Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Håber jeg også.

Kan vi hente en wing, så må det hjertens gerne blive 1. september. Med tilgangen af en wing er truppen komplet.

Mauri viste i går, at han godt kan spille fodbold.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Måske du får dit ønske om en wing opfyldt. I hvert fald melder CM at vi skulle vente på at Napoli henter en ny wing og dermed byde på Giaccherini.
Roma skulle dog også været interesserede.
Skrevet af Martinovic
Giaccherini er udmærket, men ikke en potentiel starter. Det må betyde, at Bonaventura er tiltænkt wingpladsen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Giaccherini er udmærket, men ikke en potentiel starter.

Nej, forhåbentlig ikke da.
Giaccherini er i øvrigt enormt versatil og giver også muligheder på den centrale midt.

Det må betyde, at Bonaventura er tiltænkt wingpladsen.

Det bliver interessant at se hvad Montella har tænkt sig her. Personligt vil jeg antage at valget står mellem Bonaventura og Calhanoglu.

Jeg hører dog også til dem der forventer at vi kommer til at spille noget der ligner 3-5-2 som udgangspunkt. 3-4-3 og 4-3-3, forventer jeg bliver mere sekundære formationer.
Deri skal formentlig også findes forklaringen på at vi ikke har investeret i "rene" wings.

Derudover synes jeg faktisk at Borini har gjort det OK indtil videre. Han mangler noget i sine 1:1 udfordringer, men jeg har set en spiller der er god til at finde rummene mellem modstanderens kæder og indgå i link-spil.

Det er ganske tydeligt at Montella har givet nye instrukser til sine wings - det er måske lige før det er svært at tale om reelle wings.

Navnlig igår synes jeg i hvert fald det lugtede væsentligt mere af Carlettos "juletræ" end den mere klassiske 4-3-3 med meget bredde wings, Montella sværgede til sidste år.

Skrevet af Great Milan
De kan glemme alt om Locatelli og Bonaventura. Nu er det jo ikke længe siden vi lavede en god handel med dem - Bonucci vores vej og De Sciglio deres vej. Vi kan godt lave en mere af slagsen for min skyld. Marchisio vores vej og Montolivo deres vej ;) Deal? ha ha
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Gustavo Gomez: Rygterne siger, at han tager til lægetjek i Istanbul (Fenerbahce) i morgen.

Kilde: Fanatik
Grande Milan!
Skrevet af Bishop
Nu er jeg heller ikke meget for at sammenligne spillere men skal vi holde os til tidligere Milan spillere så vil jeg gerne have lov til at benytte mig Frankenstein maskinen. Jeg synes at Kessie minder om en fin klon af Seedorf, Gatusso og Kaka. Han besidder Seedorfs imponerende fysik og gode spark, Gatusso´s ergerrighed og stamina, samt Kakas hurtighed i både fødder og hoved som et flot link mellem midtbane og angreb, hvilket helt sikkert også vil give ham er fint målsnit, med hans position i betragtning.

Ovenstående er selvfølgelig skrevet med alverdens forbehold, pointen er ligesåmeget at han har mange strenge at spille på, og kan han følge på sine hidtige optrædener i Milan trøjen så bliver han et af vores vigtigste nyindkøb i nyere tid.

Nå ja mon ikke jeg snart kommer ned på jorden igen.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
Niang: Der er i øjeblikket møde mellem Niang, hans agent og Mirabelli. Man forsøger at overtale ham til et skifte til Spartak Moskva. Russerne presser på, og venter et svar fra Milan ved midnat.

Kilde: MilanWorld
Grande Milan!
Skrevet af Sheriffen
Jeg synes at Kessie minder om en fin klon af Seedorf, Gatusso og Kaka


No pressure.

____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Sheriffen
Er der nogen herinde, der ved, hvad forskellen er på 17/18-trøjen og trøjen, der hedder "authentic"?
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Slettet(100659192308)
Det er næsten altid en slim model, ihvertfald er det min erfaring.


Koster authentic ikke også mere?
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Great Milan
Niang: S. Moskva har øget deres bud igen igen. Nu lyder den på 22-23 mil euro. De presser på russerne.

Kilde: MilanWorld
Grande Milan!
Skrevet af Milanisti
I et interview med Sportitalia siger Fassone at der ikke er planlagt yderligere indkøb. Det betyder vel at der hentes først når der afsættes folk. Farvel til Sosa, Paletta, Gomez og Niang er lig med 3 nye spillere. En midtstopper, midtbanespiller og kant.
Skrevet af Milanisti
Niang: S. Moskva har øget deres bud igen igen. Nu lyder den på 22-23 mil euro. De presser på russerne.


