Snak

Mere indhold efter annoncen
Sikke et cirkus vi bliver præsenteret for i øjeblikket. Aldrig har jeg været vidne til noget så amatørt i al den tid jeg har været Milan fan siden 1987. Vi har en ledelse der er fuld af løgn. De lover guld og grønne skove, men de holder ikke deres løfter. De siger de har masser at penge at købe for, men der bliver ikke købt spillere. Hvis en klub præsident kommer og siger "Milan skal tilbage til toppen, hvor de hører til" efterfulgt af "vi har 120 millioner Euro at købe spillere for i dette transfervindue, så nu skal der handles", og det så ikke sker, føler man sig som fan røvrendt.

Det her er ikke noget nyt. Vi stod i nogenlunde samme situation, da Tevez var lige ved og næsten. Flere møder og flere middage mellem spilleren, agenten og fjolset Galliani. Også dengang blev der sagt og skrevet "vi er meget tæt på en aftale med Tevez, kun formaliteter mangler". Idag oplevede vi det samme med Kondogbia, vi havde en aftale igår, men pludselig dukkede Inter op og overhalte os indenom.

Jackson Martniz.. FC Porto´s præsident udtaler, at spilleren har valgt Milan. Berlusconi udtaler efterfølgende: "Det bliver spændende med Martinez i Milan", vi er meget tæt på. Hvad er det for en form for ledelse og forretning? Hvis ikke man længere kan finde ud af at lukke en handel, så bør der ringe nogle klokker et eller andet sted. Hvorfor er der ingen der kommer frem til spørgsmålet: "Hvordan kan det egentlig være, at vi glipper en handel, når vi nærmest er enig med spilleren, klubben og agenten om mere eller mindre alt"? Er der mon noget galt med manden der står for forhandlingerne? Ja, det er der i den grad. Han er blevet gammel og senil. Det kan godt være, at han engang har været god, men for dælen da var han også mindst 10 år yngre.

Vi har en mand som Maldini, der i flere omgange har udtalt, at han er klar til at arbejde for Milan, men ingen tilbyder manden et job. Tag dog en pæn snak med Galliani og tak ham for de mange år han har gjort Milan tjeneste og ansat så Maldini.

Med denne form for ledelse vil jeg personligt ikke længere forvente store indkøb. Berlusconi holder ikke hvad han lover. Galliani kan ikke finde ud af at lukke en handel. Og ingen af de to har lært noget så simpelt, at man skal holde kortete tæt ind til kroppen, når man har i sinde at købe en spiller. Hvem andre end Milan gør den slags? Ingen! Hvor er det dog tåbeligt at råbe "Hey venner hør her allesammen, jeg er på vej til Porto for at købe Jackson Martinez, og derefter flyver jeg til Montecarlo for at købe Kondogbia. I øbvrigt så vil jeg lige mødes med Zlatan også nu hvor jeg er i det franske, så hold lige et vågent øje med mig, ikk?".

Vi kommer ikke langt på denne måde..

Grande Milan!
Hvornår har Berlusca, eller andre fra ledelsen, udtalt at der skulle være €120M at handle spillere for?
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Her er hvad han har sagt: “€150m for the transfer market? I don’t know how much will be needed, but whatever is necessary will be provided.”

Whatever is needed er jo et relativt begreb, alt efter hvem man spørger.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Uanset hvad, så synes jeg det var den rigtige beslutning at gå fra den forhandling, og et lægetjek på en spiller til 35 virker også fornuftigt og helt normalt. Det er medieshowet der er for tåbeligt. Jeg håber han tager et møde med rådgivere, og finder nye fornuftige handler. Gemmer vi noget af beløbet til næste sommer, er jeg ok med det, hvis bare vi får kvalitet ind i alle rækker. Vi kan jo ikke være sikre på cl uanset, men hvis vi i det mindste kan kæmpe med, og bygge på, så vi ikke ligger og roder i midten. Så lever jeg med at det kan tage et par år at komme i cl
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Jeg glæder mig over at der trods alt er en smule fornuft tilbage hos ledelsen.
Det giver ingen mening at bruge 70M på de to spillere. Vi kunne jo fx både finansiere en transfersum + løn i hele kontraktperioden for Zlatan, for mindre end selve transferen af Kondogbia. Sæt lige det i perspektiv.

Nu forlyder det at Inter betaler mere end 40M for franskmanden. Det er i mine øjne uansvarligt. Ikke mindst set i lyset af Inters økonomi.

Det samme gør sig gældende for Martinez. Det er sandt for dyden mange penge at kyle efter en spiller som ikke har haft et lægetjek.

Hvorfor ikke gå efter en spiller som Van Persie - han har givetvis en del gode sæsoner i sig endnu.

Sommeren er lang og der er masser af spillere der kan hæve niveauet i Milan.
Ja, et eller andet sted er det fornuftigt at bakke ud af de to spillerhandler. Martinez er tæt på et skifte til Atletico.

For 75 mio. euro kan vi nærmest hente Thiago Silva, Zlatan, Paulinho og måske endda Bertolacci.

Zlatan-Matri
Menez
Bertolacci-De Jong-Paulinho
Antonelli-Silva-Mexes-Abate
Lopez

Det hold kan godt kæmpe om top3.
Mojn do!
For et par uger siden:

http://www.payblock.net/…n-signings/


Idag bliver Berlusconi og Galliani gjort grin med i næsten samtlige italienske aviser. Hvem der er den største synder? Personligt synes jeg det er Ancelotti. Han ødelage Milan, da han skred til Chelsea og deres mange penge. Han byggede ikke Milan op med unge spillere. Tværtimod blev han ved at bruge de samme spillere i en årrække. Pludselig var disse spillere sgu blevet lidt ældre (sjovt nok at man vokser som årerne skrider frem). Pludselig skulle flere af dem så stoppe på samme tid. Og hvad gjorde han så? Vendte Milan ryggen og skred til Chelsea med en masse unge stjerner.

Igen ødelagde han det ved at takke bej til jobbet som ny træner efter Inzaghi. Han vil jo kun træne klubber, der har super stjerner på holdet. Det har han bevist. Havde han sagt ja til Milan, ville vi have større chancer for stjerne indkøb. Men han takkede nej, da han ikke følte sig overbevist om Milans nuværende truppe kontra projekt. Han skulle jo nødig udstilles som Seedorf og Pippo gjorde. Så kom han med undskyldningen "jeg skal opereres i ryggen, så jeg trænger til ro". Men samtidig sagde han, at han håbede at fortsætte i Real. Men så var det pludselig ikke nødvendigt med ro. Hvis Milan bygger et nogenlunde hold op og kommer i CL, vil han være den første der tilbyder sig til trænerposten. Han er i mine øjne en kæmpe medløber
Grande Milan!
Grande Milan!
Du vinder ikke titler i Serie A med kun unge spillere på holdet. Jeg forstår udmærket godt, at Ancelotti har brug for en pause.

Det er aldrig positivt, at det kommer i medierne, hvad en klub har af penge til transfermarkedet. På den måde bliver priserne kun presset i vejret.

Det bedste Galliani kan gøre, er at være tavs. Forsøge at skjule sin interesse i spillere bedst muligt.
Mojn do!
Lidt bizart tudeindlæg. Ancelotti tog først til Chelsea, så PSG og derefter til Real. Leonardo og Allegri gjorde ikke just mere ud af en foryngelseskur, men man formåede dog at tage et mesterskab to sæsoner efter Ancelotti skiftede, så helt håbløst var det vel næppe, det man fik overladt.
annonce