Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Tja, jeg ved ikke hvor meget jeg nærer håb omkring Gomez´ afgang til Tyrkiet. De skal sluge nogle kameler ovenpå fadæsen med Fenerbahce, hvor Gomez og agents reaktion egentlig er ganske forståelig.

Sosa blir også svært fordi hans familie skulle være rigtig glade for at bo i Milano. Så det er heller ikke så ligetil.

Hvad angår Palettas ønske om et skifte må han og hans entourage kigge lidt indad. Sommeren var knapt begyndt før han ville væk fordi Milan ikke ønskede at forlænge aftalen. Nu står vi en dag før lukketid og de har stadigvæk ikke fået nosset en aftale sammen.

Faktum er dog bare at vi står med en gevaldig trup én dag før lukketid. F&M har ikke tid til at sove for længe.
Skrevet af Milanisti
?160m for Dybala.. det er vanvittigt.
Skrevet af Rossoneri
@milanisti
Det er vel nærmest et røverkøb, hvis Dembele koster 130m, Belotti 100m osv.

Dybala er formentlig kandidat til at blive verdens bedste indenfor fem års tid.

Men ja - hvis der var nogen der havde sagt det inden vinduet åbnede, havde man nok bedt henvende sig hos de sociale myndigheder.

PSG har med ét ændret fodbolden - eller rettere økonomien.
Skrevet af Rossoneri
Det skulle i øvrigt ikke være lønnen, men kontraktperioden Paletta ikke var tilfreds med.

Han skulle kræve en tre-årig kontrakt mens Lazio kun har tilbudt to år.
Skrevet af Great Milan
Dybala er vel allerede i top 5 hvis ikke top 3 nu. Så 160 mil euro for ham er peanuts. I min bog bør han koste 250 mil. euro allerede nu. Da Juventus hentede ham, burde han koste minimum 100 mil euro. Han var jo allerede syg god hos Palermo.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Med hensyn til Gustavo Gomez bliver det svært at finde en klub til ham nu. Trabzonspor ville jo have ham, men han nægtede at drage dertil. Han ville kun til Fenerbahce, som jo så trak sig fra handelen. De har nu hentet en ny midterforsvarer ved navn Neto. Så de er ude af billedet. Besiktas er nået langt med en handel af Vida fra Dinamo Kiev, så det ser også sort ud.

Sosa forlanger en løn på 5 mil euro årligt af Trabzonspor, og det skal tyrkerne naturligvis ikke give ham. Så det ser også svært ud. For min skyld må han gerne blive i Milan, men Montella bruger ham jo forkert, hvilket han har gjort fra dag 1.

Paletta´s agent må på overarbejde, hvis argentineren skal til Lazio. Ham beholder jeg ellers gerne i Milan. Han er bedre end Gomez.

Niang skal vi nok komme af med.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Simpelthen en kæmpe joke at Renato Sanches skal til Swansea. Han er alt for god til den klub.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Præcis
Nu er jeg spændt på at se hvad der sker i løbet af dagens vindue, men hvis vi bruger penge i samme kaliber på panikkøb, synes jeg at d´herrer i den sportslige ledelse smider en skygge over et ellers flot vindue.
Skrevet af Milanistar
Ifølge TuttomercatoWeb har Milan smækket vinduet i, med undtagelse af salget af Niang til enten Torino eller nu Sampdoria, mens Palettas skifte til lazio, desværre, er faldt sammen.
Dermed ser det ikke ud til at vi går den ekstra mezalla i dette vindue, med Kampls skifte til Leipzig, Udinese der nægter at sælge Janktu så sent, og Barcelona der tydeligvis heller ikke har interesse i at afhænde Rafinha medmindre vi byder et godt bud. Dertil har Barcelona stadig indtil i morgen aften til at hente en erstatning.

Som små sidehistorier har Simic afvist Crotone mens José Mauri kan komme i spil i Bologna, hvis de sælger en midtbanespiller i løbet af dagen.

Hvad synes I om denne udmelding?
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
Sky melder det samme.

