Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Serpente
Thohir laver lidt af en komisk brøler for åben skærm, hvor han i et interview fortæller om sine lange kærlighed til Inter, som han udtaler at han har været fan af siden "Trio Belanda" altså den hollandske trio.
Det er sku skægt. Mon han have et sort hvid fjernsyn
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det forklare jo en hel del hvis han er AC Milan fan... det har været ren nedtur siden hans ankomst
Skrevet af Rossoneri
HAHAHAHA - det er jo fald-på-halen humor på niveau med Cirkus Revyen.

Der løber man altså lige lynhurtigt i kiosken efter kvaje-bajere.
Skrevet af MaggiMagg
til hans forsvar, var jeg osse ret glad for de 3 hollændere (staveplade)
Skrevet af Pirlo21
Super EL gruppe vi er kommet i, en gruppe som vi selvfølgelig skal vinde.
Vi har intet at klage over, ingen af holdene vi kommer til at møde er dårlige - men vi burde være mindst en klasse bedre end dem.
Alt i alt må vi være yderst tilfredse.
Skrevet af Lentini
Tilforladelig pulje vi havnede i.

Vel 3 hold som egentlig er meget jævnbyrdige. Kunne håbe på 3 sejre med det samme, så vi kan tage den på italiensk manér i de sidste tre kampe.

Ift kampen imod Cagliari smutter vi over i en 4-3-3. Di Stefano mener at vi returnerer til samme start 11er sol i premierkampen imod Crotone.

En must win kamp. Cagliari overlevede sidste på trods af deres defensiv, og pt syns Passetti og Rossi at have en del problemer med at sammensætte sæsonens hold på Sardinien.

Borriello væk er også et tab som burde være til at tage at føle på.
Skrevet af Acheron 3
Cagliari ligner et hold der kan komme i problemer i denne sæson ja. De er også uden vanlig hjemmebane.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Lentini
Ja, jeg frygter lidt for det.

Jeg kan godt lide Sardinien er repræsenteret ved Cagliari.
Skrevet af Great Milan
Cagliari er et af de hold i Serie A, som vi banker mest. Den kommende kamp bør ikke være en undtagelse. Alt andet end 3 point her vil være en katastrofe! Vi SKAL vinde kampe mod de små hold, især når vi er på hjemmebane. 3 point og derefter pause. Så kan vi se frem til at Biglia og Bonaventura vender tilbage. I kampen mod Lazio i Rom vil jeg gerne se argentineren starte inde. Det vil være helt fantastisk!
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Niang: Torino er ved at forberede det endelige bud på Niang. Cairo vil præsentere tallet for Milan de kommende dage. Milan afventer.

Kilde: MilanNews
Grande Milan!
Skrevet af Milanisti
Vigtigt med en overkommelig pulje i EL. Vi må dog ikke tage for let på nogle kampe. EL ser jeg som et trofæ vi skal vinde - ikke mindst fordi vi ikke har vundet før og fordi det sikre os CL.

Ikke sagt at målet om top3 ikke skal opnåes.
Skrevet af Great Milan
Milanisti

"Vigtigt med en overkommelig pulje i EL. Vi må dog ikke tage for let på nogle kampe. EL ser jeg som et trofæ vi skal vinde - ikke mindst fordi vi ikke har vundet før og fordi det sikre os CL."

Enig her. Naturligvis må vi aldrig tage en kamp for givet. Når man undervurderer sin modstander, vinder man sjældent. Så vi skal naturligvis spille 100%. Men efter min mening kan vi godt spare et par nøglespillere op til disse kampe. Ikke noget i nærheden af det hold vi stillede med i går, da vi ikke kan slå nogle af de tre hold i denne pulje med det hold vi stillede med i går. Dog behøver vi heller ikke stille i stærkeste opstilling hver gang i denne pulje. Jeg synes helt bestemt, at vi skal gå efter sejren i denne turnering, nøjagtig som vi skal med alle de turneringer, vi deltager i. EL sejr er bestemt indenfor rækkevidde.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
La Stampa melder at Cairo er klar til at åbne lidt for muldvarpeskindet for at hente Niang.

Der meldes om at de mandag vil præsentere et officielt bud der ventes at bestå af et étårigt lån (€3-4m) + obligatorisk køb på €11-12m.

Dermed ligner det noget der nærmer sig de €18m vi skulle kræve.

Mon ikke vi finder en løsning i løbet af næste uge?
Skrevet af ilsemprelaziale
Hjælp mig med at forstå hvad Igli Tare ser i Paletta. Mig bekendt er han en af de mest ringe CBs i Milan i nyere tid. Tager jeg fejl?
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af MaggiMagg
han er altid garant for mindst gult kort
Skrevet af Milanisti
Han er en god backup for en klub af Lazios størrelse.
Skrevet af Great Milan
ilsemprelaziali

"Hjælp mig med at forstå hvad Igli Tare ser i Paletta. Mig bekendt er han en af de mest ringe CBs i Milan i nyere tid. Tager jeg fejl?"

Han kommer naturligvis ikke i nærheden af Vrij, men han er faktisk en ok god forsvarer. Dog er han argentiner, så temperamentet følger dermed med som en naturlig del af en mand som Paletta. Han er hård, men sommetider mister han besindelsen, hvilket giver ham mange røde kort. Mener manden har 10 røde kort i alt i karrieren, hvor af de 5 af dem blev tildelt i Milan trøjen sidste år.

Synes faktisk, at han er god nok til det hold Lazio har p.t. Dog skal han styre sit temperament, hvilket godt kan være svært. Men ok køb for sølle 2,5 mil euro.

P.S.: Til sammenligning med f.eks. Gustavo Gomez er Paletta en bedre forsvarer. Wesley Hoedt er en noget bedre forsvarer, men ham har i solgt (mig bekendt). De Vrij er en klasse bedre end alle de nævnte.Grande Milan!
Skrevet af Magnifico
Paletta er en omvandrende tikkende (rød) bombe. Men peanuts ift Sergio Ramos´ 23 røde kort i karrieren. Uden nogen sammenligning ellers :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Great Milan
Skader: Montolivo døjede med en mindre skade, der holdt ham ude af seneste kamp. Han er dog meldt klar til kampen mod Cagliari i morgen aften. Det går også godt med Biglia. Han har fået det betydelig bedre. Bonaventura går det også fremad med. De to sidst nævnte kommer først i kamp efter landsholdspausen.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Raiola: Nu angriber han igen Milan. Han mener, at Milan lovede Donna anførerbindet ved forhandlingsbordet til en ny kontrakt. Montella har netop udtalt, at der ikke er nogen i Milan, der har lovet Donna anførerbindet. Here we go again ...

Grande Milan!
annonce
0