Snak

Mere indhold efter annoncen
mere sandsynligt er at donna har lært dansk og fundet frem til dette sted. og læste GM´s kommentare og overvejer nu kraftigt sin fremtid. could happen.
@GM
Ingen gang sladderpressen kan finde på bedre konspirationsteorier end dig :-) og det er kærligt ment :D
Pirlo, nu er det ikke mig, der har fundet på den udmelding men de italienske medier. Oven i købet sagde Raiola ordret i går: "Montella kan være rolig, der er ingen der nødvendigvis snakker om ny klub til Donnarumma.

Hvorfor siger Raiola dette, som er rettet direkte imod Montella?
Grande Milan!
det er sgu for langt ude, hvad skulle Montella vinde ved at sige sådan til Donna? Klart han har interesse i at vide om Donna bliver eller ej, og ligeledes er "urolig" hvorfor at det giver god mening at Pizzamanden er lidt forsonende.

Montella har hele sæsonen vist at han vælger at bruge den spiller han mener er bedst på positionen, uagtet hvilken fremtid spilleren har i klubben.

Donna kommer ikke til at gå på en fri transfer, det nægter jeg at tro på, enten bliver han solgt i forestående vindue eller også bliver der forlænget.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Bestemt. Milan går glip af mange millioner, hvis klubben lader ham sidde på tribunen i næste sæson.

Der er kun de to scenarier, du nævner, Bishop.
Mojn do!
Det er da klart for enhver, at Donna ikke går på en fri transfer. Det er heller ikke det snakken går på. Det er selve udmeldingen af Montella. Tror simpelthen ikke på, at medierne finder på at lukke sådan noget ud. Montella har sagt dette til Donnarumma under fire øjne. Donnarumma har fortalt dette til Raiola og hans nærmeste, og så er historien kommet ud i offentligheden. Dog er jeg ret sikker på, at Fassone og Mirabelli intet har med denne udmelding at gøre. De er helt sikkert ikke enig med Montella i hans udtalelse. Hvis Montella har sagt sådan til Donna, vil det klart irritere Donna og ikke mindst hælde benzin på bålet hos Raiola.
Grande Milan!
Er du forfatter på en sæbeopera til daglig?
I dag spurgte journalisterne så Montella, om hvad han havde at sige til Raiola´s "Montella kan tage den med ro, der er ingen der har sagt, at Donna nødvendigvis skal sælges".

Her er svaret fra Montella:

http://www.milannews.it/la-primavera/montella-non-commento-le-parole-di-raiola-255769

Synes det kommer fra en lettere provokeret Montella. Der er helt klart noget om snakken "Donna, du kan forlænge eller sidde på tribunen/bænken næste sæson!. Der skal immervæk en vis fantasi til for at finde på den udtalelse af de italienske medier.

Hvis ikke han havde udtalt sig, som ovenfor beskrevet, så ville han da blot holde afstand fra det og sige, "det har jeg aldrig sagt. Det er noget medierne finder på. Man skal ikke tro på alt hvad man hører/læser". I stedet for at sige "ingen kommentar, jeg skal ikke komme med en forklaring til Raiola".
Grande Milan!
Jeg kunne godt se Diego Falcinelli som en del af et fremtidigt Milan-hold. Han er nu oppe på 13 scoringer i Serie A.

Desværre er han ejet af Sassuolo, og de er næppe billige at handle hos.
Mojn do!
FFS GM siden hvornår har den italienske presse sidst været for fine til at opdigte historier for at generere klik?

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce