Snak

Mere indhold efter annoncen
Transfersummen er der ikke som sådan noget i vejen med. Lønnen er dog vild, med tanke på han vil tjene mere end Pogba gør i Juventus. Godt arbejde af agenten må man sige.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Det vigtigste lige nu, er at Galliani nulstiller, ikke panikker og vurderer velovervejet næste træk. Det siges at Milan er rimeligt irriteret over at Martinez’ agent flirter så voldsomt med Atlético som tilfældet er. Spanierne skulle i øvrigt være fuldstændig ligeglade med et lægetjek – det ville jeg ikke være når man lige har skudt 35mio€ afsted på en spiller. I øvrigt undrer jeg mig igen, i det Carlos Bacca har en klausul på 30mio€ - mindre end Jacksons. Ikke at vi sådan bare ville kunne hente Bacca, men han er mere ”proven” og er samtidig billigere. Carlos Bacca er også lidt mere min stil fordi han er langt mere bevægelig på toppen end den mere stationære Jackson Martinez. Jeg gentager: for min skyld kan Milan godt trække sig fra den aftale.

Hvis vi virkelig skal kigge på folkevognsrugbrød til midtbanen, kan Milan kigge i retningen af Axel Witsel, Hector Herrera og Moussa Sissoko. Paulinho fra Spurs er vel egentlig også det som Sinisa kan lide.
35 mio. euro er bare rigtig mange penge for både Milan og Inter, når den ikke står på Champions League.

Galliani må være mere omhyggelig. Jeg hader de handler, som trækkes gennem mediernes søgelys flere uger i træk. Det bærer ikke altid noget godt med sig.
Mojn do!
andib
Så det er altså iorden for kondogbia at være grådig fordi hans karriere er på vej frem.
Og jeg må kun nævne eksempler som er lignende. Men så tar vi den gode eriksen. Han har været tilfreds, og taget fornuftige valg, og kunne have fået mere i større klubber.
Nå men jeg tror vi lukker den her. Vi har to syn på sagen og det er helt okay.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Er Barbera egentlig aktiv på et socialt medie? Jeg gad godt følge hendes arbejde lidt tættere.

Med hensyn til udmeldingen af transfersummen og strategien, så var det jo også det skide valgflæsk berlusconi skulle bruge i valgkampen, ellers tror jeg ikke det var meldt sådan ud.

Jeg giver jer ret i at vi måske bare skal viske tavlen ren, og tænke os om. Der er tid nok endnu. Det værste ville være en panikløsning.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Helt enig, Bacca er sikkert desuden billigere i løn end Jackson, så det vil jeg helt sikkert hilse velkommen.

37 kampe 20 mål i La Liga
15 kampe 7 mål i Europa League

Det vil ikke være den største downgrade. Men jeg ved ikke helt om jeg er varm på Witsel, da jeg ser ham mere som en slags 6´er, selvom han ikke er en helt klassisk 6´er. Kongdogbia kan noget begge veje og er hurtig, teknisk og dygtig i afleveringerne, hvorimod Witsel teknisk halter efter Kongdogbia.
Så det er altså iorden for kondogbia at være grådig fordi hans karriere er på vej frem.
Ja sgu da, hvis du kalder det grådighed. De andre ville jo hjælpe "DERES" klubber. Pato havde jo forhistorie i Milan og det samme med Agger og Corner. Du må for forblændet, hvis du ikke kan se forskellen.

Men så tar vi den gode eriksen. Han har været tilfreds, og taget fornuftige valg, og kunne have fået mere i større klubber.
Eriksen har en guldrandet kontrakt i Tottenham og skifter han til en større klub, kan han få problemer med at komme på holdet (Real Madrid, Barcelona). Men han har jo heller ikke været i et skifte. Kondogbia kan jo lade være med at skifte væk fra Monaco.

