Snak

Mere indhold efter annoncen
I min optik er Bacca den eneste nye Milan spiller, der leverede varen sidste sæson. Han er alle pengene værd. Manden scorede 36% af Milan´s mål. Absolut vores bedste samt vigtigste spiller. Ham og Donnarumma var de bedste sidste år. Heller ikke tilfældigt, at han blev kåret som kampens bedste spiller i går med karakteren 8. Romagnoli fik 5.

Nogen der har en samlet point tavle over, hvor mange point hver enkelt spiller fik samlet sammen sidste sæson?
Grande Milan!
Jeg er sådan set ligeglad med hans alder, så længe han ikke leverer varen. Han har ikke spillet op til 70% af hvad han kan. Derfor er han ikke pengene værd endnu. Men han kan blive bedre med tiden, hvis han tager sig sammen vel at bemærke


Jeg tager det som et klart rungende nej, til at du ikke kunne finde en spiller i samme aldersgruppe, som er bedre end Romagnoli. Nu brugte man jo også 25mio€ på ham, for det uopfyldte potentiale man mener han har. Det er sgu nok heller ikke for sjov at både Barcelona og Chelsea har haft snøren ude efter ham. Men de må være ignoranter.

En anden ting jeg ikke kan lide ved ham er, at han konstant skal brokke sig til dommeren ved nærmest hver kendelse. Laver dumme frispark og får unødvendige kort. Det så du jo aldrig med Nesta, Maldini, Cafu eller Stam. Og hvis Romagnoli er udset til at styre Milan´s midterforsvar i mange år, så er det okay at sammenligne ham med disse verdensklasse spillere, selv om han i min verden aldrig kommer i nærheden af dem.


Nesta blev mærkbart bedre af at spille med Maldini. Thiago Silva blev mærkbart bedre af at spille med både Nesta og Maldini. Maldini blev mærkbart bedre af at spille med Baresi. Kan du se sammenhænget, eller skal det skæres ud i pap?

Yderligere – er der forskel på Thiago Silva på 21år og Thiago Silva på 27år, rent niveaumæssigt? Det er på grænsen af det stupide at måle Romagnoli, i starten af hans karriere, op med spillere som Nesta og Maldini på sit højeste og danne en konklusion af dette. Nesta i en alder af 21 år var ikke ligeså god som Maldini – blev han det? Ja.

Romagnoli har et stort talent, men har stadigvæk nogle ting som skal finpudses. Det er klart, når manden for pokker kun er 21.

I min optik er Bacca den eneste nye Milan spiller, der leverede varen sidste sæson. Han er alle pengene værd. Manden scorede 36% af Milan´s mål. Absolut vores bedste samt vigtigste spiller. Ham og Donnarumma var de bedste sidste år. Heller ikke tilfældigt, at han blev kåret som kampens bedste spiller i går med karakteren 8. Romagnoli fik 5.

Nogen der har en samlet point tavle over, hvor mange point hver enkelt spiller fik samlet sammen sidste sæson?


Ja, fordi Bacca scorede 3 mål imod Torino, er han verdens bedste angriber. Slående som ingen topklub så har fisket ham, nu når han har søgt en ny klub.

Desuden synes jeg du skal se lidt på de pauvre indsatser samt målscoringer Bacca leverede, da ham fjolset(din mening) Niang blev skadet i sidste sæson. Det er ikke køn læsning. Og når han nu er vores bedste spiller, kunne vi sænke niveauet yderligere ved at spørge om hvorfor han så ikke bare afdriblede hele modstanderholdet selv, når Niang ikke var der. Der behøves ikke svares på dette.
Hvis jeg yderligere skulle følge din logik, er Bacca et kæmpe flop fordi han ikke laver lige så mange mål som Shevchenko gjorde i sin debutsæson. Sikke en taber ham Bacca er - ud med ham.
"Det er på grænsen af det stupide at måle Romagnoli, i starten af hans karriere, op med spillere som Nesta og Maldini på sit højeste og danne en konklusion af dette."

Hvis du læste hvad jeg skrev ville du gøre dig selv en stor tjeneste. Snakken går på, hvor vidt vi har høstet kornet af de penge vi har brugt på Romagnoli hidtil. I min optik har han KLART underpræsteret, ergo er han ikke pengene værd hidtil. Om han viser, at han er de 25 mil Euro værd på sigt, kan kun tiden vise. Indtil videre har han ikke vist, at han er pengene værd. Om han bliver lige så god som Nesta og Maldini om 6-7 år? Dream on...

