Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvordan pokker skulle en anden lokation give et større stadion? Ved du at 48.000 er max kapacitet i Portello området?


Nope, men Milan bør sigte højere.

Der er ingen mulighed for udvidelse af stadion, og så er det håbløst.
Mojn do!
Ved du der ikke er mulighed for udvidelse? Jeg spørger af reel interesse.

Man kan sige at vi overstået sæson har et snit på 35.000, som taler for et stadion på knap 50.000. Men vi skal så heller ikke længere tilbage end til mesterskabssæsonen for at ligge på 53.000 i snit og 49.000 det efterfølgende år.
Der har i de seneste dage været en del snak om SES´ position og evne til at spille andre pladser end venstre wing.

Mon ikke dette skal ses som en salgsannonce snarere end en reel analyse.

Lad os lige se på nogle forskellige scenarier:

I 4-3-1-2 skulle SES kunne spille helt fremme. Bacca og Adriano skal nok kæmpe om den mere stationære rolle. Det efterlader Menez, Cerci og Niang at kæmpe med. Der er i hvert fald noget der numerisk ikke går op, til trods for at Menez også kan bruges som 10´er.

Et alternativ kunne så være at bruge ham som 10´er - hvilket i mit univers ville være det mest sandsynlige. Jeg anser der dog Honda som førstevalg på den position. Med tanke på at både førnævnte Menez, Bonaventura og Bertolacci også kan spille pladsen, ville det igen ikke give mening at beholde ham.

Til sidst så er det blevet foreslået at han skulle kunne spille Mezzala. Her er der igen et fint udbud af spillere. Montolivo, Bertolacci, Bonaventura og Poli. Dertil kommer at jeg simpelthen ikke mener han passer til rollen.

Så er der 4-3-3. Her vil han have en naturlig position som venstre wing. Her må Menez anses som klart førstevalg, med Bonaventura som alternativ. Niang er også anvendelig på pladsen.

I dette system skulle han så - i følge Miha - kunne bruges som Mezzala. Konklusionen er den samme som ovenstående.

Kort fortalt så tror jeg at han er på vej ud. Han er efter sigende også tilbudt til Roma som en del af en Romagnoli-handel. Noget som Roma desværre dog har afvist.
Jeg tror nu ikke det ligefrem er nogen salgsannonce, man har klasket op. Men jeg er dog enig i at det er svært at se hvor El Shaarawy passer ind. Alternativerne på positionerne til 4-3-1-2 er bedre og mere skræddersyet til rollerne, mens 4-3-3 er et alternativ, hvor han har det allerbedst.
Hvis der kommer et bud på 15 mio. euro eller mere, bør Shaarawy skydes af sted. Jeg nyder at se ham spille, men han er for skadet og vil komme til at spille ude af position, hvis Miha ellers vælger 4-3-1-2.

Ved du der ikke er mulighed for udvidelse? Jeg spørger af reel interesse.


Ja. Jeg mener, der var plads til 42.000 uden mulighed for udvidelse, fordi det ligger så centralt og i tæt bebygget område.

Jeg mener, Milan skal finde et sted, hvor de kan bygge et stadion med en kapacitet på ca. 60.000. Gode tider kommer og går.
Mojn do!
Fuldt hus i næsten hver eneste kamp, giver altså godt tv, og netop pengene fra tvrettighederne betyder enormt meget i regnskabet. Folk er bekvemme og det er den vej det går, jeg er helt klart pro et mindre stadion der ligger centralt, er lige ved Casa Milan og som altid spiller for fulde huse.

Selvfølgelig er det charmerende og en oplevelse uden side stykke når man sider på San Siro blandt 80.000 andre tilskuere, men det hører trods alt til sjældenhederne.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Di Marzio mener at vide at Milan snart sender et nyt bud afsted imod Roma og Romagnoli. Pedulla siger at vi har forhøjet budet til 20mio€ for den unge mand. Så må vi se hvad romerne svarer til det - Laporte er stadigvæk alternativet.

Der spekuleres også i om Mastour kan være den vægt på skålen for PSG til de slipper Ibrahimovic.
Det er iøvrigt lidt interessant at Sinisa har valgt ikke at forlænge med Mexes, og nu tænker jeg ikke på det sportslige, men mere det at han sætter igennem overfor både Berlusconi og Galliani, der som jeg forstår det begge gerne ville beholde Mexes.

Ja det skal blive spændende hvad Roma siger til nye bud, ikke tosset med Romagnoli, man kan dog spørge sig selv om man kommer til at kunne konkurrere med Roma når nu man på vitale positioner kun forstærker sig med deres overskudslager?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
La Gazzetta dello Sport melder at Galliani forsøger at finde en alternativ løsning til mezzala-rollen på holdet, fordi Zenit ikke har været villig til at slække på kravene. Og jeg må sige at være lettere begejstret for emnet; Ilkay Gündogan. Jeg vendte hans navn tidligere på sommeren, fordi han har alt det som midtbanen har manglet de senere sæsoner – flair, teknik og kreativitet. Hvis Galliani kan hive ham i land for de påståede 25mio€ vil jeg være ovenud begejstret. Han er for mig mere en ”Milan-spiller” hvis man kan kalde det for det.

Gündogan – De Jong – Bertolacci med Montolivo, Mauri, Poli som reserverne. Det er mere en midtbane efter mit hoved.

Edit: Enig Bishop – Mihajlovic ser ud til at sætte sig igennem. Vil også rose Galliani for at smide Muntari ud som var aftalt, selvom han forsøgte en kovending.
moderator
@Lentini

Han har netop forlænget, så han skifter næppe denne sommer.
https://kortlink.dk/sudv
annonce