Snak

Mere indhold efter annoncen
Enig med dig Foxi, at Rebic bør sendes videre. Ligesom Diaz var de gode i starten af sæsonen, men ingen af dem har vist noget siden oktober. Rebic er endda en af de mest løntunge i truppen. Væk med ham, Diaz, Messias, Castillejo og Zlatan/Giroud til sommer. Der er ingen tvivl om, hvilke positioner Paolo skal forstærke til sommer.
Mojn do!
Diaz er 22 år, han skal på ingen måder væk. Han er ik kamp afhørende nok pt, men ser ham stadig i en positiv udvikling og lagt lag på denne sæson.
Rebic skadeshelved har gjort ham uskarp, håber han og leao strateg imod torino.
Messias, ser jeg ingen fremtid i. Sympatisk fyr og han er teknisk dygtig og knokler hårdt… men syntes vi skal finde bedre
Zlatan og Medel slog hovederne sammen i feltet, så de skulle begge forbindes. Zlatan spillede videre, mens Medel blev skiftet ud.

I øvrigt havde Bologna generelt ikke travlt i 2. halvleg :)
@pirlo
Jamen selvfølgelig spiller vi os da til et par chancer - det er fuc***g Bologna vi møder.

Men det er hovedrystende, at vi i +90 minutter banker bolde ind i Bolognas forsvar, når det tydeligvis ikke var opskriften på succes. De tre i Bolognas centrale forsvar har 21(!) clearinger og Soumaoro dominerede fuldstændig Giroud.

Hvorfor ikke forsøge sig langt mere med at komme i rummet mellem deres wingbacks og centrale forsvar? Hvorfor ikke strække dem bredere, så der kunne komme skud fra distancen?

Det var en taktisk fisko i går. Jeg skal selvsagt ikke kunne sige om det var Piolis oplæg eller om det var spillerne på banen der ikke kunne finde ud af at følge andre instrukser. Summasumarum er at vi beviste, at vi er et meget umodent hold.
Misforstå mig ikke - Pioli har gjort det fremragende i Milan og skal selvfølgelig også fortsætte i næste sæson. Jeg ser ham dog stadig ikke som en toptræner, der er skarp til de taktiske justeringer. Det er ofte de samme løsninger, han kommer med og ofte en-til-en-udskiftninger.

@ Pirlo21

Vi bliver ikke enige om spillerne, og det behøves vi heller ikke. Faktum er dog, at Diaz ikke har løftet arven for Hakan på den 10´er. Han startede forrygende, men overpræsterede givetvis, for siden oktober har han ikke præsteret noget som helst, og når han spiller 10´er i en 4-2-3-1, skal han vise mere.

Rebic i form er også en virkelig dygtig spiller, men han har heller ikke præsteret det sidste halve år. Jeg ved ikke, om det skyldes vedvarende småskader, men i forhold til, hvad han trækker i løn, skal han vise mere.

Mojn do!
Jeg tror gårsdagens skuffelse skal ses i lyset af flere ting.

For det første: spillerne ramte ikke dagen. Jeg synes det taktiske oplæg i begyndelsen lagde op til at spille igennem midten, med både Calabria og Theo som søgte meget mod centrale positioner. Dog var præcisionen i afleveringerne samt førsteberøringer så dårlige, at det simpelthen ikke kunne lade sig gøre at spille sig igennem. Derudover var skarpheden der ikke, da mulighederne endelig opstod. Spillere på det niveau skal simpelthen være i stand til at ramme indenfor målrammen mindst en håndfuld flere gange med henblik på gårsdagens muligheder. Vi ender vel på +10 blokerede skud, og +10 skud forbi rammen. Det er ikke godt nok.

For det andet: banen. Jeg så mange eksempler på spillere, der skøjtede rundt. En tung og glat bane egner sig naturligvis ikke til at spille mange flade bolde langs jorden, og den glatte bane gør det også svært med stikninger, da de så bare smutter ud over baglinjen.

Tonali, Messias og Theo: alle tre for langsomme i tanke og handling. Tonali ramte ikke niveau, Messias er ikke bedre og Theo er en elefant når det kommer til at tænke hurtigt.

Jeg synes Diaz prøvede, og han befandt sig faktisk ofte i lovende positioner, men blev simpelthen lukket ned af Bologna.

Der er gået gummiben i offensiven på det seneste, og jeg håber, at spillerne snart finder noget gejst og selvtillid igen. Desværre anser jeg det nu for mindre sandsynligt end før kampen i går, at Milan vinder scudetto´en.
Sempre Milan.
Selvfølgelig skal Pioli fortsætte. Han har vist sig sublim ud i mandskabsbehandling og truppen synes totalt harmonisk. Dertil kommer at der ganske tydeligt er 1:1 alignment med ledelsen - noget jeg tror mange konkurrenter sukker efter.

Jeg kan ikke se én eneste træner i ligaen jeg hellere vil have til vores projekt.

