Snak

Mere indhold efter annoncen
Ro på Serpente. Inter har også haft en rigtig skidt sæson og vil sammen med os tilbage til toppen af poppen. Hvor pengene kommer fra ved jeg så ikke, men nu har de altså ikke smidt de samme summer afsted som vi allerede har.
Jeg tror i slutningen af vinduet at det vil være mere tydeligt vi har haft flere penge at gøre med. Når det så er sagt har vi dog også et lidt større stykke arbejde at gøre end Inter så jeg tror også at Milan klubberne vil være meget ens i truppe styrke med os forhåbentlig lige en tand foran ;)

Foresten så håber jeg ikke det er sandt vi er klar til at betale 30 mil for Romagnoli.
Vi har allerede haft Berto som var mindst 5 millioner for dyr.
Vær nu smart med de resterende midler for dælen!
Jeg medgiver at jeg slet ikke havde set Inter smide omkring sig med penge. Jeg tror dog, at kassen hos dem er ved at være tom. Imbula- transferen gik i vasken, fordi Ausilio forsøgte sit sædvanlige nummer med lån og en tvungen købsklausul. Det kan være en fin måde at gøre tingene på, men nu har han efterhånden gjort det en del gange så afbetalingerne bliver jo højere og højere. Med rygterne omkring en afgang af Shaqiri vidner nok også om at man skal have lidt i kassen nu for at kunne fortsætte sine stunts. Men som sagt - jeg tog fejl tidligere. Det bunder nok i at FFP har åbnet for investeringer så længe man har en holdbar økonomisk fremtidsplan.
Hvor pengene kommer fra er jo altid et godt spørgsmål. Men nu er Thohir jo kun en af en lang række personer. Der er en hel kreds af rigmænd omk. ham enten i form af långiver eller foretningspartnere. Det er formentligt fra de kredse at pengene er fundet.

For i øvrigt er der som andre er inde på hentet en dyr spiller i Kondogbia, de tre M´er: Murillo (8+2mio €), Miranda (15mio €) og Montoya (lån til 1mio € og 8mio € for permanent aftale). Hvoraf Murillo faktisk blev sikret i Januar.

Så der er jo brugt en betydelig sum allerede, nu ved jeg ikke hvor meget Milan samlet set har spenderet mere, men det må være håndøre vi snakker om.

Ved at være tom, ser ikke rigtigt sådan ud, Perisic, Jovetic og Duda mældes alle på vej, med Salah som en ekstra lille bonus. Hvorvidt det så sker, må tiden så vise. Men det er vel kun sund fornuft at leje dem med frikøbeklausul/tvungen købsklausul i forhold til FFP hvor man ved en permanent handel skal fordele det over hele kontraktperioden. Så der er ingen tvivl om at FFP spiller en rolle i den fremgangmetode, snare end mangel på midler, hvordan og hvor store afdrag der er i hvilke år er derfor mindre relevant, eftersom spillere er en investering.

Shaqiri er måske på vej ud, men det skyldets nok 3 grunde, 1 han slog ikke rigtigt til de forgående mdr. 2 man kan få nogenlunde det man gav for ham og 3 det vil gøre godt i kassen.

Imbula handlen gik i vasken fordi Porto ville give 25mio € og vist også en lignende løn og kunne tilbyde CL. Imbula har selv udtalt at han valgt dem pga. den store betydning for ham at klubben er i CL i den kommende sæson. Så er det alt andet lige lidt op ad bakke og det er uanset om Man er Inter eller Milan.

Jeg syntes det lyder helt skørt hvis i betaler 30mio € for Romagnoli, han er da en god spiller, men 30mio € er nok at strække den lige lovligt meget.

Men de nye løsere FFP regler har helt klart haft en betydning for de to klubbers indkøbsmania.


Uanset hvad er det kun godt at Milan klubberne gør noget for at vende tilbage hvor de retmæssigt høre hjemme, Serie A er ikke det samme uden.
Nu har man jo bundet sig op på Shaqiri også som transfer. Og er det med vilje du glemmer Santon, Dodo og Brozovic?

Og du vil have Inter skal leje både Salah, Jovetic, Duda og Perisic for så at begynde afbetaling senere? Jeg kan fortælle dig at såfremt man fortsætter på den måde vil afbetalingerne stadigvæk stige fordi de skal betales one way or another. Og nu er det jo ikke fordi Jovetic og Salah er nogen de koster en fem´er.
Og nej, man ændrede budet på Imbula efter Komdogbia fordi man har lavet en større åreladning. Marseille meldte klart ud at budet ikke var tilfredsstillende.
Dodo og Brozovic er på lån næste sæson, det var et 2årig og 1,5årig lån. Santon bliver købt for ca. 4mio € og man ser ud til at sende ham videre for et sted mellem 6-8mio €. Der er med andre ord tale om mindre beløb denne sommer, der altså har minimal betydning.

