Snak

Mere indhold efter annoncen
Nu må Pippo sgu snart være fortid.
Mojn do!
Ringe!

Chievo er Serie A´s svar på Sønderjyske.
det er vist ikke bogstaver nok i ordet pinligt til at beskrive holdet i dag. håber de snart kan investere ordentligt i spillere og ikke det skrammel de er så glade for for tiden
Fed måde at spilde sin lørdag aften på.
"Old Lull Bee"
Ringe!

Chievo er Serie A´s svar på Sønderjyske.


Som er Foggy´s andet hold. Men ja, det var ikke nogen imponerende indsats.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Jeg følger nu også Sønderjyske, så det er ment som en kompliment, fordi de fighter altid 100% fordi det er den måde kan skrabe point ind på: god indstilling.

Men ja, sløj indsats rent offensivt. Synes Bocchetti og Poli gør det fint idag dog.
Trods Pippos ”run” på nu tre ubesejrede kampe mod storholdene Empoli, Cesena og Chievo, så fyger det med fyringsrygter omkring Milanello. Både Galliani og Berlusconi skulle være meget skuffet over den deprimerende indsats som Milan leverede i Verona. Gazzetta dello Sport mener at Pippo igen har én kamp til at vinde tid – hjemme imod Hellas Verona i den kommende weekend. Resulterer det ikke i en sejr, vil han blive fyret og Tassotti skulle overtage tøjlerne for den resterende del af sæsonen. Der snakkes også om at spillertruppens tiltro til Pippo skulle hænge i en tynd tråd.

Selvfølgelig er det skuffende at man mister point ude imod Chievo, men jeg mener trods alt min sammenligning med SønderjyskE. Der er to gange hvor vi faktisk får dem spillet tynde, men hvor en sidste-sekunds heroisk glidende tackling redder kastanjerne ud af ilden, bl.a. da Ménez spiller den fladt ind foran til Pazzo til en ”tap-in”, hvor Mattiello fremragende kommer glidende ned for at afværge. Og siden Rolando Maran har smidt Bizzarri på mål og fået struktureret en defensiv har de trods alt hentet 7 clean sheets i 16 kampe. Det er ikke ringe for et hold, der altid bliver dømt til nedrykning. Det er dog ikke en undskyldning for den magre indsats, men bare lige at vifte Chievo til side, gør man ikke bare.

Som om fyringsrygterne ikke er nok, så har Pippo også et problem med hans to bedste midtbanespillere. Både Montolivo og Nigel de Jong måtte udgå af kampen i Verona med muskulære problemer. Man skulle være mest optimistisk på Montolivos vegne med henblik på at blive klar til kampen mod Verona på San Siro.

Ikke nok med at vi åbenbart bøvler med et grundlæggende problem omkring muskelskader, så lagde jeg mærke til at Aléx det sidste kvarter stod og strakte ud flere gange imod en krampe. Det synes jeg er alarmerende, og generelt virkede Aléx meget tung og tabte flere hovedstødsdueller imod meget middelmådige og ufarlige Meggiorini. Jeg synes der er flere som hænger efter formmæssigt bl.a. illustreret ved Montolivo, Aléx, Honda etc. Undskyldninger omkring Cercis sparsomme spilletid i Atlético Madrid og Hondas tur til Asian Cup synes jeg ikke er gangbart. Cerci har været i Milan to måneder nu, mens Honda faktisk ikke har præsteret noget offensivt siden udebanekampen mod Cagliari.

Rent personligt er jeg allerede blevet glad for Salvatore Bocchetti. Jeg synes han spillede en stærk kamp i Chievo, og generelt synes jeg han har været en stabil spiller, uden de store armbevægelser, siden han er kommet til. Han tør også at smække en hård flad pasning op i banen på en mand, der er tæt markeret. Han virker som en spiller med overskud og selvtillid, trods det rodede fortid hos Spartak Moskva.
Selvom jeg personligt anser sæsonen som værende overstået, så betyder det jo naturligvis ikke at den er det for lederne i Milan. Sampdoria ligger på den nuværende 6.plads, og den kan meget vel give EL-kvalifikation, såfremt pokalturneringen flasker sig. Det er formentlig også derfor, man giver Pippo den sidste chance mod Verona. Og generelt set tror jeg at Pippos trænerkarriere kører fra kamp-til-kamp, hvor der bliver foretaget en status efter hvert overstået opgør.

Galliani har formentlig også kampprogrammet i hånden, når fyringen af Pippo overvejes. Ved et kig på stillingen er der et felt med Sampdoria, Genoa, Torino, Inter, Milan og Palermo – den ustabiles klub kunne man fristet til at sige hvis ikke det var fordi Torino kører på 12 sejre uden nederlag. Meget flot statistik af ulidelige Ventura og hans Toro. Milan mangler at møde alle disse konkurrenter.

I de næste 3 kampe har Milan to hjemmeopgør mod Verona og Cagliari, samt en udebanekamp i Firenze. Efter det kommer så de her altafgørende 6-pointsopgør. Man håber formentlig på 7 point i de opgør, selvom jeg har svært ved at se os gøre noget ved Fiorentina, som de betér sig i øjeblikket. Men derefter venter Palermo på Renzo Barbera, Sampdoria på San Siro, derbyet på San Siro mod Inter, og dernæst Genoa på San Siro med en kamp i Udine mast ind imellem.

Kan Milan komme hen til Renzo Barbera med 6-7 point i posen, starter så det altafgørende ræs imod en sjetteplads, som i sidste ende kan vise sig nytteløs. Men derfor kan man forstå hvis presset på Pippo i disse dage er enormt.

For god orden skyld er nedenstående vores resterende kampprogram for foråret:

Verona(H)
Fiorentina(U)
Cagliari(H)
Palermo(U)
Sampdoria(H)
Inter(U)
Udinese(U)
Genoa(H)
Napoli(U)
Roma(H)
Sassuolo(U)
Torino(H)
Atalanta(U)
Hvor ville det bare være TYPISK, hvis Inzaghi lige fik en heldig / kedelig 1-0´er sejr mod Verona og får lov til at blive på trods af at han skulle havde haft sparket for en måned siden…. Handlingslammet ledelse.
Handlingslammet ledelse.


Er det en joke, eller har du vitterligt svært ved at spotte skoven for bare træer?
La prende Vecino.
annonce