Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SCB
Så du mener altså godt der kan dømmes straffe til SMS? Hvorfor tror du så der ikke blev fløjtet?

Hvad med Durmisis skuldertackling? :)
Skrevet af Martinovic
Den kan den måske godt.

Durmisi laver klart straffe. Det er ikke en skulder mod skulder tackling, men en tackling hvor Durmisi kommer for sent.

Det svarer til, at Musacchio laver et træk i feltet og bliver fældet. På samme måde kommer Durmisi for sent ind i tacklingen.
Mojn do!
Skrevet af SCB
Nej det svarer det ikke til da der rent faktisk findes en regel som lovliggør skuldertacklinger hvis bolden er inden for spilleafstand som eks. her hvor den er over deres hoveder. En lignende regel ved benspænd kender jeg ikke til men der kan du måske hjælpe. At Musacchio falder mens han tager sig til hovedet (?) og Milan ifølge medierne har en masse i banken gør beslutningen nemmere for dommeren :) Det er naturligvis ikke århundredets fejldom men summen i det store regnestykke (inkl. SMS v RR i overtiden) gør det kun værre.

Durmisis komplette mangel på situationsfornemmelse og defensive evner gør det ikke bedre - det er så amatøragtigt at han ikke bare skærmer af og holder sig langt væk så der ikke er en nogen mulighed for at fløjte.

Durmisi er næsten med garanti ikke i Lazio næste sæson - mon han laver en de Vrij og skal til Milan? :)
Skrevet af Martinovic
Med al respekt for Durmisi, så bør han tage hjem til Superligaen. Niveauet rækker ikke til mere.
Mojn do!
Skrevet af ilsemprelaziale
Han har helt sikkert niveau til en god klub i Holland eller Belgien. Men ja ellers ville jeg da gerne se Riza tage over for elendige Jung i Brøndby.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af SCB
Det var bare en bitter joke ift. de Vrij som sikrede Inter CHL inden han skiftede til dem. Men ja, han har pund-for-pund været en af de senere års ringeste indkøb. Spiller Jens Risager stadig? I så fald bytter vi gerne :)
Skrevet af Martinovic
Durmisi har ellers en perfekt størrelse til en moderne wingback. De er små og hurtige.

Det har heller ikke været nemt i Lazio, da han skal slå anfører Lulic af. Havde Durmisi været højre wingback, havde det sikkert været nemmere at slå Marusic af.

Det er en skam, det gik galt i Betis. Der fik han ellers meget spilletid i forhold til nu.

Du har ret i, at han bør kunne finde sig en god klub i Holland eller Belgien. Alternativt stile lidt lavere i Italien.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/137039/milan-close-thauvin

Afløser for Suso?

Personligt ser jeg hellere, at vi sælger Suso og Castillejo og beholder André Silva og spiller 4-3-1-2 fra næste sæson.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg tvivler egentlig på at vi er i gang med at købe spillere af Thauvins kaliber, i en tid hvor vi ikke kender det økonomiske grundlag for næste sæson.

Et køb i den størrelsesorden, ville formodentlig også først gennemføres i tilfælde af at Suso var solgt.
Skrevet af Rossoneri
Men altså, Thauvin ville bestemt være en interessant tilføjelse til truppen.

Mig bekendt, kan han også spille 10er og seconda punta.
Skrevet af Martinovic
Han har nogle spændende stats for Marseille, men hvis jeg ellers husker ret, var han lidt af et flop i Newcastle, selv om han var ung.

Vi bør ikke kaste mere end 30-40 mio. euro for ham - det samme som Suso forhåbentligt kan sælges til. Ved bare ikke hvem der skal købe Suso.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Så er det endnu engang kampdag.

Jeg har ikke rigtigt kunne finde nogle meget pålidelige kilder omkring en starter, omend de fleste forventer at det hedder 4-3-3 igen: Donnarumma; Conti, Zapata, Romagnoli, Rodriguez; Kessie, Bakayoko, Calahnoglu; Suso, Piatek, Borini.

På den ene side kan jeg se fornuften i det. Parma forventes at komme i en 3-5-2 og her kan der naturlig vis være behov for at lukke deres wingbacks ned - navnlig DiMarco har vist at han kan noget frem ad banen.

Personligt synes jeg dog at det er lidt af en falliterklæring hvis vi tager til Tardini for at lukke ned for deres forcer.

Noget kunne dog også hinte i retning af at Gattuso har lidt andre tanker.
I pre-match interviewet igår, udtalte han at tiden var inde til en "forandring" omkring Suso. Specifikt talte han om at spanieren er alt for forudsigelig i sit spil og at modstanderne ved hvordan man skal lukke ham ned.

Det skal Gattuso selvfølgelig ikke have den store kredit for at identificere - det kan en blind mand se uden sin stok.

Men det er dog en form for nybrud, fordi Milan i en del sæsoner efterhånden, har sat spillet op omkring at udnytte netop den spidskompetence Suso unægteligt har.

Spørgsmålet er så hvad det betyder i praksis.


Omkring selve kampen, så ved jeg ikke rigtigt hvad jeg skal forvente.

Parma er på ingen måde pisket til sejr, da de har, relativt komfortable, seks point ned til Empoli som første hold under stregen.

Dermed kan vi nok forvente et afventende Parma hold, der vil satse på omstillinger. D´Aversa kan igen råde over Gervinho, hvilket klart er deres stærkeste offensive våben på omstillinger. Han er dog netop kommet tilbage fra skade og fik blot en kortere optræden som indskifter i sidste halvleg.

