Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er ganske enig i at midtbanen var bedst med Seedorf på VCM. Og nej, der var ikke meget samba-bold over Rino og Ambrosini.

Som du selv har nævnt et par gange, så er vores defensive ingenlunde på det niveau den var i sin tid med Nesta og Maldini centralt. Derfor ser jeg det også som en fornuftig disposition at få lidt hjælp fra midtbanen. Dermed må man overlade det offensive til de tre forreste.

Jeg var jo selv stor fan af KPB - i hvert fald når han spillede på en 3-mands midtbane. Hans attitude og vinderinstinkt savner vi i klubben. Jeg får sgu stadig gåsehud når jeg ser den iver og sejrslyst han viste i Lecce-kampen hvor han scorede hattrick og vendte kampen.

Måske vi bare skulle hente ham og Huntelaar tilbage fra Schalke :)
Haha, over my dead body med Huntelaar. Kend magen til usynlig luddoven angriber skal man lede lang tid efter.

------------------

Så blev det officielt. Chievo melder via deres hjemmeside, at man har sikret sig Alberto Paloschi permanent. Der skydes på at den anden halvdel af kontrakten har kostet 3 – 3.5mio€. Jeg er spændt på de fremtidige planer omkring angrebssituationen samtidig med usikkerheden omkring Mario Balotelli.

Parma ser desuden ud til at købe den anden halvdel tilbage af Riccardo Saponara. Samtidig har man udskudt auktionen på Gianmarco Comi og Simone Verdi til næste sommer. Delejerskabet er delt mellem Milan og Torino.

I går besluttede Verona og Milan også at udskyde auktionen på Michelangelo Albertazzi, som pt. er at finde i Verona. Samtidig skulle Galliani og Sogliano have haft de første indledende samtaler omkring Juan Iturbe. Iflg. Gazzetta dello Sport skulle Galliani have bedt Sogliano om at vente en rum tid, indtil Milan har skaffet sig af med den brasilianske duo, Robinho og Kaká.

West Bromwich og Stoke City skulle desuden være interesserede i M’Baye Niang. Måske lykkedes missionen for hans nye agent, som er godt i gang med at udbyde ham.

Agenten for Davide Astori, Renzo Contratto, svarer at han næppe tror Milan bliver den nye destination på Astori. Det kunne tyde på at Contratto igen har tilbudt Astori til Milan, men at man ikke har villet kigge i retningen af den italienske landsholdsbobler.
Men han kan satme score mål :)

Synes det ville være rigtigt synd at smide Saponara afsted. Han har aldrig rigtig fået chancen. Personligt synes jeg han har spillet fint i de kampe hvor han har fået spilletid - bl.a. i derbyet i år.

Hvis vi skal spille 4-3-2-1 mener jeg også at det ville give god mening at beholde ham. Det er hans favoritposition og hvis Kaká tager hjem, så vader vi ikke just i kompetente trequartistas.
Det kan Huntelaar så absolut. Og det er trods alt den vigtigste ingrediens for en angriber. Han irriterede mig bare grænseløst, fordi han var så stationær og hele holdet skulle servere en chance for ham. Han kan intet selv! Det er så heller ikke let at komme til Milan som hollandsk angriber, med en vis person in mente.

Saponara skal hen et sted og spille mere fast, så han kan udvikles. Der er ganske enkelt ikke plads til ham i Milan. Han har skam potentiale, men han bliver ganske enkelt kvalt i konkurrencen.

Tror heller ikke du skal betegne de to bag ved den enlige angriber som trequartistas. Jeg tror snarere det bliver noget a la seconda punta/wings.
Der meldes om at Wenger skulle være interesseret i smide Joel Campell oveni en handel med Balo. Det er jo svært ikke at være imponeret over hans indsats mod Uruguay, men jeg ser det som lidt af en lottokupon.
Joel Campbell spillede en stærk kamp mod Uruguay. Men jeg har set kampe med ham, hvor han har været umanerlig ringe. Desuden er han også bedst som secondapunta, og der er vi mere end rigeligt dækket ind.

Derudover vil jeg sgu bare have ren cash for Balotelli, skal han sælges.
@ Rossoneri

Synes det ville være rigtigt synd at smide Saponara afsted. Han har aldrig rigtig fået chancen.


Selvfølgelig har han fået chancen. Den har han fået hver eneste dag på træningsbanen. Der er der han skal vise sig frem og overbevise om at han er værd at satse på, eller om niveauet er til en mindre klub.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
http://football-italia.n…e-cole-move
Det bliver et KÆMPE nej tak herfra!
Jeg vil nu gerne have Cole en sæson eller to. Det er væsentligt bedre end Constant.
Mojn do!
Cole, som den nye venstrebenede Cafú? Ham fik vi trods alt også i en sen alder. Forestiller mig dog at han er dyr i løn.

Jeg har stort set ikke set Cole spille i den her sæson, men modsat mange backs så har han ihvertfald førhen vist sig at kunne forsvare. Det kan jo så have ændret sig.
annonce