Tving ham væk. Det her er for godt til at være sandt!
Skrevet af Great Milan
Milanisti

Jeg tror vi lukker handelen denne gang! Det her MÅ IKKE glippe. Milan ledelsen har for længst accepteret russernes bud, og man presser på fra begge sider for at få en handel på plads. Lige nu taler Niang´s agent med russerne. Vi nærmer os ...
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Hvis calciomercatos historie holder vand, må Massimo Carrera godt nok have stor tiltro til at Niang kan udløse sit talent i det russiske. Kunne være en spændende detalje at vide, hvis det forhøjede bud på 22-23mio € har noget at gøre, med den idiotiske mundtlige aftale som Galliani har indgået med spilleren i sin tid.

Yderligere siger samme historie jo også at Spartak Moskva har løftet lønningen også, så den overstiger 3mio€ netto, som var det indledende bud.
Skrevet af Serpente
Strootman baner næppe vejen for marchicio til os. Har han ikke lige erklæret sin troskab til Roma med en ny kontrakt, og ordene om at betale Roma tilbage efter de lange skader. Jeg begynder at tro vi er færdige på markedet, og måske er det også det bedste. Vi har en lovende trup, der bør kunne spille med i toppen. Jeg er yderst tilfreds hvis vi bliver som vi er, og beholder vores unge guld. Så har alle gode chancer for at spille.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Pirlo21
Fint med ro på markedet, men ryger Niang - kommer der selvfølgelig en ny ind til kanten. Hvem ved jeg ikke, havde håbet på en Jesse eller lignende... Forhåbentlig en med noget fart og teknik :)
Skrevet af Lentini
Ift. kampen i går så var det som en walk in the park. Specielt når Crotone får deres klart stærkeste centrale stopper, og bindeled, Ceccherini, smidt ud efter små tre minutters spil.

Første halvleg er sprudlende, hvor angrebene kommer væltende indover Crotone som en hvid-rød tsunami, anført af Suso som var fuldstændig fænomenal. Selve spillet var også hurtigt, og positionerne mere flydende blandt tridente på toppen, som jeg synes så rigtig fint ud. Backs er rigtig gode til at holde bredden, og time fremløbene på det rigtige tidspunkt, når kantangriberne trækker ind i banen.

Det som er særligt positivt omkring det offensive spil er, fraset Suso, at vi faktisk ikke har mange 1:1 dueller, men skaber alligevel mange chancer. Det fortæller at vi spiller hurtigt, pass and move, og bevæger os godt for hinanden. Kollektivt meget stærkt. Og det er meget positivt med tanke på den massive udskiftning vi har haft henover sommeren.

Hvad der også er interessant er at vi heller ikke har mange vundne tacklinger eller interceptions, men alligevel har vi 80% af tiden på bolden. Det fortæller at vi var rigtig dygtige i vores presspil, genpres etc. generelt set, som ofte afstedkom en ”befrier” fra Crotone som vi uden problemer kunne samle op, og etablere et nyt angreb på. Jeg forventer dog at sammenspillet, og formen stiger i det centrale forsvar, hvor Bonucci ikke altid var lige heldig med sine indgreb. Han virker dog heller ikke helt i samme form, som fx Musacchio.

Jeg er vild med den måde Montella konstruerer den centrale midtbane, fordi den giver minder tilbage til den konstruktion Ancelotti havde i første del af sin tid i Milan, inden han satsede mere på beton, gennem Ambrosini. Hakan er væsentlig mere offensiv, end Kessié på modsatte side, dog uden at ivorianeren er videre defensiv, fordi han kommer sandelig også til sin ret. Hakan forekommer mig, som menneske, lidt som Suso. En smule sky, lidt introvert, lidt genert.

Jeg ser frem til at han får lidt mere tryghed i sine nye omgivelser, fordi jeg tror det kan fremme hans spil yderligere på banen, selvom han har 4 key passes i går, som er ganske acceptabelt i hans rolle, hvor det kreative forventes af ham. Heatmaps afslører også at Rodriguez lige er den tand mere defensiv end Conti.

Il Treno på toppen må meget gerne blive i klubben.

Nu skal vi dog ikke sovse os for meget ind i den lyserøde sky, fordi Crotone har efter mine begreber den absolut ringeste trup i hele Serie A, inklusiv oprykkerne, hvorfor Davide Nicola får endnu en massiv redningsopgave for. Og de var vel og mærke 87 minutter i undertal i 30graders varme.

Men derfor kan vi dog godt glæde os over de positive linjer og retning vi ser i øjeblikket. Modstanden hidtil har dog været yderst begrænset.
Skrevet af Great Milan
Pedulla skriver, at forhandlingerne omhandlende Niang fortsætter, og at der kommer noget nyt herom ved midnat.
Grande Milan!
annonce
0