Snak

Mere indhold efter annoncen
Foggy,

Der er vel ingen som giver De Jong skylden for noget? Han har bare præsteret dårligt.
@Foggy
Du må lige forklare hvorfor du mener vi ikke har spillerne til 4-4-2.

Bonaventura har sagt at det er hans foretrukne system. Montolivo og Bertolacci passer (som typer) rigtigt fint til systemet.
Honda har vist at han kan mestre pladsen.
Nu har vi KPB som synes at blive prøvet på højre midt.
Bacca er klart bedst med en makker. Det samme er Niang, Adriano og Balo.

4-3-1-2 fungerede jo beviseligt ikke, så jeg kan ikke begynde at forstå hvordan det skulle være løsningen.


Øhh. Montolivo og Bertolacci er da utroligt dårlige til at supplere hinanden på den centrale midtbane i mine øjne.

Bonaventura er så alsidig, at jeg tror, at han ikke vil få problemer med at ligge mere centralt.

Jeg synes ikke, forsvaret får nok støtte med Bertolacci og Montolivo centralt. Ingen af de to sætter en tackling ind. Højre kant er et problem. Cerci er uduelig, og Niang skal vi have helt fremme.

I bund og grund handler alle formationer om, at der er de rette løb for hinanden. Hvis vi havde tilstrækkeligt med dygtige offensive backer, kan 4-3-1-2 sagtens fungere, men problemet er, at det har vi ikke.


Mojn do!
Foggy,

Der er vel ingen som giver De Jong skylden for noget? Han har bare præsteret dårligt.


De Jong var forfærdelig som højre side på tremandsmidtbanen, men hvor meget har han spillet regista?

Jeg synes, det er svært. Når Montolivo spiller op til sit bedste, er han klart at foretrække, fordi han boldomgang er mere fremadrettet, hvor De Jong mest er shortpassing. Omvendt har Montolivo heller ikke spillet godt. Nogen Pirlo er og bliver han aldrig.

Med en tremandsmidtbane kan de to på siderne være mere offensive, end hvis det blot er to centralt. Jeg ser Kucka som en 8´er, mens jeg ikke rigtig kan finde Bertolaccis styrker. Han har nogle kreative evner, men nogen profil bliver han aldrig.
Mojn do!
@ Foggy

De Jong startede jo sæsonen ud som førstevalg, som den defensive midtbane. Det klarede han ret dårligt, hvorefter Montolivo tog pladsen fra ham, fordi han rent faktisk præsterede. Overordnet set har Montolivo også spillet en god sæson, selvom de seneste kampe ikke har været hans bedste. Desuden kan man jo sagtens spille med en regista, uden at denne tilnærmelsesvis skal have Pirlo-klasse – ellers diskvalificeres stort set alle andre fordi der ikke findes en med Pirlos klasse. Han ville i øvrigt ikke have hjulpet på de defensive problemer!

Ift. selve truppen synes jeg både Boban og Moggi præsenterer valide pointer i form af hvad man egentlig køber ind til? Hvad vil man spille – hvordan vil man spille?

Så er der spørgsmålet omkring hierarki i Milan. Udskiftningerne har været ret store gennem de senere år – alligevel kan det bekymre mig at nye spillere bare sådan uden videre ignorerer kaptajnen, som trods alt går ned til fansene trods han faktisk blev svinet til af folket på lægterne. Jeg savner en stærk sportslig ledelse, som statuerer eksempler og lægger klare retningslinjer for hvordan man beter sig som AC Milan-spiller. Jeg mangler også realistiske målsætninger udfra truppens reelle kvalitet.

Jeg håber Sinisa får vendt bøtten – vinder i Rom og mod Carpi i pokalen, fordi truppen synes at være hans side, og det selvom der konstant bliver rokket med båden i medierne fra ejeren og den sportslige ledelse med kryptiske svar. Den uro fordrer absolut ingenting. Desværre kan resultaterne blive så dårlige, at en fyring ganske enkelt ikke kan undgås. Sinisa har dog selv nogle forklaringsproblemer med sin famlen efter rette system, selvom det hænger sammen med den ukomplette trup Galliani afleverede til ham i sommers. Og at holdet for ofte kommer alt for søvnigt ud af geledderne når kampen sættes i gang.

