Snak

Mere indhold efter annoncen
@Fossa
Jeg deler naturligvis din holdning omkring at Menez´ arbejdsmoral er tvivlsom (i bedste fald). En anden ting er at han synes at være meget udisciplineret.

Problemet i 4-3-3 var ret evident. Som 9´er manglede hans tilstedeværelse i boksen. Det gjorde det for let for modstandernes forsvar. Som wing er der behov for at løbe baglæns og følge modstanderens backs. Det er mildest talt heller ikke det han har brugt alt sin energi på.

Virkeligheden er dog at den manglende arbejdsmoral, lidt bedre kan fungere i en 4-3-1-2. Tag fx. Robinhos rolle sidst vi spillede det system. Det var heller ikke mange meter han løb baglæns.

Jeg undrer mig lidt over ønsket om at hente Luiz Adriano. Han minder i mit univers for meget om Bacca. Prisen på Adriano er ikke den store forhindring, men hans løn og ikke mindst forventning om spilletid ser jeg som problematisk.
Hvis vi skal til at snakke defensiv arbejdsmoral, så kan vi jo passende også slette Zlatan fra listen. Han skælder desuden også meget ud.
Hahaha Lentini - kort og præcist :)
20mio vil Monaco have for Abdennour.

Jeg syns det ville være dumt at hente Luiz Adriano. Ikke bare fordi vi egentlig er godt dækket ind med spillere som kan spille boksrollen i form af Bacca, Niang og Matri. Men også fordi Adriano vil låse muligheden for endnu en non-EU spiller. Og det kan blive nødvendigt at have den åbne position til en central forsvarer, som fx Abdennour.
Skulle vi ud og hente en ny angriber, så jeg rigtigt gerne at vi gik efter Jovetic. Dette hvis både SES og Menez skal sælges.
Han kunne være rigtigt spændende at se sammen med Bacca.
Jovetic siges at være "desparat" efter at komme tilbage til Italien og skulle koste i omegnen af 18M.
Abdennour har meldt klart ud at han ikke vil til Milan (eller Italien i det hele taget).
The search continues...
http://www.football-ital…an%E2%80%99

Så fik Abdennours agent lige lukket den.
"Old Lull Bee"
Ja, det skal jeg da love for. Men så kan han da fise til West Ham, hvis det er der han vil.

Mht Jovetic er han fremragende, men som det bliver nævnt, kræver det flere salg, hvis han overhovedet skulle blive aktuel. Derudover beholder jeg helst Menez, fordi jeg også synes Jovetic for ofte er skadet.
Altså inden han kom til Monaco og spillede så var der ingen der kendte ham, så han er ikke lige den jeg vil satse på.
Jovetic er heller ikke min kop te.

Spændende om vi henter witsel eller rabiat nu hvor bertolacci er bekræftet
"Old Lull Bee"
annonce