Personligt køber jeg den dog ikke.

Det er jo tilsyneladende en melding fra klubben - og hvilken interesse skulle vi have i at dele det med verden (hvis det var sandt)?
Det er jo ikke fordi vi vil "skræmme" andre klubber væk ift nuværende spillere der kunne være eftertragtede. Tværtimod er det velkendt af vi forsøger at afsætte Niang, Sosa og en af Paletta eller Gomez.

Det forlyder da også at Lazio stadig ikke har opgivet håbet omkring at hente Paletta, mens Sosa og Gomez muligvis også kan lokkes til Tyrkiet (med et vindue der lukker om en uge), med udsigten til rigtigt meget tid på bænken.
Navnlig Gomez (hvis Paletta samtidig bliver) idet der jo er en slutrunde til sommer som han sikkert gerne vil med til.

Sosa kan for min skyld godt blive og agere backup som venstre mezalla.

Jeg tror stadig vi ser på en højre mezalla - Rafinha værende det primære mål. Barcelona har afvist at sælge hans konkurrenter til pladsen - og med tilgangen af Paulinho er der blevet endnu længere til spilletid til brasilianeren. Det må være i alles interesse at han kommer videre.

Skrevet af Serpente
Jeg er godt tilfreds med vinduet selv om det skulle smække med nuværende trup, men jeg synes også understreger at vores ejere ikke har endeløse lommer. Alle kan jo se at pengene slap op efter bonucci, og vi måtte nøjes med kalinic. Det efterlader et ikke helt færdigt stykke arbejde. Sanchez var nok endt hos os og ikke Swansea hvis ikke kassen var tom. Milan er dog en lidt for fed klub og være i, hvorfor mange spillere vælger at blive. Havde sosa, paletta, Niang osv. ikke været så bøvlet, havde vi også hentet 2 spillere mere tror jeg. Vi har godt nok mange handler som er faldet sammen i sidste sekund. Når det så er sagt så er jeg sku glad for den trup vi har. Vi har absolut gode muligheder for CL
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Great Milan
Vinduet er næppe lukket! Lad os nu vente og se hvad der sker kl.23.00 i aften. Jeg er stadig positiv og optimist.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Niang: Så skulle handelen være gået igennem. Niang til Torino for sammenlagt 20 mil euro inkl. bonus.

Kilde: MilanWorld


Herligt!
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Så skulle handelen være gået igennem. Niang til Torino for sammenlagt 20 mil euro inkl. bonus.

Hvis et bliver bekræftet, tror jeg endnu mere på tilgang af en højre mezalla.
Adskillige medier har i de seneste dage, meldt at netop dette (et salg af Niang) skulle være nøglen til yderligere indkøb.
Skrevet af Rossoneri
DiMarzio kalder også at Niang er solgt - det plejer at være tegn på at den er god nok.
Skrevet af Lentini
Det er et flot salg såfremt. Og Sinisa må have insisteret ganske voldsomt i modsatte ende.

Edit: Obligatorisk klausul sådan som jeg læser det via Sky.
Skrevet af Great Milan
Niang agerede jo "lyseslukker" og slukkede for musikken under opsejling til Spartak Mosvka, men nu kan vi vist godt tillade os at sætte pladen på igen én gang for alle ;)

Et 5 år langt mareridt er forbi - vi kom sgu af med cirkus klovnen Niang!

Lad festen begynde ;)))

https://www.youtube.com/watch?v=wDhQ4Rq2ECE
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Der skulle immervæk ikke gå lang tid før folk samledes for at fejre Niang afgang foran Duomo´en ;)) Hold nu op det gik stærkt!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Oe0tyZdbdZ0
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Du er med på at klippet er fra vores seneste scudetto i ´11, ikke?
Skrevet af Great Milan
Shhh lad som ingenting ;)

Niang er solgt! Du aner ikke, hvad det betyder for en mand som mig. Hold nu kæft jeg føler mig lettet.. I min verden steg vores outbound transfer lige med flere point med pil op ;))
Grande Milan!
annonce
0