Shaqiri har ligeså meget økonomisk at sige som de andre spillere der er her på deres første oprindelige kontrakt i forhold til FFP, hvilket er hvad der betyder noget. Han er efter alt at dømme på vej ud sammen med Guarin.

VI har en flok forretningsfolk til at drive klubben, hvis de har vurderet at man kan hente spillere på lån, og derefter indløse dem, så er det nok fordi det er det mest fornuftige. Det er heller ikke givet at de alle sammen er med tvungen, en Montoya tyder på ikke at være det.

Ja det udtalte de efter de fik et bud på 25mio €. Vi har aldrig ifølge nogle ville give mere end 16-20mio €. Vi bød en pris som var fornuftig, at nogle så har vurderet at 25mio € er den rette pris må jo så være deres vurdering, det betyder bare ikke man skal hoppe med i en budkrig.

Men vi skal lige huske på FFP, disse aftaler gør det muligt at overholde FFP, havde man betalt alle handler i bedste City og PSG stil, var man blevet ramt hårdt af FFP indenfor meget kort tid. med lån på nogle af de "billigere" spillere spreder man effekten ud over en længere årrække.

ps. skal vi ikke tage den resterende Inter snak i Inter tråden.

Man havde en 18mio aftale klar med Imbula. Den satte man på stand-by fordi man istedet satsede alt på Kondogbia - derefter lavede man op på det oprindelige bud til at være lån først med tvungen klausul. Den gik Marseille ikke med på samtidig med Porto blandede sig med et størr bud.

At Brozovic og Dodo er på lån fjerner jo ikke pointen omkring de tvinge købsaftaler. Desuden betaler du jo stadig for lånet - det er jo ikke gratis.

Med garanti Inter forsøger deres lån med tvungen købsklausul på Suarez hvis ikke man får afskibet Shaqiri.
Yderligere til det Serpente refererer til skal vi også gerne have ryddet lidt ud i de defensive geledder inden vi foretager nogle køb der.

Endnu er det uvist om man kan hente Romagnoli eller Laporte, og har man ikke held med det vil det jo være tosset at afskibe Zapata og Alex, hvis man ikke ved om varen man henter end er bedre end det nuværende.

Som sagt før er de eneste to sikre i centerforsvaret hidtil Mexes og Paletta, og man leder formentlig efter en starter.

På midtbanen signed Mauri snart hvorfor der kun mangler en spiller. Der kan man så håbe det bliver Witsel eller Wijnaldum fremfor Baselli.
Der har aldrig officielt været en klar aftale om 18mio € her og nu, mellem Inter og Marseille. Der blev rygtet at klubben ville byde 18mio € i flere omgange, men hvorvidt man rent faktisk bød dette beløb, kan vi af gode grunde ikke vide og det virker også lidt utænkeligt at Marseille ville acceptere et bud under 20mio € taget deres tidligere udtalelser i betragtning. Men rygtet om låne ideen var allerede konstrueret et stykke tid inden vi sikrede os Kondogbia, en spiller der hele tiden var en førsteprioritet især efter Toure muligheden forduftede. så det er ikke utænkeligt man ville eller have forsøgt denne vej, selvom Kondogbia ikke var kommet i hus. Ifølge nogle kilder, her mener jeg bl.a. sky på et tidspunkt rygtedede at man prøvede et lignende forsøg med Kondogbia.

Man har for i øvrigt aldrig haft en aftale med spilleren, der i flere gange blev rygtet, var skeptisk i forhold til Inter projektet og at han foretræk en klub med CL fodbold næste sæson. Han har sidenhen også udtalt at han valgte Porto netop pga. dette. Så spørgsmålet er vel om nogen af de to Milan klubber realistisk set kunne gennemføre en handel.

Nu er lån nok ikke det der vælter korthuset, men med tvungen spreder man det ud over en længere årrække end ved et her og nu køb. Jeg er langtfra overbevist om at det er en god stategi at knalde 70-150mio € af på 1-2 markeder i streg, uden denne involvere lån med tvungen køb. Når man låner strækker man det altså 1-2år ud i fremtiden, til den tid vil andre spillere være smuttet enten pga. kontraktudløb eller via salg. Man bliver nød til at gøre det på forskellige måder for at møde med de krav FFP stiller.

Man har angiveligt allerede tidligere prøvet at få Suarez sådan
Om man låner 2 år og derefter giver en kontrakt på 3 år, eller køber nu og giver en kontrakt på 5 år, giver vel det samme med henblik på FFP.

Det er vel netop også grunden til at både Bacca og Adriano har fået lange kontrakter på trods af deres relativt høje alder, således at man afskriver handlerne over 5år.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce