Snak

Mere indhold efter annoncen
Du tror selv at Zapat vil blive uden at pibe i en rolle som 5.-6. valg til centerforsvaret og nødgardering til back? Tror du selv ovenpå hans tidligere udtalelser at det er en rolle som han vil se positiv på? Vi snakker om en aboslut nødrolle på holdet.
Mihajlovic har i flere omgange nævnt, at han gerne vil have Soriano. Så ham skal vi nok forsøge at hente, men hvor meget kan han løfte holdet?

Det samme gælder Maksimovic. Hvor meget bedre er han end Mexes, Alex, Zapata, Paletta?

Witzel, hvor meget skal vi smide efter ham? Hvis han nu var så god, som nogen gør ham til, burde han så ikke spille for en større klub som 26 årig allerede? Han vil styrke midtbanen, som den ser ud idag. Det vil det jo nærmest gøre uanset hvem vi henter, for vi har vel nok Europas ringeste midtbane p.t. Men skal vi smide mellem 20 - 25 mil efter Witzel, så er spørgsmålet, om der ikke er nogen bedre alternativer? Synes han er noget af en satsning.

Abdennour, Bertolacci, Bacca og Zlatan ville klart styrke holdet.
Grande Milan!
Hvis Zapata vælger at blive, så accepterer han samtidig at blive reserve (hvis han ikke leverer varen). Ganske enkelt. Ellers ville han jo kræve at blive solgt. Naturligvis skal han ikke spille back.
Grande Milan!
Nogen kalder Bonera en ægte klubmand. Hvem i alverden ville ikke være en loyal klubmand, hvis man var så elendig som ham og stadig få lov at spille for en klub som Milan?!
Grande Milan!
Slipper vi f.eks. Bonera, Zaccardo, Essien, Muntari, van Gingel, Abbiati, Pazzini, sparer vi omkring 12-14 mil Euro i løn. Det er da gode penge at spare, når man tænker på, hvor lidt de har at byde på.
Grande Milan!
Der bliver godt nok røget nogle tjubanger herinde for tiden.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Men hvordan, Sjæriff, HVORDAN?! Med den vanvittige indlægsfrekvens, kan der ikke være meget tid til at ryge.
multitasking er mit umiddelbare bud.
Grande Milan!
Til det første af mange spørgsmål, så ja, vi skal smide 30mio€ efter Witsel.

Mht. Maksimovic så passer han beskrivelsen på forsvarsspillere, som Mihajlovic gerne vil have, fordi han udover sine evner er i en aldersgruppe, hvori Mihajlovic stadigvæk mener at han kan præge ham til at blive endnu dygtigere. Det gør sig faktisk også gældende for Abdennour, som er 25 år gammel – Mihajlovic har sagt han gerne vil have forsvarsspillere fra 25 år og ned af, fordi han mener han kan forbedre dem markant. Det må man jo så se om det bliver en realitet. Maksimovic er i min optik på niveau med Paletta og Zapata, selvom de indeholder forskellige styrker og svagheder. Forskellen ligger i at Zapata og Paletta ikke bliver bedre end det de er lige nu.

Mht. Zapata kontra Bonera/Zaccardo handler det om at dække et marginalt behov, og der udfra går vurderingen på hvorvidt hvem der kan udfylde rollen, og meget vigtigt, hvem der kan udfylde den rolle uden at der bliver klynket. Det kan de to gamle, fordi de godt er klar over deres rolle som reserve. Det er Zapata tydeligvis ikke, når han altid piber i medierne over træneren, der ikke vælger at spille ham. Skulle jeg vælge, tog jeg Zaccardo, fordi han er alsidig, og jeg ser ingen grund til at beholde Bonera, alt imens jeg ville sælge Zapata.

HB: Abate, De Sciglio, Zaccardo.
CB: Abdennour, Maksimovic, Mexés, Paletta, Ely, Zaccardo.
VB: Antonelli, De Sciglio, Zaccardo.

Som ovenstående eksempel, kan du nok se at det er I yderste konsekvens at Zaccardo ville blive brugt – vi skal have voldsomt mange skader før Zaccardo ville komme i spil. Han klager ikke over noget som helst og opfører sig professionelt. Dermed skaber han ikke unødvendig surhed i truppen, som Zapata ville gøre, fordi han kender sin plads på holdet og accepterer den. Zapata har jo af flere omgange tudet løs, når han er blevet sat af – i de fleste tilfælde berettiget sat af, fordi han har et absurd lavt bundniveau.

Mht. Soriano, så nej, han ville ikke forstærke noget andet end bredden. Og alle hold, har brug for de her squadplayers, som går ind og leverer et stykke arbejde, når de skal. Og Soriano arbejder i hvert fald røven ud af bukserne, og besidder modsat fx Poli et anstændigt teknisk niveau, og kan dække begge mezzala’er og den offensiv midtbane.

Og ja, jeg ved ikke rigtig hvorfor Victor Dana synes han skulle lægge sig ud med hele Inters gruppering af fans. Jeg ved ikke rigtig om han tror han vinder noget på det ift Milans fans – jeg tvivler på det. De fleste stempler ham formentlig i stedet for som dumdristig.

Milans fans synes ikke så sur over det med Jackson Martinez. I hvert fald er de begyndt at kalde ham ”Traditore” på de sociale medier. Måske vi skulle arrangere en venskabskamp med Atlético Madrid på San Siro…

Nå ja, og så er vi i forhandlinger med Sevilla, der gerne vil hente Rami. Minimumskrav herfra på 6mio€ - ingen lån eller andre gode idéer. Han skal helt væk.
annonce