Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg tror og håber ikke vi kommer til at give det samme for Zlatan som vi solgte ham for. Jeg tror faktisk slet ikke han kommer hvis det ikke bliver på en fri transfer.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Martinez vil være en fuldstændig vanvittig tåbelig signing. Han er jo ikke et hak bedre end Matri, er alt for stilledestående og bliver med garanti en bragende fiasko, da vi ikke har en eneste spiller, der formår at slå et anstændigt indlæg.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
67 mål i 89 ligakampe for Porto. Om du så ophævede offside reglen ville Matri end ikke være i stand til at score halvdelen. Martinez er iøvrigt ganske god med begge fødder og virker til at være afhængig af indlæg?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Han virker bare til at have et instinkt til at være de rette steder. Men teknikken er væsentlig bedre end Matris.
Iøvrigt også en ganske god statistik kun at have misset EN kamp på 3 sæsoner
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Hvis Zlatan og JM kommer til spår jeg ingen fremtid for Menez i Milan. Jeg vil ihvertfald gerne se Mihas håndtering af hhv. Berlu, Menez, JM og Zlatan.. og Menez bliver taber i den kabale rent personlighedsmæssigt.


Cavani har været meget strandet ude på højrekanten for PSG, han er og bliver en target-man. En fremtidig 4-4-2 med diamant og hvis vi henter Kondogbia åbner op for flere spørgsmål end svar.

Hvis 442´eren er bred hvem ligger så på kanterne og lægger de de defensive pligter i der forventes af dem?

Hvis det er en tæt 442 så har vi mange kantspillere i overskud


Cerci, Suso, Bona, Poli, Monty, Niang og SES vil alle blive rotationsspillere og det ville være synd. Især for Niang og SES´ udvikling. Jeg ved heller ikke om Monty vil være tilfreds med en rotationsrolle
"Old Lull Bee"
Monty skal ikke være i start elleveren uanset hvad. Han er bare aldrig slået til og de kan ligeså godt skyde ham af. Psg kan få ham for zlatan. Jeg kan godt forstå bekymringerne omkring kanterne. Det bliver sku lige offensivt nok med jm, zlatan ses og niang, især hvis honda skel spille offensiv midt.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
"Cerci, Suso, Bona, Poli, Monty, Niang og SES vil alle blive rotationsspillere og det ville være synd. Især for Niang og SES´ udvikling. Jeg ved heller ikke om Monty vil være tilfreds med en rotationsrolle "

Det ved jeg nu ikke, jeg synes ikke at der er nogle af de ovennævnte spillere, der har vist noget der skulle berettige dem til at være faste startere, ikke hvis ambitionen er at blive en klub der skal spille med i det sjove selskab.

Bona, Poli og Monty skal da også nok blive brugt, Monty tror jeg uanset nok skal få en betydelig rolle på holdet, og Bona og Poli er vel netop den slags bredde vi har brug for på bænken, og vil uanset hvilket system man vælger, være brugbare.

SES og Niang, særlig førstnævnte kan dog godt komme i klemme, men hvis man skipper Menez afsted, siger farvel til Pazzo, og selvfølgelig ikke overtager Destro, så skal der da nok også blive spilletid til ham. Ligesom at Niang vil være en god indskifter i stedet for Martinez.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Destro og Menez tror jeg er fortid, uanset hvad.

Det er heller ikke fordi at jeg begræder manglende spilletid til Poli og Bona. Det er bare ærgeligt at vi hver transfer vindue køber ind til forskellige systemer.

Bona kan blive vores alt-mulig mand mens Poli kan jeg ikke rigtig se være god på nogen position medmindre vi spiller med en tæt midtbane.

Men spørgmålet er hvad der vil ske hvis vi henter Kondogbia eller Witsel, det må jo betyde meget mere manglende spilletid til vores kaptajn, da vi jo kun har 2 turneringer at koncentrere sig om.

SES syntes jeg kun har vist sig god nok på venstre wing og ikke i angrebet, Niang derimod syntes jeg har spillet godt for Genoa oppe foran når han har haft en makker og enig med dig Bishop i at Niang ville være en ideel indskifter.

Cerci har vi stadig på lån i et år endnu..

"Old Lull Bee"
Ja vores trup bærer stærkt præg af en ikke eksisterende rød tråd, med skiftende trænere og endnu flere systemer. At man så de sidste par år fra ledelse har snakket "barca modellen" (eller Holland modellen om man vil) er jo bare delvist grinagtigt og sørgeligt.

Trods alt kan vi da glæde os over at træneren er på plads helt fra starten af "genfødslen" og derfor må forventes at være indeover de forskellige transfers. At det så er et noget usikkert kort, der meget vel kan blive skiftet ud om et år, er hvad det er. Træerne gror jo langt fra ind i himlen i den rød/sorte del af Milano.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce