Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af S4lv4
Det er korrekt at Li Yonghong måtte hente et lån på €300 mio. kort før overtagelsen, men dette var ikke specifikt for at kunne købe spillere. Overtagelsen har trukket ud og i mellemtiden har Kina indført strenge restriktioner på investeringer i udlandet, af frygt for kapitalflugt. En del af overtagelsen var hængslet på at gæld skulle nedbringes, hvilket dele af denne pulje går til. I de kommende 18 måneder må man så finde en måde at refinanciere dette lån på. Det er der flere muligheder for. Goldman Sachs er blevet nævnt som interessede, men egenkapitalfinanciering er også en mulighed, især hvis de kinesiske myndigheder godkender det.

I forhold til transferbonanzaen handler det jo i høj grad om hvordan spillerne financieres. Spillere handles typisk ikke med hele beløbet betalt ved overgang, men gennem nedbetaling over en årrække. Det vil sige at selvom Milan måske bruger €250 mio. i dette vindue, er det kun en brøkdel af dette der skal stilles som likviditet nu og her.

Og ja, jeg ville sgu også være skeptisk til en mand der kommer fra det mørke Kina, med en kollage af en overtagelsesplan og vilde forventninger til at øge omsætningen, men de €300 mio. til de rygtede 11,5% er ikke det som ville skræmme mig mest. Videre havde Milan vel gravet sig ned i et hul, hvor enhver håndsrækning efterhånden var kærkommen. Man lader til at satse relativt ungt og sulten, så en del af aktiverne man binder i truppen kan også hurtigt stige i værdi. Der lader til at være store forventninger til en ny TV-aftale, man satser på ChL, har nedbragt gælden en del, man satser stort på det kommercielle, så der er penge at hente forskellige steder. Om det er nok er naturligvis et spørgsmål.


Mange tak for udpenslingen, bosse.

Jeg er fuldstændig indforstået med, at Milan har fordelt købesummer på spillere ud på flere regnskabsperioder af regnskabs- og likviditetsmæssige årsager.

Uagtet dette skal Milans transferkampagne finansieres via selskabets drift. En drift der har genereret et undskud i niveauet €70-90m årligt de seneste 3 regnskabsår.

Mine primære bekymringer går i retning af, at man - fra Milans side -

1) har spenderet stort og meget på nye spillere, velvidende

2) at man pt. ikke har økonomien hertil, og

3) at man har lagt op til, at aktiviteten skal finansieres via en relativ aggressiv/optimistisk plan for at øge omsætning/indtjening.

Jeg er - muligvis ligesom dig - jævnt skeptisk omkring valgte fremgangsmåde.
Skrevet af Rossoneri
Jeg har meget svært ved at se ideen i at sende Locatelli til Torino (og hele Belotti-handlen i det hele taget).

Locatelli må anses at skulle være reserve i Torino, efter Valdifiori som var en af Mihas favoritter.
Sidstnævnte, som vi måske husker, er ikke just mand for rotation i truppen og det ville være helt håbløst at sende et af vores aller største talenter til Torino for 5-10 kampe over en sæson.

Det kan han nemt få i Milan også, idet vi har flere kampe og ikke mindst har kampe hvor vi kan tillade os hvile starterne. Det er sjældent at et hold som Torino har den luksus.

I tillæg til dette, skal man også se på hvilken spiller vi ville kunne forvente at få tilbage.
Der skal ikke nogen større taktisk analyse til, for at se at Mihas tilgang til fodbold er, edda, meget anderledes end det Montella stiler efter.

Vi mister også chancen for at uddanne Locatelli til kulturbærer (i den periode han ville være væk). Jeg ser klart en spiller som ham som en fremtidig "senator" - her vil et lån bestemt ikke være gavnligt - nok snarere tværtimod.