Desuden er de uden deres absolutte talisman i form af Bruno Alves, ligesom Inglese er ude.
Det er selvfølgelig en svækkelse af holdet (de har været ude i noget tid) og Parmas resultater er da heller ikke synderligt imponerende i den seneste tid. Siden årsskiftet er det blot blevet til to sejre i 13 kampe, mens de samtidig har måtte forlade banen uden point i syv af disse.

Et af deres helt store problemer er forsvaret, hvor der er indkasseret 27 mål i de 13 kampe i 2019 - de seneste to er dog, i parentes bemærket, end med clean sheet.

Og så kan det tilføjes at Parma er ligaens 3. dårligste hjemmehold.

Med henblik på Parmas forventede tilgang til kampen og ikke mindst Gattusos udtalelser omkring Suso, håber jeg vi ryster posen lidt i dag.

Det kunne fx være at prøve sig med en 4-4-2 med diamant igen, med Hakan som mezzala og Suso/Samu som 10er bag Piatek og Cutrone. Så kan man potentielt bringe Paqueta i 2. halvleg.

Et andet bud kunne også være en 3-4-2-1 (som i sidste del af Lazio-kampen), med Hakan og Sudo/Samu bag Piatek.

Problemet med at spille med tre i bagkæden, er efter min mening at vi ikke har en venstre wingback med nok kvalitet.
Personligt mener jeg at RR er for defensiv og fungerer bedre som CB når vi spiller med tre i forsvaret.

Laxalt er som en flue i en flaske, men hans slutprodukt er ganske enkelt ikke-eksisterende.

Skulle Gattuso være lidt vovet, prøvede han Castillejo på pladsen. Han har speed, arbejdsiver, teknik og kan slå et indlæg.

Nuvel, teorierne og spekulationerne er mange og vi bliver meget klogere om en lille time.

Sikkert er det dog at alle kampe herfra, er små finaler og dagens kamp er en must-win i dét kapløb. Ikke mindst fordi vores kære bysbørn kan give os en stor udstrakt hånd, hvis de tager alle tre point mod Roma.
Skrevet af Pirlo21
Hmm borini fra start igen igen, han har gjort det godt - bestemt, men så heller ikke mere end det. Mod Juve skulle han ha scoret - mod Lazio bidrog han INTET med offensivt...
Syntes vi skulle han brugt vores unge brasser fra start istedet, med hakan på kanten.
Vores defensiv skal spille op til sidt bedste, Parma satser meget på omstillinger - her giver zapata mening. Calabria fortjener også at starte ude efter 2 piv ringe kampe!
Forhåbentlig er vi møg skarpe i dag og så må vi håbe at andre en piatek kan bidrage med mål. På tide suso og hakan m.m kommer igang med målkontoen
Skrevet af MaggiMagg
jeg er klar til lidt påskeskinke. god kamp boys!
Skrevet af Rossoneri
Hehehe @maggi
Ja, lad os endelig tag for os af retterne.
Skrevet af Rossoneri
Nej nej nej. Vi har virkeligt ikke råd til en skade til Bakayoko.
Skrevet af Pirlo21
Hold nu op mand, sikke en jammerlig indsats.
I guder, vi spiller så fucking langsomt at selv et serie 6 hold kan dæmme op for vores offensiv... alt vores spil foregår igen igen i vores højre side og ikke meget med kvalitet.
Vi er så ringe teknisk! at kessie har det svært med bold er ikke overrakende, men at spillere som RR og Hakan koger rundt med bolden som de gør er utroligt. Tydeligt at vores spillere ikke har en plan hvad de skal gøre med bolden, når de modtager den - Først når vores spillere har modtaget bolden beslutter de sig hvad de skal gøre med den.... come on varmt eller ej, det er så pisse ringe at se på.
Vi skal være glade for at vi ikk er bagud, ikke at Parma har haft mange chancer - men de har klart været tættest på.
Vores venstre kant skal igang nu, eller mener rino seriøst det er nok at have en kant der løber ind i boksen og som arbejder bagud!!? Man kan jo ikke lade være med at tænke på at en aldrende gervinho ser bedre ud end hele vores offensiv, ved godt conti heller ikke gør det svært for ham!!! Men alligevel skræmmende at være vidne til

Håber rino giver hele holdet et LO´s i røven og ændre noget taktisk... det er sku for jammerligt at se på det her. Vågn nu op Milan, vi SKAL vinde den her kamp
Skrevet af Rossoneri
Som så ofte før, savner vi offensive spilmuligheder.

Det hjælper ikke noget at prøve at slå indlæg eller sende stikninger i boksen, når Piatek er eneste mand (og markeret af mindst én modstander).

Vi bliver simpelthen nødt til at bringe flere offensive spillere.

Borini og Kessíe deltager med lige præcis ingenting. Sidstnævnte er endnu en gang skuffende - Borini kan man ikke forvente mere af.

Personligt havde jeg nok taget de to ovennævnte ud, byttet med Paqueta og Biglia og var gået over i en 4-2-3-1.

Lad os i hvert fald håbe Gattuso smider alt ind på et resultat. Ét point kan nærmest ikke bruges til noget.
Skrevet af Pirlo21
Flå nu conti ud rino!!
Skrevet af Pirlo21
Jaaaaaa forsatan da, sikket et mål af castillejo og sikke en bold at suso
annonce
0