Snak

Mere indhold efter annoncen
Så skal Mastour spille med de store drenge...
"Old Lull Bee"
Tror på det var men velspillet kamp, men sorry, tror ikke på resultatet. To managere der kender hinanden sindssygt godt, et Real hold der trænger til at forstå de ikke er uovervindelige, et Milan hold som i høj grad trænger det modsatte, samme sponsor, 40.000 arabere, en masse oliesheiker, 2 af målene kommer fra deciderede dumheder (Nacho og Carvajal) og bare generelt to hold, som der burde være voldsom klasseforskel på, på trods af en masse reserver inde.

Det kunne selvfølgelig også bare være varmen.
Så varmt er der nu heller ikke i Dubai. Men ja, det kan ikke udelukkes, selv om jeg ikke helt tror på det.
Mojn do!
Det virker en anelse søgt, vil jeg mene.

I øvrigt er vi nogle forfærdelige gribbe. Det er udsagnet fra Zamparini, fordi vi vil have Munoz til sommer. Nogen synes Zamparini er underholdende. For mig er han slet og ret idiot. Var det i sommers han hævdede Lazio havde budt på en af deres spillere, fordi Zamparini ville pumpe prisen kunstigt op? Hykleriske nar. Lotito farede ihvertfald i flint over det.
Trofeo TIM, Trofeo Berlusconi og Dubai football chalenge på bare en sæson. The treble om man vil. Det er stort, tillykke.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
http://www.football-ital…ed-tomorrow

Cerci ligner næsten en Milan-spiller i morgen.
Mojn do!
Ja, det vil være fint at få det helt på plads.

I øvrigt må jeg nok tage min afvisning af Luiz Adriano tilbage. Anede ikke han havde kontraktudløb til sommer. Så må vi se om Galliani kan strikke en aftale sammen med vennen, Kia. Så vil vi ihvertfald have en hitman i sin bedste alder i truppen. Men no way, de lader ham smutte nu når CL står for døren.

Langt hellere brasseren end Okaka, Destro, Soldado etc., som også er nævnt.
@Lentini

Luiz Adriano har ikke Joorabchian som agent. Han er hos BBC Management.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Jeg tror han agerer mellemmand. Ligeledes for Soldado.
Bonera og Mexes er skadet de næste 10 dage. Derimod er Alex, Abate og De Sciglio tilbage i træningen.

Torino, Udinese, Olympiakos og Newcastle er allesammen interesserede i Niang, og nu overvejer man et permanent salg. Pris i omegnen af 4-5mio€. For mig ville et salg være godt for Niang, og så ligner det også et forsøg på at hente de resterende millioner til Brozovic hvor vi har tilbudt 7, mens Zagreb er gået fra 12 og ned til 10mio€.
annonce