Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis det udelukkende er jern på midtbanen som Miha er ude efter forstår jeg ikke at man ikke har prøvet at lande Mbia der har haft en kanon sæson med Sevilla.

Mht. forsvaret ville det være bedre at hente end Vlaar selvom hans skadefrekvens har været høj, kan det ikke være værre end Alex. Han er også lige en tand yngre
"Old Lull Bee"
@Bosse

Men hvordan, Sjæriff, HVORDAN?! Med den vanvittige indlægsfrekvens, kan der ikke være meget tid til at ryge.


Meget af det er sådan lidt kælligeagtigt, så jeg formoder, at vi er ude i noget multitasking.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Det er jo ikke ualmindeligt at ryge og rejse, så mon ikke rejse kan substitueres med andre ting?
Jeg her været væk nogle dage uden dækning på mobilen, men jeg kan forstå at min skepsis og frygt viste sig at holde stik, ingen nævneværdige spillere sikret, og dem vi havde på sigtekornet er gået til konkurenterne. Det er fandme typisk...
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Ja, det har været noget uforløste at følge Galliani og Lucas turnere rundt til ingenting. Nu må vi se hvad Galliani kan på egen hånd.

Jeg forstår ikke helt hvorfor han ikke indleder en snak om Bacca når Sevilla og Emery er så vilde efter at få Rami. Det ville da være oplagt og tidsbesparende istedet for at gå og drømme løs om Zlatan eller Cavani. Man kan ligeså godt forholde sig til at det er umuligt og lade dig overraske istedet for hele tiden at håbe.

Rabiot vil væk igen fra Paris. Han kunne også sagtens være en mulighed til midtbanen.
Der er snak om vi har mistet Jose Mauri til Fiorentina, hvilket jeg mener vil være en faliterklæring, hvis det virkelig var sådan at vi var ude efter ham. Hvis jeg ikke tager helt fejl så er Adrien Rabiot en defensiv midtbanespiller, da han blot er 20 år gammel vil jeg gerne hilse ham velkommen i Milan, da han har potentialet til noget stort.
Jeg tror Galliani venter lidt med de mere sekundære køb som fx Mauri eller Soriano. Det er ikke spillere til start 11\´eren og dermed er de ikke førsteprioritet. Baselli smides også ind i den kategori.

Angriberen er som altid førsteprioritet i Milan, men denne gang er det ikke så dumt at prioritere det først i og med det ikke vælter med tilgængelige 9\´ere på markedet. For mig er der kun to: Luiz Adriano og Bacca. Efter det går man en hylde ned til Destro osv,. Derfor skal han ud og finde den angriber. Hvem det bliver af dem er for mig ligegyldigt.
Rabiot skal være meget velkommen.
Ynkelig som Pompeo, Martinez\´ agent trækker i land - jeg gider sgu ikke se på Martinez efter hans leflende agent ikke kan bestemme sig.
Enig, glem lige Martinez. Så lad os hente Bacca i stedet for, der er mere proven.
annonce