Snak

Mere indhold efter annoncen
@Milanisti
Efter sigende venter Donnarumma på at de nye ejer viser at de sætter handling bag ordene omkring at ville skabe et hold der kan spille med om titler.
Hvis vi kan præsentere Musacchio, Kessie, Rodriguez og Morata, burde der vel være sat en pænt tyk streg under det.
Jeg tvivler på at det skulle være lønnen i sig selv der forhaler tingene.

Men når man anses som et af de største talenter i verden, kan jeg egentlig godt forstå at man har nogle krav til det hold man spiller på.
Hverken de Sciglio eller Deulofeu er i truppen til sæsonafslutningen på Sardinien, hvilket skulle bekræfte begges afgang.
Donnarumma kan skrive under eller side på bænken og rådne. vi har brug for loyalitet i klubben frem for penge!

Forza Milan!!!
Raiola - tænk en mand fra den lokale pizzaria pludselig kan have så stor en inflydelse på de største spillere i verden.
Forza Milan!!!
Tror man skal tage historierne omkring Donnarumma med et gran salt. Mirabelli og Fassone har ikke engang haft møde med Raiola endnu, hvorfor alle disse dundertale historier igennem medierne virker noget letkøbt.

Hvis vi går ud og spenderer 150mio EUR for så at stille med fem forsvarsspillere som et primært udgangspunkt skal Montella godt nok levere nogle resultater som får mine mundvige til at vende opad. Jeg har det enormt stramt med at skulle "lege" med den identitet som har været gennemgående i hele den tid jeg har fulgt den her klub.
@Lentini
Er det ikke en smule forsimplet at tale om fem forsvarsspillere?
Montella har jo med al tydelighed vist at det ikke just er catenaccio-fodbold han praktiserer.

Kommer vi til at spille med tre mand i bagkæden, er der ingen tvivl om at det vil være med yderst offensive wingbacks. Det billede synes jeg også tegner sig i at han (Montella) har benyttet både Deulofeu og Ocampos som wingbacks.

I de kampe vi hidtil har prøvet 3-5-2 af, synes jeg også der tegner sig et klart billede af to wingbacks der ligger meget langt fremme i banen. Faktisk vil jeg påstå at de har et udgangspunkt der ikke er meget dybere en de wings vi har spillet med i 4-3-3.

Hvis din frygt er at vi bliver meget defensivt orienterede, tror jeg ikke du skal bekymre dig så meget.

Som jeg forstår Montellas ide, ønsker han en central CB der er god med bolden i det opbyggende spil og som samtidig kan træde nogle skridt frem når vi forsvarer.
Derfor er det jo reelt en fin grænse mellem om denne er CB eller DM.

For mig at se, handler det mere om filosofien bag.
Jeg har en klar forventning om at vi kommer til at spille både offensivt, med højt genpres og høj boldbesiddelse.
Rossonero

En klub som Galatasaray har ikke 22 mil Euro, de kan smide efter Bacca. Hvis han skulle komme på tale, kan de kun leje ham, og det er ikke det vi vil. Vi skal bruge rene cash.
Grande Milan!
@GM
Det mener jeg ikke du har ret i.

Der er faktisk ganske mange penge i tyrkisk fodbold. Det kan du ikke mindst se på de ret voldsomme lønninger der gives.
Jeg er ret sikker på at Galatasaray har i omegnen af €22M til at købe Bacca
Hvad er de nye ejers mål for næste sæson? Har de meldt ud om man går efter cl-plads som minimum? Ser spændende ud med morata. Tror han vil være en stor gevinst for jer
Allegri efter 0-0 kampen imod Monaco i cl 2015: “If you want to have fun, you should go to the circus. I'm only interested in reaching the semi-finals.
Ejeres
Allegri efter 0-0 kampen imod Monaco i cl 2015: “If you want to have fun, you should go to the circus. I'm only interested in reaching the semi-finals.
annonce