Sidst, men ikke mindst, skal man ikke underkende muligheden for at træne med langt bedre spillere til hverdag. En af tilføjede værdier ved at få en spiller som Biglia ind, er jo netop at han kan fungere som mentor for talenterne i truppen. Mere specifikt bør han ses som 1:1 mentor for Locatelli - men det siger sig selv at man misser den mulighed i tilfælde af et udlån.

Så bliver et klart "tommelfinger ned" herfra.

Omkring hele handelen med Belotti, så har jeg svært ved at se den blive til noget.
Cairo har åbent klaget sin frustration over vores håndtering af sagen. Det er formentlig ikke noget der decideret presser prisen nedad - for nu at sige det mildt.

Generelt set tror jeg ikke Cairo ønsker at sælge til en hjemlig klub - med mindre naturligvis man kommer i nærheden af frikøbsklausulen.
Det passer også meget godt med at han kontrabud på vores, skulle være €80m + Niang og Paletta. Himmelråbende groteskt!

Med Morata og Aubameyang på markedet, er der ingen tvivl om at der kommer pres på både salgspris og kontraktbetingelser.
Ikke mindst hvis der også skulle være hold i Chelseas interesse for Kun Aguero (som jeg dog stadig anser som et long shot).

Her kan vi så stå i en situation hvor vi kan hente Morata og Aubameyang til en pris der ligger under Cairos krav. Det vil naturligvis være en no brainer for vores ledelse - uanfægtet om lønningerne vil være dét højere.
Skrevet af Milanisti
Ifølge TMW er Saint-Etienne interesserede i Vangioni og Saint-Etienne vil forhøre sig i aften.

Montolivo er ude med en ankelskade og vil ikke spille mod Dortmund i dag..
Skrevet af Rossoneri
@S4lv4
Jeg forstår fint din skepsis - som jeg tror rigtigt mange Milan fans deler - undertegnede inklusiv.

Der er dog en "detalje" i hele forløbet, som jeg personligt tror kan være en nøgle til at økonomien hænger sammen.

En af de restriktioner FFP begyndte at se på, var de sponsoraftaler der fulgte med de nye klubejere. Et godt eksempel er PSG, der lavede en monster aftale med Fly Emirates.

FFPs regler forsøger dog at dæmme op for dette - navnlig i tilfælde hvor der er sammenfald imellem ejer og sponsor.

Og her kommer så "held i uheld" detaljen.
Yonghong Li havde i første omgang samlet et konsortium (Sino Europe) som skulle stå bag overtalelsen. Som @Bosse henviser til, har den kinesiske regering dog indført regler for at begrænse investeringer udenfor Kina.
I dette forløb, trak parterne (som bl.a. talte mastodonter som Haixa og China Industrial Bank Asset Management) sig fra dette konsortium.

Men, disse virksomheder er nu frie til at danne tæt samarbejde med klubben i form af partnerskaber / sponsorater - uden at FFP nødvendigvis kan pege fingre.
Og det er selvfølgelig også oplagt at disse investeringer er yderst tæt forbundet med IPOen som ventes i Kina.
Dermed investerer disse virksomheder pludselig ikke udenfor landets grænser.

Det der vides er at Yonghing Li har satset ret voldsomt på dette (udfra hans egen hæftelse). Dermed må man antage at der ligger en plan for at få tingene til at løbe rundt.

Alt i alt, bliver vi nok meget klogere over de næste månender. Lige nu er fokus på at skabe et hold der kan spille sig i CL næste sæson.
Skrevet af Rossoneri
Jeg skal i øvrigt love for at Aubameyang gør sig til.
I dag har han posted et billede på Instagram hvor han er iført Milan-trøje (fra hans tid i klubben).

Så kan det vel næppe sige mere tydeligt :)
Skrevet af Rossoneri
Mattia De Sciglio har i øvrigt forladt træningslejren og skulle have sat kurs mod Torino for at underskrive kontrakt.

Jeg er egentlig ked af at se ham smutte, da det også lidt var drømmen om "den nye Maldini" der brast - eller det gjorde den jo (i den realistiske del af hjernen) for noget tid siden.

