del også?


Jeg tror der er mange fans af andre klubber, der håber det sidste bliver tilfældet.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
"Jeg tror der er mange fans af andre klubber, der håber det sidste bliver tilfældet."

Forståeligt! Men jeg tror næppe det er noget hun selv ønsker, men den nuværende situation hvor man deles om ansvaret er tosset, hvis Galliani ryger, så håber og tror jeg at der bliver plads til Maldini, ikke som sportsdirektør i første omgang, men en eller anden rolle der på sigt kunne lede mod sportsdirektørrollen kunne være fint.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
hvis Galliani ryger, så håber og tror jeg at der bliver plads til Maldini, ikke som sportsdirektør i første omgang, men en eller anden rolle der på sigt kunne lede mod sportsdirektørrollen kunne være fin


Altså igen en udnævnelse baseret på nostalgi, fremfor konkret ekspertise. Lidt ligesom ansættelserne af hhv. Seedorff og Inzaghi.
En glorværdig karriere på banen, garanterer ikke at man har kvalifikationerne til at få en glorværdig karriere på ledelsesgangen. De to ting har intet med hinanden at gøre.
Roma kommer med sikkerhed også til at pisse i bukserne med Totti, når han en dag stiller støvlerne.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
annonce