Snak

Mere indhold efter annoncen
Vi har vel kun bruger for en center forsvarsspiller mere hvis Ely smutter. Sker det skal vi kun hente caceres på en et årig kontrakt, ingen kender hans niveau mere og hans skadeshistorik taler for sig selv!

Super fint med mauri på lejeaftale uden købsoption.
De Jong vil spille fodbold i Europa igen. Han forlader USA i dette transfer vindue. Mihajlovic kunne ikke bruge ham?! Øhh hvad!! Han var den bedste midtbanespiller vi havde på holdet, men serberen kunne ikke bruge ham! Han ville være glimrende på Milans midtbane lige nu.
Grande Milan!
De Jong på 6´eren kunne være lækkert.
Mojn do!
Præcis Foggy, men vi er så inkompetente, at ingen i ledelsen kan se det. Ikke engang Montella. Vi henter jo kun amatører som Bertolacci til 20 mil Euro, og lader en anden amatør spille side om side med ham, Montolivo. Det er virkelig skræmmende, så lidt forstand man kan have på fodbold! Jeg mangler ord...
Grande Milan!
@Lentini
Wilshire - og så er du på nakken af mig for at ville hente spillere til lazarettet? ;)
Jamen det er da flot at Napoli nu også har overhalet os med Caio....
Haha - jeg lever i desperation.

De der skraldemænd nede sydpå er næsten dem som irriterer mig mest. Først med Pjaca hvor de pludselig kom væltende. Og nu også med Caio. Giuntoli er en omvandrende lille fisse.

Med Maksimovic og Caio virker det dog til at der er en på vej ud i Napoli.

Igen - situationen Milan befinder sig i er dog selvforskyldt. Men det er ikke som om det sødmer bitterheden på nogen måde.
Caio´s agent har været fremme og sige, at han ikke har hørt interesse fra Napoli. Om det passer, må guderne vide. Men jeg synes godt nok det er elendigt, at ikke én eneste i og omkring klubben står frem og smider 10 mil Euro på bordet og siger "jeg ligger ud, og i betaler mig senere". 10 mil Euro for en spiller i Caio´s klasse er jo peanuts!

P.S.: The Sun skriver, at Milan ligger i spidsen i forhandlingerne med Wilshere. Der er tale om et lejeophold + køberet på 35 mil Euro!!!! Sig mig bliver man dummere og dummere for hver dag der går i Milan!!! 35 mil for en spiller der er skadet 70% af tiden. Flot!

Caseres træner for tiden i Como, som jo ligger 1 times kørsel fra Milano. Rygterne siger, at spilleren er mest lun på Inter. Efter Kondogbia kan dette blive endnu en lussing til os fra Inter på den sidste transfer dag (nøjagtig som sidste år).
Grande Milan!
http://www.bold.dk/fodbold/nyheder/s...-bundesligaen/

Hvorfor er det ikke os! Havde været en fin spiller at få til kanten..

NB Caceres vil du gerne have selvom han osse har været kronisk skadet, men ikke wilshere som trodsalt kun er 24 år selvom skader har ødelagt meget for ham...
"NB Caceres vil du gerne have selvom han osse har været kronisk skadet, men ikke wilshere som trodsalt kun er 24 år selvom skader har ødelagt meget for ham..."

Caceres er gratis. Wilshere vil koste os 35 mil Euro! Er du klar over, hvor mange gode spillere der løber rundt i Europa til samme sum? Som oven i købet er langt bedre end Wilshere, og som ikke er halv så meget skadet.
Grande Milan!
annonce