Jeg kan ikke se noget grådighed fra Kondogbias side.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
@ Fossa

Kondogbia og Witsel er altså meget ens i deres spillestil og styrker. De er netop de her balancerende mezzala-typer, som også kan dække en defensiv midtbane, hvis det bliver nødvendigt. Eneste større forskel er vel at Witsel har en kæmpe hårpragt og er højrebenet.
Men ift. hele denne trupsammensætning, så tror jeg ikke vi kommer til at se markante indkøb i forsvaret. Det synes umuligt at opstøve en verdensklasseforsvarer. Thiago Silva, umulig. Diego Godin, umulig. Hummels, lige forlænget og Otamendi efter en stor sæson i Valencia, er på tegnebrættet i United til en decideret latterlig sum.

Det er formentlig også den anerkendelse man er nået frem til, når man overvåger Zapatas form til Copa America og har planer om en forlængelse af Mexés med et år.

Så handler det om at spotte en forsvarer som kan blive til noget indenfor en overskuelig fremtid. Mihajlovic siger jo også at han helst vil have forsvarsspillere under 25, fordi der kan man stadigvæk nå at præge dem, og han mener tilsyneladende at der mangler noget i dag i det defensive spil. Romagnoli havde han held med i Sampdoria, men det bliver næppe ham der ankommer til Milan. Det ville være underligt hvis Roma slap ham.

Derimod kunne spændende navne være Nikola Maksimovic eller brasilianske Dória, hhv. 23 og 21 år gammel og indeholder begge en fin talentmasse. Jeg er ikke så tændt på Savic fra Fiorentina, som også har været oppe at vende, fordi han har et latterligt lavt bundniveau. Alternativerne kunne være hhv. Alderweireld eller Bocchetti/Ogbonna - men de er jo for "gamle" i Mihajlovic´ optik til han kan præge dem nok.

Derudover tror jeg også at vores unge målmand, Gianluigi Donnarumma, meget vel kan blive tredjemålmand til næste sæson. Der er andre store klubber rundt i Europa som holder øje med ham. Han er kun 18, men ville kunne lære meget af hhv. Diego Lopez og Abbiati. Det er ikke helt ringe at stå i lære ved de to, som har hver deres styrker og svagheder.

Målmænd: Diego Lopez, Abbiati, Donnarumma.
Højre Back: Abate, De Sciglio, (?)
Venstre Back: Antonelli, De Sciglio, (Dória)
Central Forsvar: Maksimovic, Mexés, Paletta, Dória, (Ely).

I ovenstående mangler der en nødreserve som tredjevalg til højrebacken. Det kunne meget vel være en endnu en centerforsvar, som også kan dække en back i yderste konsekvens. Det kunne eksempelvis være en af Bonera, Zaccardo eller Zapata. Marginaliseringen af Zapata vil dog bare få manden til at hyle endnu højere end vanligt. Men jeg tvivler på at Milan ville kunne lave en bedre sammensætning end den ovenstående. Det virker ganske enkelt umuligt at plukke fra højere hylder.
Transfersummen er der ikke som sådan noget i vejen med. Lønnen er dog vild, med tanke på han vil tjene mere end Pogba gør i Juventus. Godt arbejde af agenten må man sige.


35mio € er vanvittigt, selv efter moderne standarder, den pris sætter ham op blandt de 100 dyreste spillere gennem tiden og i top 5-10 bland den defensive af slagsen. At det så er en Italiensk klub udenfor europæisk fodbold gør det kune endnu mere vanvittigt.

Så hvis det ikke er Crazy så ved jeg ikke hvad er. Juve og måske Milan (såfremt handlen går igennem) har smidt lignende summer denne sommer, men det er vel og mærket for offensive spiller og de er som regel en hel del dyrere end spillertyper som Kondogbia.

Det er vanvittig overpriced for en mere defensiv balance spiller, hvis du spørger mig, han skal jo nærmest blive den dyreste af den type spillere igennem tiden skal vi ikke gå ud med tab i den anden ende - såfremt summen passer og det går igennem.

Jeg forstår så sandelig godt Milans ledelse fik kolde hænder og trak stikket - er historien sandfærdig. For prisen kan på ingen måder retfærdiggøres.

Jeg er sikker på Milan kan hive noget billigere op der kan løse opgaven - om det så sker denne sommer må tiden jo vise
annonce