Knægten har en forholdsvis svag psyke og alt det tumult i og omkring klubben de seneste år, har han ikke kunne håndtere.
Han er jo stadig en ganske habil fodboldspiller og man kunne nemt forestille sig at han vil blomstre under Allegri og i mere faste rammer.

Pånær i kampene mod os, ønsker jeg ham egentlig en god karriere.
Skrevet af Rossoneri
Start Xl´er til dagens kamp:

Storari; Rodriguez, Paletta, Zapata, Abate; Bonaventura, Mauri, Kessie, Niang, Bacca, Borini.

Jeg undrer mig gevaldigt over at Calhanoglu ikke starter i stedet for Niang.
Skrevet af TimE
Er der virkelig ikke nogen kanal der viser kampen?
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af Rossoneri
Viaplay
Skrevet af Slettet(100838201910)
TV3 Sport 1, hvis ikke man er på streaming endnu.
Skrevet af TimE
Perfekt, tak.
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af Martinovic
Havde været mere oplagt at bruge flere af de nye, så holdet er spillet mere sammen til EL-kvalkampene. Det er ikke sikkert, det bliver en walkover.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Bemærk at Bonucci, Biglia, Conti og Andre Silva færstver fløjet til Kina idag.
Skrevet af AskeP
Er der egentlig nogle herinde som aner om Aubameyang ville tælle som egen-avls spiller, i tilfælde af at han skulle komme til klubben? Hvis han gør, burde det eventuelt være noget der taler kraftigt til hans fordel, eftersom Milan angiveligt alligevel er ved at skille sig af med et par stykker af nuværende egen-avls spiller. Antonelli og Abate har vel ikke mange år endnu i truppen. Cutrone, Calabria og, på irreterende-vis, Locatellis fremtid hænger lidt i det uvisse. De Sciglio er væk og med det forløb Donna lige har haft kan man vel ikke vide sig 100% sikker på ham i fremtiden. Jeg ved egentlig ikke om det overhovedet er relevant, men hvis han nu tæller som egen-avl ville det bestemt ikke motivationen for at hente netop Aubameyang.

Skrevet af Great Milan
Med den opstilling kunne vi godt gå hen og få en ordentlig røvfuld af Dortmund. Det er ganske enkelt indbydende.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Nuvel er der flere spillere på vej til Kina, men Montella stiller kun med tre formodede startere. Måske det handler om at få alle spillere i gang.

Det forlyder, at Dortmund har styret kampens løjer de første 20 minutter, og Paletta har lavet en af hans velkendte brølere.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Ja - underligt at Musacchio og Calhanoglu starter ude.

Paletta laver et kluntet straffespark, Storari dropper, Borini er usynlig, Niang lykkes ikke med sine udfordringer - med andre ord - business As usual. Kessie har dog leveret en fin præstation som 6er - det bliver dog næppe i den rolle kan skal slå sine folder.
Skrevet af Rossoneri
Og så har Aubameyang i øvrigt vist hvorfor vi bør hente ham.
Skrevet af Rossoneri
Både Zapeta og Bacca har i øvrigt også gjort det fint.
Skrevet af Kardinalen
@Rossoneri: Er det ikke at tolke vel meget på Aubameyangs post? :-)

Jeg er ikke helt så begejstret som andre over interesse for Belotti. Han får mig til at tænke både på Gilardino og Bierhoff - Gilardino blev aldrig den store gevinst efter han kom til ACM, og måske er Belotti god, men er han god nok?
Bierhoff var uovertruffen med hovedet, men så absolut til at tale med når han fik den i fødderne.
Belotti minder mig om begge fordi han er relativt uprøvet på et højt niveau, og han sparker som en hest når han får bolden, men han skal altså, efter min mening, sættes op til scoringer, og det ser jeg ikke som en fordel.

Min (prioriterede) liste er:

* Morata
* Kalinić
* Aubameyang
* Belotti

Pris spiller selvfølgelig ind, men ovenstående er min ønskeliste.
"..."
annonce
0