Grande Milan!
I øvrigt er der langt imellem at præsterer og under præsterer. Romagnoli har underpræsteret gevaldigt. Er du i tvivl herom, må du finde karakterbogen frem for hans seneste sæson og blive lidt klogere på fodbolden.

Bacca har gjort det FANTASTISK på hans første sæson, og han fortsætter hvor han slap. Sidste år taget i betragtning kan du sammenligne Bacca og Romagnoli som dag og nat.
Grande Milan!
Vi indkasserede 43 mål sidste år! Selv Sassuolo forsvarede sig bedre end os, og det siger ikke så lidt. Så ingen ros af mig til vores forsvarsspillere sidste sæson.

Hvis jeg virkelig skal oppe mig, og rose nogen fra sidste sæson bliver det Bacca med top karakter. Donnarumma nummer 2. Bonaventura 3. og Antonelli nummer 4. Resten har været lige til at lukke op og skide i.
Grande Milan!
øvrigt er der langt imellem at præsterer og under præsterer. Romagnoli har underpræsteret gevaldigt. Er du i tvivl herom, må du finde karakterbogen frem for hans seneste sæson og blive lidt klogere på fodbolden.

Haha - det blir endnu dummere. Find du nu lige den mand på samme alder, der er bedre end Romagnoli. Indtil videre har du formået præcis ingenting. Som forventet i øvrigt.

Bacca har gjort det FANTASTISK på hans første sæson, og han fortsætter hvor han slap. Sidste år taget i betragtning kan du sammenligne Bacca og Romagnoli som dag og nat.

Med din hjemmestrikket teori omkring bestået og ikke bestået, hvor du sammenligner unge spillere med koryfæer, kan man jo bare sige at Shevchenko kostede os 22mio€ og nettede 24 gange, i en alder af 22-23 år. Bacca kostede os 30 og nettede bare 18 gange, den gamle klovn.

Følger vi din logik, er Bacca et gammelt fæ, som har floppet big time med hans sølle 18 mål, som er en ren pinlighed når man sammenligner med den yngre Sheva.

Din argumentation er som sædvanlig Bambi på glatis, hvor der febrilsk søges efter fast grund konstant, med selvkonstruerede øjebliksbilleder, der som regel havner i et morads af dobbeltmorale, du ikke kan vikle dig ud af, og som altid munder ud i sløje forsøg på provokationer. Tsk tsk...
"
Haha - det blir endnu dummere. Find du nu lige den mand på samme alder, der er bedre end Romagnoli. Indtil videre har du formået præcis ingenting. Som forventet i øvrigt."

Hvad fatter du ikke? Det handler ikke om at finde nogen. Jeg skrev, at han ikke er pengene værd taget udgangspunkt i sidste sæson, og det kunne du ikke tåle at høre. Frem for at pege på andre alternativer, så synes jeg du skal redegøre for, hvorfor du synes han var så fantastisk sidste sæson? Lad mig høre dine argumenter?

Og kan du finde statistik over hans karakterer i sidste sæson, ville det være kanon. Go on... hvad var det han gjorde så godt din drømme fyr?
Grande Milan!
I din optik er man pengene værd, når man har underpræsteret. Det er i hvert fald ikke logik for fodbold eksperterne.
Grande Milan!
I Romagnolis tilfælde betaler man selvfølgelig også for talentet og det forventede slutprodukt, men prisen var høj, ingen tvivl om det, og man kunne sikkert også godt have fået en bedre spiller til samme pris, men der ville man så gå glip af potentialet, og her er jeg ikke i tvilv om at Romagnoli sagtens kan gå hen og blive en ny Nesta ligesom at Donna har vist han han også har potentiale til at skrive historie, og den slags koster.

Grunden til at jeg er enig med Lentini i at Romagnoli ikke har skuffet, er ikke kun med blik på de enkelte præstationer, men også med henblik på at han som 21 årig med det samme er gået ind på holdet og tager ansvar som var han 31, stort set fra dag har han sat sig tunkt på en plads i startopstillingen.

Med Donna, De Sciglio og Romagnoli, er der vel ikke megen tvivl om at vi sider på en stor del af fremtidens Italienske landsholds forsvar?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce