Snak

Mere indhold efter annoncen
det lyder til at gm´s medicin er holdt med at virke. hvis det nogensinde har det.
Mattia Perin: Der vil muligvis være et møde mellem Mirabelli og Perin´s agent Alessia Lucci i dag.

Kilde: Tuttomercatoweb.com
Grande Milan!
I en lidt bizar historie, melder CdS at Raiola skulle være parat til at sagsøge Milan hvis vi nægter at sælge Donnarumma. Hvis manden virkeligt er så dum, synes jeg faktisk at vi skal lade scenariet udspille sig.
http://www.football-italia.net/104245/milan-swap-gigio-keylor

Det ville være kanon, hvis vi kan bytte og måske få en skilling oveni, men tvivler på, at Navas vil skifte.
Mojn do!
Perin virker pt som mest seriøse emne. Preziosis lille guldkamel er dog faldet noget i værdi, med to langtidsskader. Og det er da ærlig talt også noget bekymrende historik han bærer med sig.

Han er for mig lidt i samme kategori som Viviano. Talentfulde målmænd som aldrig helt har opfyldt forventningerne.

Sheriffen får sig da et føl med den frisure i øvrigt. Forstår heller ikke hvordan han er kommet levende fra den høstak i Italien.
Montolivo: Lazio har adspurgt Milan om muligheden for at inddrage Montolivo i Biglia handelen. Der er p.t. ingen udtalelser til dette fra Milan´s side.

Kilde: Milan News


Kunne måske være en god idé, SÅFREMT at Montolivo nægter at sidde på bænken og agere som rotationsspiller.
Ifølge MilanNews har vi været i kontakt med Sirigu.
Hvilke målmænd er der tilbage, som Milan ikke har kigget efter? 80% er helt sikkert fakehistorier eller agenter, som vil have deres klienter videre.
Jeg tror nu nok at Mirabellis telefon er rødglødende. Deres plan B snak tror jeg mere var et strategisk skaktræk i medierne ift positionering i forhandlingerne med Raiola. Fordi jeg tror i bund og grund de havde gået med en vis forventning om en forlængelse af Dollar.

Det skete så ikke, og så er det med at være vaks ved havelågen med mere konkret indtagen af information hos potentielle kandidater.

Men jeg er enig i, at der også findes agenter som planter deres klient i medierne fordi det lige nu handler om at Milan mangler en målmand.

Jeg håber man er forholdsvis kvik ved havelågen, fordi vi har et nyt centerforsvar med Musacchio og Romagnoli, der skal spilles ind og der er det også vigtigt med den centrale støttepæl mellem stængerne.
Alt imens de fleste folk i og omkring Milan har travlt med at hagle Donnarumma ned (ikke ufortjent), melder Contis agent at spilleren ikke kommer tilbage til Atalanta og heller ikke vil deltage i pre-season træningen.

Jeg har det en smule ambivalent med det, for det er jo præcis det alle sidder og hader Donnarumma for i disse dage. Det er mangel på respekt for hans klub.
Foggy

Du spurgte til ham i går...

Se her: http://www.pianetamilan.it/sondaggi/sondaggio-pm-adios-donnarumma-a-chi-affidereste-la-porta-del-milan-votate/

Skynd dig ind og stem på ham ;)
Grande Milan!
annonce