At han fra tid til anden rammer skævt rent taktisk, er forventeligt. Det gør de fleste andre trænere. Omvendt har han ramt fuldstændig plet taktisk i andre opgør, hvor han helt sikkert har vundet point fra sidelinjen.

Udfordringen med så urutineret en trup er også, at der kan mangle den leder der tager dirigentstokken og skaber spillet inde på banen.

Da man havde spillere som Pirlo, Seedorf, Kaka, Rui Costa osv, havde man spillere der var så rutinerede og intelligente, at de kunne skabe spillet og læse modstanderen, uden de store instrukser fra sidelinjen.

Jeg ser nogle spillere med potentialet til at nå derhen, men vi er der ikke endnu.

Selvfølgelig skal vi være skuffede hvis vi ikke henter scudetto´en, ud fra den position vi har stået i. Omvendt er det her et hold, hvor mange af spillerne først må forventes at peake om tre-fem år. Hvis vi fortsætter ud af dette spor, føler jeg mig ret sikker på en scudetto indenfor de kommende tre sæsoner.
Delvist enig, Rosso. Især omkring det med Pioli.

Personligt vil jeg ikke være skuffet over en misset Scudetto, selv om vi ligger lunt i svinget. Målet har fra start været top4, og der er vi næsten i mål. Vi har ligesom Napoli været en underdog efter Juve og Inter. Særligt sidstnævnte må være skuffede, hvis det glipper, da de har Serie A’s nok bedste og mest rutinerede trup sammen med Juventus.

Kan vi hente tre-fire gode navne til offensiven, tror jeg, vi kan blive en bejler igen næste sæson. Fundamentet er i hvert fald der.
Mojn do!
Vi har ligesom Napoli været en underdog efter Juve og Inter.

Det er din vurdering - det er ikke en jeg deler. Og fred være med det.

Kan vi hente tre-fire gode navne til offensiven...

Jeg savner noget realisme her - afhængigt af hvad du mener med "gode navne".

I mit univers savner vi en stabil 9er og en ekstra wing.

Personligt så jeg gerne, at Pioli arbejdede ud fra en 4-3-3 næste sæson. Jeg synes simpelthen, at Brahim bliver alt for let lukket ned, når han skal modtage bolden i rummet foran modstandernes forsvar.

Det ville samtidig kunne "retfærdiggøre" en anden rolle til vores højre wing, der i mindre grad ville være central for balancen.

I den forbindelse ville jeg flytte Leao over til højre, så han kan slå indlæg med sin foretrukne fod.
Det er tydeligt et "eksperiment" Pioli også arbejder med, da han nu flere gange har testet det i kampene.

Så ville jeg spille Rebic til venstre, hvor han kunne tage sine aggressive løb ind fra wingen og reelt være den anden angriber.

Det efterlader så Saelemaekers, en ny wing og talentet Maldini som de primære alternativer på wings, mens både Origi og Adli også kan bruges på venstre wing, afhængigt af game plan.

Men at vi skulle hente tre-fire offensive spillere, anser jeg både som urealistisk og unødvendigt.
Spiller vi 4-3-3, skal alle de tre forreste kunne lave mål. Tre centralt er godt for balancen, men selv med to mand synes jeg ikke, at balancen på holdet svigter, når Tomori og Kalulu spiller. Det stiller store krav til wings at spille 4-3-3 med succes.

Jeg håber, Pioli fortsætter med 4-2-3-1 og henter en bedre 10´er end Diaz. Mest af alt så 9´eren får noget støtte og en spiller tæt på sig. Leao trækker gerne bredt, og det vil han gøre som højre wing i en 4-3-3. På den måde vil han givetvis heller ikke komme ind, hvor han kan score mål, som han er god til i venstre side.

Fortsætter han med 4-2-3-1, skal vi have en 9´er, en 10´er og en højre wing. Det ser jeg ikke som urealistisk. Rebic skal i hvert fald finde en anden end den nuværende form, hvis han skal gøre nytte.

Milan forventer at få omkring 21 mio. euro fra salget af Duarte (€4,5m), Hauge (€12m), Caldara (€4m) og Pessinas udestående klausul (€3m) ifølge Calciomercato.

Origi hentes på en fri transfer.

Botman koster ca. 30 mio. euro og afløser Romagnoli. Det bliver en god lønbesparelse på Romagnolis 5,5 mio. euro om året. Jeg mener, Botman er tilbudt 3 mio. euro om året.

Hvis ikke klubben går efter Renato Sanches, vil det være oplagt at gå efter Kamara, som er vant til at spille 6´er i Marseille. Begge spilleres lønkrav kan dog være en udfordring.

Mkhitaryan forlænger nok med Roma, men ham gad jeg godt se på 10´eren. Arbejdsom og målfarlig.

Bernardeschi vil være en billig løsning til højre kant, men jeg tror, Maldini og co. finder en ung spiller i fransk fodbold.
Mojn do!
annonce