Jeg har dog en tro på at vi vinder i Rom, men det ligger ikke i kortene. Jeg er dog overbevist om at vi nok skal få chancerne, fordi Roma for tiden inviterer konstant til problemer. Så må vi gerne vise bare en tand mere skarphed, for jeg synes vi skaber de chancer vi skal bruge igennem kampene for at vinde kampene – manglende dygtighed/kynisme har dog skabt disse problemer. Havde vi ikke kvajet os så eftertrykkeligt i kampe mod Carpi, Verona og nu Bologna havde vi lagt på 35point(4pts fra Inter) – det er alle tre kampe vi dominerer og har en klar overvægt af store chancer. Det er noget forbandet møg, fordi vi har hidtil i denne sæson slået alle de små hold(mere eller mindre) men tabt til de store hold(pånær Lazio) – det betyder nu at vi skal indhente det forsømte mod de andre søstre, hvor vi hidtil har præsteret ringe. Det er lidt af en opgave for Sinisa, og ville være for hvilken som helst træner i Milan-sædet.

Så er jeg i øvrigt enig med dig omkring Bertolacci. Var jeg træner, havde jeg placeret ham på bænken, hvor han rettelig hører hjemme, taget i betragtning de præstationer han hidtil har leveret i Milan-trøjen. Det er ikke godkendt.

Den forbandede uro skaber også unødige problemer på transferfronten. Fordi nu var det rimelig tydeligt, hvem som Milan skulle skille sig af med, men ville en ny træner prioritere på samme måde som Sinisa? Sandsynligvis nej, og derfor kan vi være i en situation hvor spillere der reelt set var på vej ud, nu holder igen med at skifte klub grundet den usikre status vores nuværende træner har. Og det er igen noget forbandet lort.

Det er dog essentielt at sportsdirektøren køber ind efter en linje, hvorpå Milan gerne vil spille fodbold. Problemet er bare at det ved vi alle sammen at han ikke gør. Han kan hente Søren Colding, og problemet ville blive skubbet over på træneren. Og det er også igen noget rigtigt forbandet pis.

Milan er en syg klub på utrolig mange fronter. Det kræver stærk (og realistisk) ledelse at komme ud på den anden side.
Jeg synes ikke, forsvaret får nok støtte med Bertolacci og Montolivo centralt. Ingen af de to sætter en tackling ind.

Nu ville de fleste nok argumentere for at årsagen til vores forbedrede defensiv, skal findes i at vores backs har fået støtte af wings.
Men det er så det du gerne vil ændre, forstås...
Tager vi stats for de sidste par kampe, lavede Bertolacci 2 tacklinger og 4 interceptions mod Bologna, hvilket vel må siges at være godkendt når modstanderen ikke havde meget boldbesiddelse. I Frosinone kampen lavede Montolivo 6 interceptions.

Når det er sagt, så er det klart at Montolivo ikke er inde i sin bedste periode. Bertolacci mangler stadig at vise at han er pengene værd.
Men det hænger ikke sammen at sige at vi ikke har spillerne til 4-4-2. Udover højrekanten, så er det et system der passer rigtigt godt til truppen. Dette er ikke medregnet NDJ der har slået fast at han udelukkende kan spille som defensiv 6er.

Jeg forstår heller ikke at du ikke fokuserer på det der er vores reelle problem - at vi er ALT for dårlige til at udnytte vores chancer.
Tager vi de seneste fire ligakampe, har vi haft 76 afslutninger. 27 af dem har været indenfor målrammen, mens det kun er blevet til fem mål. Fire af dem kom i øvrigt som bekendt mod Frosinone. Med andre ord, er det blevet til ét mål i de resterende tre kampe - og dette vel at mærke mod hold fra den absolutte nederste del af tabellen.
Ser man på hele sæsonen, har vi 14,6 afslutninger pr. kamp mens vi kun scorer 1,3 mål.
Det er ret tydelig hvor problemet ligger - i hvert fald efter at Miha har fundet opskriften på en stærkere defensiv.

