Snak

Mere indhold efter annoncen
Kynisme er ordet vi igen må hæfte os ved. Havde vi kendt vores besøgstid i dag, ligesom mod Bologna - så havde vi vundet. Fodboldmæssigt var vi klart det bedste hold, især efter pausen hvor vi dominere i 45 min. Hvis folk ikke kan se der er fremgang spillemæssigt i forhold til sidste sæson, så er det fordi folk lukker øjnene.
Men man skal score på sine chancer og den kucka har efter hans første mål er en 100 procent chance, ikke mindre - dem havde vi iøvrigt også 2 af mod Bologna.
Nå men lad os glæde os over spillet, nu handler det om at begynde at score på sine chancer.
Jeg ærger mig virkelig over de missede chancer, vi var igen idag det bedste hold -men man skal altså score mål for at vinde fodbold kampe og det er nærmest den samme historie man kan gentage som mod Bologna i onsdags.
Øv, men 1 point på udebane mod Roma er på papiret godkendt!

Vi spillede så meget bedre uden Montolivo. Giv De Jong chancen igen. Trods alt vores bedste mand de to forrige sæsoner.

Jeg vil meget gerne se Bonaventura-De Jong-Kucka, Boateng på den offensive og Bacca-Niang i front.
Mojn do!
Så frustrerende at hente bare et point. Igen kom vi ud sløjt – Sinisa må simpelthen få kigget på selve optakten til kampen, fordi man skal have ændret det, så vi ikke igen skal fungere som en halvsløj Golf 4-motor en kold vintermorgen. Særligt fordi det da helt sikkert er noget modstanderne er opmærksomme på.

Jeg forstår ikke Rudi Garcia. Han er ikke en træner med spidskompetence i defensiven, og hans hold er ikke sammensat som et hold, der skal stå afventende. Det er så lige nøjagtig det Roma gør, hvilket bare inviterer til problemer. Havde vi haft mere kynisme(igen) havde det været tre point i posen. Igen efterlades man igen frustreret over missede chancer.

Kucka var fabelagtig, og tilførte noget ønsket pondus til den centrale midtbane. Princen gjorde også et godt indhop. Bertolacci var igen inkonsekvent og generelt usynlig.

Jeg forestiller mig ikke at vi fyrer Sinisa inden Carpi-kampen i pokalen. Den skal han dog vinde, for at få lidt medvind igen. Han skal dog tænke sig om, for umiddelbart efter Carpi-kampen venter Fiorentina på hjemmebane. Det er most program pt., og han skal bruge sin trup. Desværre er hans trup, rent kvalitativt, ret smal.

Foggy, se lige kampen imod Verona igen, inden du skriger løs om fast startplads til De Jong, som var hans seneste kamp. At han har været bedst de seneste to sæsoner, er jo et forvrøvlet argument for en garanteret startplads, der er ubrugeligt, når han har spillet mellem ringe og elendigt i hans hidtige præstationer denne sæson.

Fiorentina = dårlig
Empoli = dårlig
Udinese = acceptabelt.
Genoa = sløjt.
Verona = meget dårlig -> tenderende til hovedrystende ringe.
Omkring NDJ er det egentlig en meget simpel snak. Skal han spille, skal vi spille med en defensiv 6er. Helst med en 3-mands midtbane. Gør vi ikke det, skal han videre.
Han har nu spillet på en central midtbane for det hollandske landshold sammen med Strootman, så at han var så ringe som tilfældet var imod Verona, var aldeles tankevækkende. Los Angeles forsøger friste med varme, palmer, lækre babes og en stor millionlønning. Han skulle være fristet af tilbuddet!

Tågerhornene på Mediaset mener at vide at Faraoen skifter til Roma inden de næste 48timer. 2mio i lån med tvangsklausul på 12mio hvis Faraoen spiller 10-12kampe for romerne.
NDJ er ikke skrevet i sten som defensiv midtbanespiller. Da han var allerbedst, både for Holland og for City, var han ´almindelig´ central midtbanespiller. Van Bommel og han sikrede, at Sneijder kunne være rendyrket offensiv midtbanespiller - men deres rolle var snarere boks til boks end kontrollerende. Endvidere var det Van Bommel der havde de fleste defensive pligter af de to.

Umiddelbart er det svært at forstå, han ikke spiller mere, ift. hans to sidste sæsoner, hvor han var blandt jeres bedste - hvis ikke den bedste. Men Lent´s liste lyver givetvis ikke! Det er nok bedst for alle parter, han ryger videre.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Når alternativet er Montolivo, giver jeg gerne De Jong nogle kampe for at se, om der skal satses på ham.
Mojn do!
Det er en mærkværdig disposition når Montolivo og Kucka er eneste to centrale midtbanespiller, som overordnet kan være tilfreds med sæsonen hidtil.

Nuvel, Montolivo har formnedgang pt., men med nuværende situation in mente, så ville det være en bemærkelsesværdig disposition at mase den ringest præsterende spiller(pånær Nocerino) ind, fordi man har et håb snarere om han kan lykkedes i en position han har fejlet stort i hidtil.

Med betragtning af at han er marginalspiller for nuværende med højeste lønning af de centrale midtbanespillere, så skal han videre. Og at kaste ham i kamp, ville være at lege med ilden i alt for høj grad at det økonomisk kan forsvares. Spillemæssigt vil det være et stort sats taget præstationerne i betragtning. Økonomisk er det bare idiotisk.

Giver ikke meget for de karakter der er i dagens aviser. Hele forsvaret dumpede de første 20 min. Derefter blev det bedre. Og alle spillede sig op og bestod, efter pausen spiller forsvaret nærmest perfekt.

Samme kan siges om midten, de første 20 min var ikke gode, men derefter satte de sig mere og mere på spillet. Og især vores kombinationer var gode på Romas bane halvdel.

Angrebet, adriano og Bacca arbejdede super i hele kampen, adriano er bare ikke farlig og kommer aldrig i farlige situationer, han kæmper bravt og er en team spiller - men igår var han helt ufarlig. Bacca var efter pausen der og alle vejne, lavede alle de rigtige løb - skilte sig godt af med bolden og gjorde det simpelt og havde en klasse afslutning som havde fortjent en bedre skæbne.
Jeg vil mene hele holdet bestod igår og kun manglende kynisme gjorde at vi ikke vandt, skal man fremhæve 2 spillere må det være kucka og donnarumma.
Men 2 ting trækker ned i min bog omkring dem, donnarumma syntes jeg skal ud af sit mål og gribe bolden ved deres scoring, han bliver inde i målet på en bold der kommer ind i det lille felt. Kucka store misser trækker også ned, den chance er bare giga!
Bertolacci syntes jeg også bør nævnes, folk siger han er anonym. Det er jeg ikke enig i, kæmpe løbe arbejde og placere sig godt og skiller sig fint af med bolden, hvis man ser bort fra de første 20 min.
Kucka og bertolacci kombinationen bør få en del kampe sammen.
Hvor er det belastende med alle disse procentvise ejerskabet i spillere. I Cerci-handlen har Milan og Atletico godkendt lånet til Genoa, Cerci har sagt ja, men en eller anden Qatar baseret fond har åbenbart ejendele i Cerci og skal også godkende, og det tager åbenbart tid at få sig nosset færdig fordi det ikke giver er afkast som forventet grundet Cercis sløje præstationer.
annonce