Snak

Mere indhold efter annoncen
Zlatan til 8 mio. € om året? Han hæver 15 om året, netto, i Paris.

EDIT - Destro skal tilbage til Rom, med mindre i udnytter klausulen på 16 mio. €
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Destro er ikke 16 mio. euro værd.

Zlatan? Jeg ved sgu ikke. Den løn er vanvittig.
Mojn do!
Zlatan til 8 mio. € om året? Han hæver 15 om året, netto, i Paris.

7. maj meldte Di Marzio at Galliani havde mødtes med Raiola hvor han havde fremlagt et "tilbud" på en 3-årig kontrakt til 7 mio. årligt (+bonusser). Hertil kommer at Zlatan ville få nummer 10 samt blive gjort til anfører.
Det er klart at Milan ikke kommer til at matche hans nuværende løn - det er der næppe nogen der gør. Ikke mindst fordi han nu er 33 og formentlig forventer en kontrakt på et par år, minimum.

Personligt tror jeg faktisk ikke at lønnen bliver den største hindring (fra Zlatans side). Jeg tror det er langt vigtigere at han tror på projektet. Hér er Ancelotti formentligt en vigtig brik. Det samme vil nogle økonomiske rammer der modsvarer hans ambitioner.

Det er nu ikke fordi jeg ser det som meget plausiblet at vi skal se Zlatan tilbage, men omvendt er det heller ikke umuligt.
Zlatan har tidligere kaldt Milan den "perfekte klub".

EDIT - Destro skal tilbage til Rom, med mindre i udnytter klausulen på 16 mio. €

En forlængelse af lånet eller en nedsat købesum har været på tale. Roma får næppe 16 mio. for ham nogen steder.

Zlatan som anfører, come on? Zlatan er en fantastisk spiller, men som leder type?
Zlatan som anfører, come on? Zlatan er en fantastisk spiller, men som leder type?

Det må være for sjov??
Zlatan er da i den grad en ledertype - han er jo eksempelvis også anfører for Sverige.
@ Rosso

Jeg tror ikke at Zlatan er interesseret i at skifte. PSG slipper ham heller ikke "bare".

At DiMarzio har skrevet om at Galliani har "tilbudt" Raiola en aftale omkring Zlatan, ændrer ikke rigtigt noget.

Det "projekt" som Milan skal igang med er langt fra toppen af europæisk fodbold og det eneste jeg kunne se som noget der kunne interessere ham, og interessere ham nok til at han skulle være villig til at gå over 50% ned i løn, ville være muligheden for at få en større chance for at vinde Champions League, end han har i PSG. Champions League pokalen mangler han i sin samling, men den kommer Milan ikke i nærheden af indenfor nogen overskuelig fremtid, uanset hvor mange penge der hældes i klubben, (se blot på PSG og Manchester City, og han fylder trods alt 34 år i år og kan efterhånden nok godt mærke alle årene som prof. og se slutningen i horisonten.

Destro er selvfølgelig ikke 16 mio. € værd, det er vi helt enige om.
Men det er det klausulen lyder på og indløser i den ikke, returnerer han til Roma, som så kan forhandle frit med alle mulige andre klubber der er interesseret i ham, hvad enten de vil købe eller leje. Der skal nok være adskillige klubber der finder Destro interessant.

I tilfælde af at Galliani læser lidt med herinde, så vil jeg gerne anbefale Mario Gomez. Det synes jeg i skal gå all-in på.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Nej tak, ingen boksangriber.

I kan give os Rodriguez og Salah.
Mojn do!
Jeg vil gerne ha en boksangriber, synes den slags er undervurderet i moderne fodbold. Det hele handler om hvordan træneren sætter spillet op.

Gomez? God troll, du er :)
Dagens nyheder fra Madrid, hvor Galliani stadig er tilstede.

Galliani har været forbi Atlético en gang til. Iflg. Sky Sports så udnytter vi ikke optionen på Cerci – Atlético vil derimod ikke have ham tilbage, så Milan er fri til at leje ham videre til en helt tredje klub. Det var så endnu en spiller på vej ud af klubben. Snakken er gået på Mandzukic – som jeg kan forstå det er Mandzukic og Simeone ikke helt i tråd med hinanden.

Derudover vil man gerne have Higuaín til Atlético, og det kan da være derfor at Higuaín har travlt med at gøre sig uvenner med alt i Napoli for tiden. Mandzukic skulle gå for 20mio€, mens man også snakkede om Mario Suarez(ikke lige min kop te).

Atlético kan meget vel for et transferforbud, så jeg ved ikke hvor realistisk det er at man afgiver sine spillere i Atlético forinden man har fået den endelige dom.

Om Pippo bliver eller ej, er for mig ligegyldigt. Den kommentar Adil Rami er kommet med til L’Equipe er simpelthen så uacceptabel, at han for mig godt kan bede sin agent om at kigge efter en ny klub. Det var endnu en på vej ud….

Sky Sports hævder også at Milan ikke udnytter optionen på Destro, og ikke vil forlænge aftalen med Pazzo. Det var to ekstra, der bliver sat udenfor porten…

El Shaarawys bror snakker i øvrigt om at Premier League kan være en mulighed her til sommer. Det kan være endnu en afgang...

Pt. er Galliani så igen på charmetogt – denne gang hjemme i privaten ved Ancelotti, hvor Bronzetti også igen er gæst. De fleste meldinger går stadigvæk på et nej. Man forventer et svar senest fredag, hvor Carlo rejser til Vancouver.
Hvis Ses smutter dør jeg lidt indeni. Jeg savner de ægte klubfolk vi engang havde så mange af. Troede vi havde det i Stephan. Ser ham også stadig som vores største talent og ville hade at se ham blomstrer et andet sted. Smutter han har vi måske kun abate og de sciglio tilbage, eftersom bonera og abbiati nok er på vej ud (nå ja Mexes elsker faktisk også klubben) . Er jeg den eneste der har det sådan? Jeg hader den enorme udskiftning, der gør at ingen er ret længe i klubben. Jeg vil have et hold som alle elsker klubben, og ikke ønsker at spille andre steder. Jeg har ikke haft en yndlings spiller siden Pirlo, og Abate er efterhånden den eneste som kandiderer.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
annonce