Snak

Mere indhold efter annoncen
Kan ikke hvorfor Roma skulle sælge ham, jeg vil tro, han kommer til at få meget spilletid i næste sæson. Castan ved vi ikke, hvor han står, når han kommer tilbage. Så er det godt at have et talentfuld 3. Valg som Romagnolli til at agere i rotationen.
Daje!
"Sky rapporter at Larpotes buy out clause er 38 millioner, hvis han er så god som folk gør ham til, så lad os slå til og hente ham. Han er kun 21 år"

Den er på 50 millioner euro, han har lige forlænget sin kontrakt og der blev det skrevet ind. Martinez gik for 40 millioner euro til Bayern, og Llorente blev smidt på bænken, da han ikke ville forlænge. Athletic er ikke den nemmeste klub i verden at handle med.

Held og lykke med at få fat i Laporte ;-)
Wise Men Say...
Vi skal ikke smide flere penge mod Rom, medmindre det bliver i Lazio (De Vrij ville være at foretrække).

Som Lentini rigtigt nok siger så er 30 mil en såkaldt hands off pris og fordi vi har givet 20 mil for Berto nægter jeg at tro på at vi samlet kaster 50 mil € til romerne.

Det ser sværere ud at finde en god midterforsvarer, jeg har lavet en lille liste som Zio kan kigge på, jeg ser udover at Mihajlovic gerne vil have forsvarer under 25:

De Vrij (Men Lotito vil nok ikke slippe ham, rent røverkøb de lavede sidste år)

Simon Kjær - Hvis vi havde rykket lidt før så havde Fenerbache ikke fået ham. Han er klasse og har udviklet sig enormt i Lille. 26 år er ingen alder.

Ron Vlaar - Hans kontrakt udløber i dag. Han har været meget skadet, men hvis han får en tur i vores nye fryser og han kan komme igang igen så er han en meget habil styrmand. Det så vi også til VM sidste år.

Ogbonna - Selvom jeg er modstander af at give Merda penge så er han er til salg og det er ærgeligt men forståeligt han ikke har fået chancen i Juve. Han vil være en klar opgradering af vores forsvar.

Alderweireld - Nævnt før. Vi skal følge situationen mht. hans leje ophold i Southampton og hans modvilje til at komme tilbage til Atl. Mad.

N´koulou - Prisen vil nok være lidt pebret og selvom han ikke virker til at være et fysisk monster så kunne han gå ind og blive den spiller vi har manglet i midterforsvaret som også kan føre bolden frem i banen

Dragovic - 24 år og virker til at bygge mere og mere på sit spil. En såkaldt hård hund.

Doria - Ikke den faste mand men ville være en bedre back-up/ rotationsspiller end Bonera, Zapata osv.

"Old Lull Bee"
Hva med Fabian Schär? Er han skiftet / har forlænget?
Daje!
Ham har Hoffenheim lige fisket til sig.
Wise Men Say...
Arg okay. Det var jeg ikke lige klar over. God fangst må man sige.
Daje!
Schär passer heller ikke så godt i beskrivelsen af den type som Mihajlovic leder efter. Han er lidt for pæn, hvis man kan sige det sådan.

Absurde krav løber åbenbart omkring Rom for tiden. Prisen på Romagnoli er vanvittig - derudover har Romas deal med Gervinho faldet sammen fordi han åbenbart krævede en helikopter til rådighed hele tiden, sin egen personlige strand og en limitless brug af flybilletter til Elfenbenskysten. Og nu kan Roma så ikke få fat på ham. Så kan man da snakke om absurde krav...
Men det begynder godt nok at tynde ud i forsvarsemner når alle kandidater banker sig henover de 30mio.
Hvad der dog taler for et køb af Romagnoli - udover at han er en af de mest spændende defensive spillere på markedet - er at der tales om at SES kunne indgå i en handel.
Med den snak der er om offensive forstærkninger, må SES nok indse at han er placeret et stykke nede i hierakiet.

Vi har rigeligt med spillere der kan spille ved siden af Bacca. Menez har nogle åbenlyse mangler - men hans offensive kvaliteter er det samme. Navnlig sammen med en "fox-in-the-box" som Bacca. Niang har også kvaliteterne til at være en flakkende angriber og Cerci har tidligere besat pladsen med succes.

Derfor kan SES hurtigt komme i overskud - ikke mindst fordi han nærmest har sat to streger under at han kun kan fungere bredt. Det har han i hvert fald gjort sæt for at bevise, både for Azzurri og Milan.

Dertil kommer at en SES der ikke spiller, hurtigt kan blive et PR problem. Visse dele af fansne anser ham stadig for en slags Mesias, og der kunne være "krav" om at se ham i start 11´eren.

Romagnoli i Milan ville gøre mig rigtigt glad - også selvom det betyder at vi skal finansiere Romas Dzeko-køb.
Hvis SES skulle ryge til Roma, så skal det koste kassen, han skal mindst repræsentere en værdi af 25 mio.

Muntari skulle vist officielt være fortid i Milan trøjen, så mangler vi bare den anden Ghanabror og så er to tunge lønposter definitivt fjernet.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce