Snak

Mere indhold efter annoncen
Lentini

"Det lyder en anelse obskurt, GM. Men alligevel ikke de vildeste konspirationer jeg har læst idag."

Jeg ved det sgu ikke. Det er noget af en historie man skal opdigte, hvis det ikke er sandt. Hvis det er sandt, synes jeg virkelig det er klamt af Donnarumma at gøre det mod en klub, som har gjort ham til det han er i dag.
Grande Milan!
Det kræver vel ikke så meget fantasi for en der gerne vil fange nogle clicks.
Det er dog totalt blottet for logik.

CM mener at vide at det bunder i at Raiola ikke tror på kinesernes langsigtede projekt. Dette skulle til dels bunde i at de ikke har ville mødes med ham og tilfredsstille hans nysgerrighed om hvem der står bag, detaljerne i den kommercielle plan etc.
Det kunne ligne at den fedes ego var blevet mast en smule af kinesernes "afvisning". Og det ville jo bestemt ligne Raiola at fuldstændig overspille sin rolle som agent.

Han skulle i hvert fald have fået Donnarumma overbevist om at projektet ikke var bæredygtigt og at de nye ejere ikke ville kunne bringe klubben tilbage til verdenstoppen. Uanfægtet om der kom en række forstærkninger til i dette vindue.

Omvendt kan man naturligvis (i hvert fald et stykke af vejen) ikke fortænke både Raiola og dernæst Donnarumma i at faktisk tænke netop dette. Vi har jo selv, gentagne gange, i dette forum stillet spørgsmålstegn ved det selv samme.

For mig forekommer det som værende en ganske plausibel forklaring.

Det vigtigste er dog at klubben holder hovedet koldt. Vi har ikke behov for at finde en ny keeper imorgen. Worst case scenario kan Storari jo stå i EL og der kan ske mange rokader hen over sommeren på netop denne plads.
Hvis vi tror på at Plizzari er manden på sigt, skal vi "blot" finde en med et godt stabilt niveau.
Dette kunne sagtens være en rutineret keeper der har ro og overblik til at navigere i alle de nye ting der sker i klubben.

Som @Foggy (tror jeg nok) så ganske rigtigt skrev igår; vi har får høstet store triumfer med en middelmådig keeper.
"Som @Foggy (tror jeg nok) så ganske rigtigt skrev igår; vi har får høstet store triumfer med en middelmådig keeper."

Hm hm
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Det var ikke mig. Jeg har altid brokket mig over de middelmådige keepere, vi har haft. Målmandsposten har altid været nedprioriteret af Berlusconi og Galliani.
Mojn do!
@Foggy
Sorry - så skal du naturligvis ikke skydes det i skoene :)

Jeg synes dog at pointen fint holder. I hvert fald er der andre positioner der er langt mere presserende at opgradere.

Salvatore Sirigu bliver med al sandsynlighed løst fra sin kontrakt i PSG - synes det er et oplagt valg.
Grande Milan!
Har alle dage sagt, at denne mand er en idiot - på og udenfor banen! Hold kæft hvor glæder jeg mig til den dag, han ikke er en del af Milan længere. Tegning!

http://www.milanworld.net/niang-sfotte-i-tifosi-del-milan-mino-dove-andiamo-vt48767.html
Grande Milan!
Og vupti så kom den her ... Tja hvad dælen kan man klantre dem for, de har jo evig ret! De fandt også ud af, at han er en idiot.

http://www.insidefutbol.com/2017/06/16/everton-rule-out-signing-arsenal-target-mbaye-niang-toffees-assessment-negative/340336/
Grande Milan!
Nej heldigvis ser den handel ikke ud til at blive til noget. Jeg kunne da heller ikke se hvad Everton ville med Niang når de har så rigeligt råd til at købe spillere der er bedre og har præsteret langt mere end Niang har gjort i sin tid i Milan.
"Nej heldigvis ser den handel ikke ud til at blive til noget. Jeg kunne da heller ikke se hvad Everton ville med Niang når de har så rigeligt råd til at købe spillere der er bedre og har præsteret langt mere end Niang har gjort i sin tid i Milan."

Fuldstændig enig. Da jeg læste, at Everton ville byde 18 mil Euro for ham, tænkte jeg "er de rablende gale". Men så kom de til fornuft. Rygterne siger, at Arsenal er interesseret. Nu må vi se. Han gør i hvert fald sit for ikke at blive solgt. Han er en kæmpe byrde for Milan.
Grande Milan!
annonce