Snak

Mere indhold efter annoncen
Bliver han en succes, så er prisen ret beset ligegyldig. I så fald vil hans værdi kun stige de kommende år, og et evt. salg vil give Inter en kæmpe fortjeneste.

Skulle han i værste fald skuffe, så kan man pga. hans talent og alder hente en god del af det betalte beløb hjem igen.

Problemet med denne handel for Inter er lønnen. Den betyder at skulle han floppe, så begrænser det ganske voldsomt hvilke nye klubber der reelt er en mulighed for ham.

Angående Witsel VS. Kondogbia, så ligner det i min bog en no brainer. Zenit kræver angiveligt €30M for Witsel, og så er der trods alt langt mere værdi i at hente Kondogbia for en €5-8M ekstra.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Vi kunne også beholde samme trup og se, om Mihajlovic kan gøre det bedre.

Jeg er ikke meget for de halve løsninger. Især ikke i midterforsvaret, som sejlede noget som gevaldigt sidste sæson.
Mojn do!
Det kommer jo helt an på hvordan man agerer yderligere på indkøb til midtbanen. I skrivende stund mangler Milan tre midtbanespillere for at have det retmæssige antal til truppen – alle tre til den centrale 3’er-midtbane. Går man fx efter Youri Tielemans også, er situationen en anden, det samme med fx Lucas Silva. Som nævnt mange gange før skal man jo sørge for at mixe ordentligt når man henter spillere.
Man kan få mange dygtige spillere i 10-15 mio. euro klassen. Jeg tror ikke, Spurs´ Paulinho er særlig dyr, når han blot er reserve. Han vil være en forstærkning for os.
Mojn do!
@ Foggy

Man kan naturligvis bare beholde samme besætning fra sidste sæson, fordi selvom der var nogle store individuelle fejl blandt centerforsvarerne, så mener det mere var som hold man fejlede. Balancen var helt af helvede til, og flere gange slap midtbanespillerne deres markeringer, hvorfor forsvaret kom i undertal og kom til at se sløjt ud. I min optik fejlede man som hold, rent defensivt.

Men dem vi har lige nu, bliver ikke bedre rent individuelt. Det kan Maksimovic meget vel blive. Jeg kan godt lide serberen. Synes der er noget krudt i ham, og han har nogle evner som yderligere kan blive finpudset og dermed blive endnu bedre i det lange løb.
@ Foggy

Paulinho er i hvert fald stemplet som et fejlkøb. Det kan ikke være anderledes, og jeg tror meget gerne at Spurs vil af med ham. Jeg tror dog bare ikke det er sådan en spiller, Galliani vil gå efter lige nu – ikke efter at Inter nakkede ham mht. Kondogbia, og Atlético Madrid meget vel kan løbe af med Jackson Martinez. Jackson Martinez vil jeg ikke bebrejde ham, fordi det er en agent, som kører sit helt eget løb i den henseende, og hvem fanden køber spillere for 35mio€ uden at køre dem gennem et lægetjek forinden. Det ville være yderst uprofessionelt at signe ham sådan. Men det vil ultras i Milano skide på pt., fordi de er godt nok ude med riven efter Galliani.

Hvis det mirakuløst skulle give os Carlos Bacca i sidste ende til 25-30mio€, vil jeg være mere end tilfreds. Det vil være meget mere value for the money i min bog.
Jeg er meget begejstret for Salah. Chelsea vil nok ikke sælge ham, men kan få ham på leje, vil det ikke være tosset. Hans individuelle kvaliteter er jeg meget imponeret af.
Mojn do!
@ Foggy

Salah synes jeg egentlig ikke der er et behov for. Vi har både Ménez og nu også Niang, og hvis Pjaca også støder til så vil det være fråds igen. Men jeg er ret overbevist om at Chelsea meget gerne sælger ham.

Nej, Galliani har i stedet tænkt sig at give sig i kast med Inter igen – Imbula og Abdennour. Vorherre bevares! Og Dzeko er også listet op – det mest dyre impotente hold Milan nogensinde har stablet sammen. Vi skal bare have en masse store klodser, så til helvede med om de kan spille fodbold.
Men sådan går det når man ansætter Mancinis hemmelige tvilling.
I skrivende stund ser det vel sådan her ud med hensyn til trup:

MM: Diego Lopez
MM: Christian Abbiati
MM: Gianluigi Donnarumma

HB: Ignazio Abate
HB: ?
CB: Gabriel Paletta
CB: Philippe Mexés
CB: Rodrigo Ely
CB: ?
CB: ?
VB: Luca Antonelli
VB: Mattia De Sciglio

CM: Nigel de Jong
CM: Riccardo Montolivo©
CM: Andrea Poli
CM: ?
CM: ?
CM: ?
OM: Giacomo Bonaventura
OM: Keisuke Honda

CF: Jérémy Ménez
CF: M’Baye Niang
CF: Stephan El Shaarawy
CF: Alessandro Matri
CF: ?

Jeg har med vilje undladt at skrive Zapata, Rami og Aléx ind fordi der kører gentagende rygter om deres afgang. Med de skrevne kan der naturligvis også være usikkerhed, men den synes mindre end de tre førnævnte. Bl.a. skal Ely først bedømmes af Mihajlovic under opstarten. Torino er lidt lune på Poli, mens jeg tillader mig at stille spørgsmål ved El Shaarawy, mens Matri kan ryge såfremt vi går vanligt angriberamok.

Men det er syv uafklarede spørgsmål, man som minimum skal have ordnet. Forsvaret kan naturligvis give sig selv, hvis man beslutter at beholde et par stykker af dem, som har været rygtet væk.
Skrevet af en dansk Milan fan idag:

http://www.milannews.it/…arlo-179701
Grande Milan!
annonce