Snak

Mere indhold efter annoncen
For 12 mio. Lire kan vi tale om det.
Matri bliver højst indskiftningsspiller, og så er det til grin at betale 12 mio. euro for ham, når han max er det halve værd.

Mojn do!
@Farsopoli2006
Hvorom alting er forstår jeg dog ikke, at Milan bruger penge på en ekstra angriber, da jeg mener at angrebet i forvejen har ganske høj kvalitet. Brug dog pengene på forsvaret og midtbanen, det er der man halter efter Juve og Napoli. Ikke i angrebet, hvor man er mindst på samme niveau som dem. Og skulle man endelig hente en angriber, kunne man have hentet et ungt talent for færre penge.

Spot on. Juve´s forsvar er i hvert fald minimum en klasse over. Napoli´s er jeg mindre sikker på efter de har mistet Campagnaro.
Matri er givetvis også en dyr herre når det kommer til lønkroner. En løsning kunne være at leje ham, men det er Juve næppe interesseret i.
Der må være trusler om at løfte sløret for noget skidt eller en gammel vennetjeneste der endelig skal indløses - alt andet er simpelthen for langt ude. Jeg er så gal, jeg kunne græde.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Kunne være rart med lidt lodtrækningsheld i aften.

Derfor ser jeg gerne, at vi trækker Benfica, Olympiakos og FCK.
Mojn do!
Olympiakos og FCK er reserveret til de engelske hold, desværre.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Nu fik Juve jo FCN sidste sæson eller var det forrige? Nå, men nu er det vores tur.
Mojn do!
Lad os nu se om handlen går i hus. Intet er sikkert, før det er officielt.

Men jeg må indrømme, at Milan har været søde ved Juve de sidste par år. Først Pirlo gratis og nu giver de os - måske - en mindre formue for Matri.

Så jo, det er lige før man som det skrives kunne mistænke at der lå et eller andet bag, f.eks. vennetjenester der skal gengældes eller noget. Men who knows. Der kunne også ligge nogle skjulte aftaler gemt bag handlen, f.eks. at Juve lover at de ikke vil gå efter bestemte spillere, som Milan er interesseret i. Eller Juve kan have lovet Milan at støtte dem i bestemte sager i Lega´en. De to klubber har jo før været allierede på det rent forretnings- og handelsmæssige.

Jeg erindrer også, at Milan i sin tid forærede Abbiati til Juve i sæsonen 2005-2006, da Buffon gik i stykker i Berlusconi-kampen mod netop Milan. Så selvom de to holds fans er mega rivaler, står det faktisk ikke så slemt til på ledelsesplan. Der har de to klubber generelt haft et rimeligt samarbejde gennem årene, selvom der som bekendt også har været en del intriger de sidste par år. Men det kan ikke undgås, når man ligger og kæmper om mesterskabet side om side.

Men det kan jo være, at det denne gang er Milan der er smartest. Hvem ved om Matri bliver topscorer i ligaen med 22 mål :p
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Det kunne være fedt at se Balo i Parken, selvom jeg skal ind at se DK-Italien til oktober, men det er jo ikke en betydningsfuld kamp, da Italien allerede er VM-klar på det tidspunkt.

Men jeg er enig i, at de engelske hold nok skal få en nem pujle. Arsenals sidste år: Schalke, Olympiakos og Montpellier. Uniteds: Gala, Braga og Cluj. City og Chelsea fik dog svære puljer.

Foggy: Det er rigtigt, Juve i sidste sæson fik FCN, men nu trak man jo så også CFC og Shakhtar (og altså ikke Shakhter Karagandy). Husker du virkelig så dårligt? :-)
Eller Juve kan have lovet Milan at støtte dem i bestemte sager i Lega´en. De to klubber har jo før været allierede på det rent forretnings- og handelsmæssige.


Det tyder gårsdagens brev til Beretta ikke justpå.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
annonce