Hvis vi havde tilstrækkeligt med dygtige offensive backer, kan 4-3-1-2 sagtens fungere, men problemet er, at det har vi ikke.

Det er da også lidt af et postulat. Abate må da klart ses blandt de bedste offensive backs i ligaen. Antonelli har også vist rigtigt fine takter, mens de Sciglio synes at fungere bedst når han ikke skal bidrage med alt for meget offensivt. Hertil kommer at vi i Calabria har en stjerne i svøb.
Jeg har aldrig haft fidus til Abate og får det nok heller aldrig. Jeg kan ikke se, hvad han bidrager med, som gør holdets offensiv og defensiv bedre.

Antonelli er vores bedste back, men skaderne er en hindring for ham.

De Sciglio er en blød mellemvare. OK som backup.

Jeg synes, at holdene foran os er bedre besat i forsvaret.

Edit: Personligt vil jeg hellere have Lazios Basta og Konko til højre back end Abate og De Sciglio.
Mojn do!
"Jeg forstår heller ikke at du ikke fokuserer på det der er vores reelle problem - at vi er ALT for dårlige til at udnytte vores chancer.
Tager vi de seneste fire ligakampe, har vi haft 76 afslutninger. 27 af dem har været indenfor målrammen, mens det kun er blevet til fem mål. Fire af dem kom i øvrigt som bekendt mod Frosinone. Med andre ord, er det blevet til ét mål i de resterende tre kampe - og dette vel at mærke mod hold fra den absolutte nederste del af tabellen.
Ser man på hele sæsonen, har vi 14,6 afslutninger pr. kamp mens vi kun scorer 1,3 mål.
Det er ret tydelig hvor problemet ligger - i hvert fald efter at Miha har fundet opskriften på en stærkere defensiv."


Jeg er helt enig i at vi er alt for dårlige til at udnytte vores chancer, men jeg synes egentligt at så længe vi skaber så mange chancer som vi gør, så er det ikke Miha der skal bebrejdes. Miha´s job er at minimere altal skud på eget mål og maksimere antal skud på modtanders mål, og det lykkes fint, personlige fejl, og brændte chancer falder ikke tilbage på taktikken og ham.

Som Lentini var inde på tidligere, og som jeg er enig i, så kan der kan peges fingre af Miha i forhold til indstillingen i starten af kampen. Det kan simpelthen ikke passe at der lige skal gå 25-30 minutter før man har spillet sig "varm".

Jeg tror det bedste er at holde fast i nuværende system, selvfølge tveake lidt her og der, men hold nu for guds skyld den røde tråd. Der er så mange kampe man lige så godt kunne have vundet, havde man været en lille smule skarpere, men det skal nok komme, vi ved jo at spillerne der skal score målene har kvaliteterne til at score.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
@Bishop
Jeg er ikke helt sikker på at jeg forstår din pointe.

Jeg skriver vel ikke at jeg mener at løsningen er at ændre en masse ting. Foggy skrev at vi skulle ændre systemet, hvorimod jeg skrev at jeg mente at vi havde en trup der passer fint til det nuværende system.

Når det er sagt, så er Miha jo overordnet ansvarlig for de sportslige resultater. Hvis han fortsætter med ikke at levere resultater, må han naturligvis ud.
@ Lentini


Forstod i øvrigt ikke at Sinisa smed en desillusioneret Cerci på banen idag? Vi gør alle mulige krumspring for at få ham ud, og så bliver han kastet på banen?? Han virker som meget følsom og tryghedsorienteret i min verden, så besynderligt skift og der kom også et udueligt indhop ud af det.


Fordi Cerci bliver i Milan indtil sommer. Står i Gazzetta´en at Atletico Madrid skulle ikke være interesseret i at han bliver sendt videre og Milan kan hverken gøre fra eller til uden deres accept.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Det gør det da ikke mindre mærkværdigt når Galliani har haft en snak med Cercis agent om at finde en ny klub. Det er da en ganske klar hentydning til man vil af med ham - at Atletico vil tvinge en option igennem til Genoa er jo bare en endnu mere ulykkelig situation i og med to klubber nu har klargjort at han ikke er en del af deres fremtidsplaner.
annonce